x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 septembrie 2022. Balanțele planifică o călătorie. Scorpionii vor să facă o schimbare

Horoscop zilnic, 27 septembrie 2022. Balanțele planifică o călătorie. Scorpionii vor să facă o schimbare

26 Sep 2022   •   12:30
Horoscop zilnic, 27 septembrie 2022. Balanțele planifică o călătorie. Scorpionii vor să facă o schimbare
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii și Gemenii ajută pe cineva bolnav, Taurii și Vărsătorii sunt îndrăgostiți, Racii sunt nostalgici, Leii participă la o întâlnire spirituală, Fecioarele sunt intuitive, Săgetătorii au conversații interesante, Capricornii se dedică familiei iar Peștii primesc vești de la o persoană din trecut.

Berbec

Cineva care a fost bolnav și poate a suferit o intervenție chirurgicală ți-ar putea telefona astăzi. Ai putea-o invita să ți se alăture la o mică întâlnire socială virtuală. Mai multe persoane ar putea fi implicate. Toate vor avea câteva informații interesante și utile. 

Taur

Cu atmosfera planetară de astăzi, natura ta senzuală este în plină floare. Dacă există un iubit în apropiere, acea persoană ar trebui să fie atentă. Dar va fi ocupat până spre seară. Dacă nu te conectezi cu el, măcar te vei distra. Ai răbdare.

Gemeni

S-ar putea să trebuiască să faci pe asistenta astăzi. Partenerul tău s-ar putea pretinde că se simtă rău și să consumi multă energie încercând să-l faci să se simtă mai  bine. Nu exagera. Pot exista factori psihologici la locul de muncă. Prietenul tău ar putea fi gelos pe atenția pe care ai acordat-o familiei și prietenilor. Fii atent, dar în limite!

Rac

Ești concentrat pe lumea materială dar ceva despre energia generată de aliniamentele planetare de astăzite face să privești în interior. S-ar putea să te gândești la bucuriile și durerile adunărilor de familie din trecut și să te întrebi cum îți afectează viața. Acesta este un proces pozitiv, de vindecare, așa că nu te împotrivi. Nu va interfera cu ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Leu

Un eveniment virtual de grup te-ar putea pune în contact cu persoane interesate să facă o meditație de vindecar. Acest tip de activitate poate face minuni pentru a consolida legătura dintre cei care o desfășoară. S-ar putea să nu vorbești prea mult în timpul discuțiilor, dar ești total de acord cu ideea. 

Fecioară

Fericirea domnește în casă deoarece toată lumea simte că energia se schimbă. Se pare că sfârșitul unui ciclu aduce închidere, iar acum ești liber să începi o nouă călătorie de renaștere. Mai presus de toate, ești foarte intuitiv, ceea ce ar putea dezvălui evenimente pozitive care vor avea loc pentru tine și cei apropiați. Câteva îndoieli îți pot tulbura impresiile, dar lasă-le să plece.

Balanță

Ai de gând să pleci curând? Dacă nu, este posibil să plănuiești o călătorie pentru o lună, poate în scopuri educaționale, cum ar fi participarea la un atelier. S-ar putea să fi fost de acord cu unele călătorii de afaceri în străinătate. Ar trebui să te simți  energic, entuziast și optimist. Te-ai descurcat bine datorită muncii tale sârguincioase și ar trebui să continui pe această cale.

Scorpion

Instinctul și determinarea te conduc către planuri neconvenționale de a face bani. Ar putea fi implicat un consilier financiar sau alt profesionist. Este posibil să vezi acest lucru ca pe o oportunitate de a-ți restabili contul bancar aflat în dificultate. S-ar putea să ai în minte achiziții viitoare, poate chiar o casă nouă. Ia în considerare planurile cu atenție înainte de a continua. Vei dori să fii sigur că este ceea ce ai nevoie.

Săgetător

S-ar putea să simți o atracție pasională pentru cineva inteligent care poate că își câștigă existența din drept, educație sau jurnalism. Conversațiile cu această persoană ar putea atinge unele probleme profunde, cum ar fi chestiuni spirituale, psihicul uman sau natura universului. Ar trebui să fii profund afectat, nu numai de persoană, ci și de subiecte. Fă o plimbare mai târziu pentru a-ți limpezi capul.

Capricorn

Aceasta ar putea fi o zi liniștită pentru tine și partenerul tău. Ai putea petrece ceva timp reflectând la realizările trecute și la obiectivele viitoare. Este important să ai o imagine clară despre trecut, astfel încât să poți trage concluzii și să faci planuri viabile. Dacă ai o familie, probabil că vei fi interesat de activități de care toată lumea se va bucura. Fă-ți timp pentru a ne întâlni când este posibil. Lasă tensiunea în urmă.

Vărsător

Toată energia pozitivă generată de atmosfera cerească pare să se reunească astăzi, în timp ce experimentezi un val de pasiune senzuală pentru un iubitl. O întâlnire neașteptată nu numai că ți-ar putea îndeplini această dorință, ci și să vă aducă mai aproape. Dacă nu ești într-o relație, veți discuta despre asta. Ai însă  grijă să fii un pic reținut. Persoana de care ești îndrăgostit s-ar putea să intre în panică dacă o grăbești. 

Pești

O veste de la cineva de care nu ai auzit de ceva vreme ar putea da natere la sentimente amestecate. Pe de o parte, probabil că te bucuri să reiei contactul cu această persoană. Pe de altă parte, pentru că nu te așteptai să auzi de la ea, ți-ar putea crea emoții puternice. Sfătuiește-te cu cineva pentru a înțelege cum să te bucuri de această întâlnire. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic