x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 octombrie 2022. Taurilor li se schimbă planurile. Săgetătorii află vești supărătoare

Horoscop zilnic, 26 octombrie 2022. Taurilor li se schimbă planurile. Săgetătorii află vești supărătoare

25 Oct 2022   •   12:18
Horoscop zilnic, 26 octombrie 2022. Taurilor li se schimbă planurile.  Săgetătorii află vești supărătoare
Sursa foto: Andrei Caliman - Unsplash.com

Berbecii merg la o petrecere, Gemenii au problemele cu o călătorie, Racii au un eșec, Leii sunt surprinși de un prieten, Fecioarele au multe idei, Balanțele se întâlnesc cu un vechi prieten, Scorpionii au probleme în casă, Capricornilor nu le funcționează dispozitivele electronice, Vărsătorii se ceartă cu partenerul iar Peștii au probleme cu mașina.

Berbec

Astăzi s-ar putea să participi la o mică petrecere sau la un eveniment de grup cu câțiva prieteni. S-ar putea să întâlnești câțiva prieteni noi și auzi vești care te-ar putea interesa. Aceasta este o zi în care telefoanele mobile și alte dispozitive portabile vor fi utile. Vei dori să afli sau să transmiți mai multe informații. 

Taur

Primești musafiri surpriză care va duce la o petrecere improvizată. Acest lucru ar putea fi distractiv dar și puțin iritant. Ar putea interfera cu ceva ce ai plănuit. Mergi înainte, distrează-te și ține-te și de propriile tale planuri, dacă poți. 

Gemeni

Nu este ziua în care să plănuiești o călătorie cu avionul. Tot ceea ce poate merge prost cu o astfel de călătorie se va întâmpla, întârzieri, bagaje pierdute, vecini neplăcuți. Nu este o zi bună nici pentru un curs online.Ce poti face? Relaxează-te, citește, navighează pe internet. O mulțime de informații interesante ți-ar putea stârni curiozitatea.

Rac

Una dintre ambițiile tale în viață este să fii independent financiar și, în ultimul timp, s-ar putea să fi făcut pași mari în atingerea acestui obiectiv. Astăzi, fără nicio vină a ta, este posibil să primeștii informații care indică faptul că te-ai putea confrunta cu un eșec. Totuși, lucrurile nu sunt așa cum par. Nu intra în panică până nu știi toate faptele. Probabil că ești încă pe drumul cel bun.

Leu

O revelație surprinzătoare de la un prieten sau o cunoștință te-ar putea face să crezi că nu cunoști cu adevărat această persoană. Un copil sau un tânăr ar putea veni la tine și să-ți ceară ajutor. Aceasta promite să fie o zi plină, dar interesantă. Profita din plin de ea!

Fecioară

Este posibil ca mintea ta să meargă cu o mie de mile pe oră. Gândurile și ideile se revarsă în capul tău ca ploaia din cer. Unele dintre ele ar putea fi confuze, iar altele contradictorii. S-ar putea să fii tentat să le înțelegi până când obții o durere de cap. Notează-le și privește-le peste o zi sau două. Este mai probabil ca ideile tale să aibă sens atunci.

Balanță

Un vechi prieten pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme poate să reapară brusc, poate contactându-te prin intermediul rețelelor sociale. Acest lucru te-ar putea lua prin surprindere dar nu vei fi mai puțin fericit să vorbești cu el din nou. Vești surprinzătoare de alt fel îți pot veni prin e-mail sau telefon, iar acest lucru te poate conduce într-o direcție total diferită de pe care ai pornit dimineața.

Scorpion

O problemă bruscă și neașteptată acasă ar putea fi destul de supărătoare. Acest lucru se referă probabil la instalații sanitare, electricitate sau un alt tip de echipament casnic. Va trebui să te descurci, ceea ce înseamnă că vei fi închis în casă cea mai mare parte a zilei, în așteptarea unui meseriaș, când ai prefera să pleci. Un prieten s-ar putea să audă de situația ta și să vină să-ți țină companie.

Săgetător

Veștile supărătoare pe care le primești de departe, poate prin telefon sau e-mail, te-ar putea dezechilibra. Există o aură de incertitudine cu privire la ceea ce auzi pentru că s-ar putea să nu aibă sens. Înainte de a transmite veștile sau de a intra în panică, asigură-te că știi toate faptele. Probabil vei descoperi că a fost o reacție disproporționată. Având în vedere acest lucru, meriți o seară distractivă.

Capricorn

Defecțiunile computerului sau erorile bancare îți pot trimite informații eronate despre finanțele tale. Poate că banca spune că ai mai puțini bani decât ai, sau o factură este mai mare decât credeai că ar trebui să fie. Dacă poți, asigură-te că se rezolvă astăzi. Nu vei dori să-ți petreci ziua supărat. Probabil că ve dori să te răsfeți cu o frivolitate totală. 

Vărsător

Tu și cineva apropiat ați putea să nu fiți de acord cu privire la o problemă comună. Mândria încăpățânată din ambele părți te-ar putea împiedica să rezolvi lucrurile. Nu merită să-ți distrugi relația, așa că cedează. O persoană cunoscută ar putea să divorțeze sau să se mute, iar vestea ar putea fi un șoc pentru tine. Aceasta ar trebui să fie o zi de surprize, nu toate plăcute.

Pești

Problemele cu mașina te pot enerva. Aceasta poate fi o zi în care totul pare să se strice. Unele probleme le poți rezolva singur dar cel puțin una poate implica ceva care trebuie înlocuit. Gândește-te la asta ca la un semn din univers că ar trebui să faci altceva. Este singurul mod de a rămâne sănătos.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic