x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 28 iunie 2018: Berbecii se bucură de surprize extrem de plăcute şi de multă iubire

Horoscop zilnic 28 iunie 2018: Berbecii se bucură de surprize extrem de plăcute şi de multă iubire

27 Iun 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 28 iunie 2018: Berbecii se bucură de surprize extrem de plăcute şi de multă iubire

Horoscop 28 iunie Berbec
Reacţiile dv. la ajutorul care vi se da sunt ciudate. Aveţi impresia că cei din jur se amestecă în treburile dv. pentru că sunt nemulţumiţi de ceea ce faceţi. În plus, va veţi bucură de surprize extrem de plăcute şi de multă iubire.

Horoscop 28 iunieTaur
Îi cereţi partenerului de cuplu să se hotărască şi să nu mai plece când va este lumea mai dragă. Simplificaţi procesul de pregătire a cinei romantice puse la cale de dv. Nu aveţi linişte şi nimeni nu-şi explică starea dv. de nervozitate.

Horoscop 28 iunie Gemeni
Aveţi idei financiare geniale în cele mai nepotrivite momente. Inspiraţia va vizitează mai ales noaptea, iar ziua recuperaţi orele de insomnie. Consideraţi că aţi finalizat activităţi suficiente şi nu va mai ocupaţi decât de aprovizionare.

Horoscop 28 iunie Rac
Le treziţi celor din jur respect prin grijă pe care o manifestaţi faţă de cei săraci şi neajutoraţi. Primiţi musafiri lipsiţi de scrupule, dornici să va păcălească. Alţi musafiri neanunţaţi va pun în încurcătură pentru scurt timp.

Horoscop 28 iunie Leu
Acceptaţi toate dorinţele partenerului de cuplu şi va adaptaţi la toate situaţiile neprevăzute. Seară, pregătiţi un festin remarcabil pentru multe persoane neinvitate. Onestitatea şi ospitalitatea va obligă să luaţi măsuri urgenţe.

Horoscop 28 iunie Fecioară
Va implicaţi într-o activitate care presupune schimbări în locuinţa. Cei care au copii devin severi şi adepţi ai unei educaţii rigide şi principiale. Nu veţi mai renunţă în favoarea partenerului la ceea ce aţi plănuit că investiţii.

Horoscop 28 iunie Balanţă
Trebuie să fiţi atent atunci când faceţi declaraţii, pentru că tenacitatea dv. poate fi uşor luată drept simplă încăpăţânare de colegi. Nu aveţi răbdare să aşteptaţi indicaţiile partenerului şi va implicaţi în cumpărături ce depăşesc bugetul.

Horoscop 28 iunie Scorpion
Scăpaţi de insistenţele unor persoane care v-au terorizat de aproape trei luni cu ingerinţele lor în viaţă dv. personală. Armonia se reinstaurează în familia dv. Cineva drag va ajută să terminaţi toate lucrările ori pregătirile casnice.

Horoscop 28 iunie Săgetător
Succesul financiar şi generozitatea va asigura obţinerea popularităţii în familie. Nu renunţaţi la împrumuturile pe care le acordaţi de-a valma amicilor. Casă dv. este efectiv invadată de prieteni pe care nu i-aţi văzut de ani de zile.

Horoscop 28 iunie Capricorn
Reuşiţi să reparaţi toate defecţiunile care apar în casă şi să obţineţi şi o renegociere a unor contracte îndoielnice, la serviciu. Laude din partea tuturor partenerilor. Multe excese, prea multe activităţi pe care nu le puteţi refuză.

Horoscop 28 iunie Vărsător
Realizaţi în sfârşit venituri suplimentare şi va decideţi să sponsorizaţi o persoană ce pare lipsită de viitor. Va exprimaţi clar dorinţele şi le comunicaţi tuturor. Organizaţi singur o agapă şi îi surprindeţi pe cunoscuţi cu talentele dv.

Horoscop 28 iunie Peşti
Problemele de familie care reapar va îndeamnă să va gândiţi la o schimbare de domiciliu. Oricum, staţi puţin pe acasă, aşa că mai puteţi amână. Acceptaţi scuzele persoanei iubite, pentru că înainte de toate apreciaţi sinceritatea.

×
Subiecte în articol: horoscop 28 iunie horoscop