x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 martie 2023. Berbecii sunt creativi, Balanțele își rezolvă problemele, iar Vărsătorii își deschid inima fără rezerve

Horoscop zilnic, 26 martie 2023. Berbecii sunt creativi, Balanțele își rezolvă problemele, iar Vărsătorii își deschid inima fără rezerve

de Andreea Tiron    |    25 Mar 2023   •   11:26
Horoscop zilnic, 26 martie 2023. Berbecii sunt creativi, Balanțele își rezolvă problemele, iar Vărsătorii își deschid inima fără rezerve
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 26 martie 2023. Racii au nevoie de o pauză, Scorpionii sunt gata de noi începuturi, iar instinctul Fecioarelor funcționează perfect

Berbec

Mintea ta este foarte ocupată astăzi cu idei creative, unice și utile. Vrei să te eliberezi de credințele și atitudinile care te-au limitat anterior și să descoperi ce te face special. Este un moment excelent pentru a elimina problemele sau pentru a înțelege mai bine cum să le rezolvi.

Taur

Mercur și Chiron se aliniază în sectorul tău de confidențialitate, determinând un inventar al sentimentelor  sau o nouă abordare pentru înțelegerea unei situații dificile. S-ar putea să vorbiți despre o problemă personală sau ați putea afla un mare secret al altcuiva. Oricum, o minte deschisă ajută!

Gemeni

Ați putea găsi o soluție la o problemă care v-a ocupat mintea în ultima perioadă. Conversațiile pot fi revelatoare și mai ales sincere. Dacă au existat certuri cu un prieten, acesta este un moment excelent pentru a rezolva situațiile neplăcute.

Rac

Ai nevoie de o pauză. Accentul ar trebui să se pună astăzi pe energia pozitivă – urmăriți să profitați din plin de orice oportunitate care apare pentru a vă înțelege pe voi înșivă și „locul” vostru în lume. Ai multe de câștigat ascultând și observând.

Leu

Vrei să faci progrese în toate domeniile. Dar  oamenii sunt mai sensibili astăzi, așa că încearcă să te exprimi cu mai multă compasiune și grijă, asigurându-te că ceilalți înțeleg intențiile din spatele cuvintelor tale. Perspectiva unică a cuiva te poate inspira, sau tu ai putea fi cel care inspiră!

Fecioară

Instinctele dvs. funcționează perfect și gravitați în modul cel mai natural spre informațiile de care aveți nevoie. Gândirea mai profundă este, de asemenea, favorizată. Abordați subiecte destul de sensibile sau complicate cu succes. S-ar putea să te bucuri de un sentiment plăcut de susținere și respect din partea celorlalți, ceea ce te motivează suplimentar.

Balanță

Dorința de a crește și de a te maturiza prin experiențe proprii este puternică acum. Este posibil să aveți șansa de a lămuri o problemă cu cineva. Rezolvarea problemelor este o temă a zilei, iar mintea ta vede acum soluții pe care este posibil să le fi ratat în trecut.

Scorpion

Astăzi beneficiezi de o energie puternică pentru vindecare… fizică sau psihică. Este o zi importantă pentru descoperirea informațiilor sau rezolvarea unei probleme care deschide calea către noi începuturi.

Săgetător

Astăzi poate exista o eliberare cathartică pentru tine. Se poate produce chiar printr-o conversație semnificativă cu cineva apropiat. Gândurile tale se concentrează pe vindecare, rezolvarea problemelor și imaginea de ansamblu.

Capricorn

Odată cu întâlnirea Mercur și Chiron în a patra casă solară, îți deschizi mintea către o soluție sau o perspectivă mai largă. Disponibilitatea altora de a-și împărtăși sentimentele te poate încuraja să faci același lucru. Comunicarea sinceră, în special cu persoanele cele mai apropiate, deschide uși către o mai bună înțelegere a situației.

Vărsător

Astăzi ești dornic să-ți împărtășești sentimentele. De asemenea, poate exista un moment revelator în care piesele puzzle-ului se unesc și o chestiune se clarifică. Îți vei deschide inima…și asta nu e puțin lucru pentru tine!

Pești

Vă puteți bucura de o perspectivă specială asupra situației dvs. financiare și a obiectivelor practice, în timp ce priviți aceste lucruri în mod diferit, abordând problemele altfel decât ați făcut-o până acum.  Este momentul să elaborați planuri și idei pe termen lung. Este o perioadă bună pentru a  face achiziții. De asemenea, sunteți gata să săriți în apărarea cuiva dacă este necesar.

×