x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 decembrie 2023. Fecioarele muncesc prea mult. Balanțele sunt melancolice. Scorpionii se simt singuri

Horoscop zilnic, 3 decembrie 2023. Fecioarele muncesc prea mult. Balanțele sunt melancolice. Scorpionii se simt singuri

de Moira Dună    |    02 Dec 2023   •   11:40
Horoscop zilnic, 3 decembrie 2023. Fecioarele muncesc prea mult. Balanțele sunt melancolice. Scorpionii se simt singuri
Sursa foto: Hepta

Berbecii se dedică unor proiecte creative, Taurii au probleme de sănătate, Gemenii au cheltuit prea mult, Racii au disensiuni minore în familie, Leii au nevoie de relaxare, Săgetătorii sunt rezervați, Capricornii supărați, Vărsătorii preferă singurătatea iar Peștii se odihnesc.

Berbec

Astăzi s-ar putea să adresezi o invitație unei persoane apropiate să te viziteze, dar nu te baza că va veni. Dezamăgirea te-ar putea face melancolic, dar nu o lăsa să te învingă. Invită pe altcineva sau canalizează-ți energia în proiecte creative sau artistice. În felul acesta te vei putea bucura de această zi.

Taur

Vești cu privire la boală te deprimă. Un apel sau e-mail plin de iubire te-ar putea înveseli. Aceasta este o zi bună pentru a vizita sau a suna persoane de care nu ai auzit de mult timp. Nu lăsa informațiile triste sau o dispoziție proastă să te învingă.

Gemeni

Cheltuielile excesive pentru articole de lux ar putea să te facă să simți nevoia să strângi puțin cureaua. Acest lucru te-ar putea face să te simți dezamăgit. Nu te învinovăți prea mult. Cu toții facem asta din când în când. Întâlnește-te cu un prieten apropiat sau cu un iubit. Mergi la o piesă de teatru, un concert sau un film. Fă-ți timp pentru orice proiecte pe care le ai în lucru.

Rac

Probleme minore de familie te-ar putea face mohorât astăzi. Poate că un membru al familiei este plecat sau s-ar putea să fi existat câteva certuri mărunte în casa ta. Alții ar putea dori să invite prieteni, dar este posibil să nu te simți atât de sociabili. Dedică-te proiectelor tale. Ți-ar putea oferi un sentiment de împlinire, dezamorsându-ți starea de spirit și stârnindu-ți entuziasmul.

Leu

Boala unei rude sau a unui vecin te supără astăzi. Vestea s-ar putea să nu fie atât de proastă precum crezi. Munca poate fi lentă pentru propriile proiecte, deoarece ai putea avea un blocaj mental temporar despre ce să faci în continuare. Poate ar trebui să le lași deoparte deocamdată. Odată ce ies din gândurile tale conștiente, soluția poate veni spontan.

Fecioară

Prietenii -te-ar putea solicita prea mult timpul tău astăzi. Ai tendința de a merge de acord cu ceea ce își doresc alții. Însă poți să mai delegi din sarcini.. Fii ocupat, dar nu te exagera. 

Balanță

Te simți mai timid și mai rezervat, poate din cauza gândurilor melancolice despre dragoste sau prietenie. Cineva la care ții s-ar putea să fie plecat și îți este dor. Oamenii pot încerca să profite de tine. Pentru că te simți vulnerabil, este mai probabil să-i lași. 

Scorpion

Informații referitoare la chestiuni spirituale sau filozofice care ar putea să nu fie atât de demne de încredere îți pot veni în cale. Un prieten apropiat sau un iubit poate fi departe și te poți simți singur. Cea mai bună modalitate de a trece peste separare este să fii ocupat, poate cu studii, cercetare sau activități artistice.

Săgetător

Activitățile de grup sau întâlnirile cu prietenii ar putea să nu meargă la fel de bine ca de obicei. Te simți mai rezervat și preocupat de un prieten sau iubit. Să ieși în oraș este probabil cea mai bună terapie.

Capricorn

O despărțire de cineva apropiat, poate din cauza unui dezacord minor, te supără. Ai putea primi o invitație la o întâlnire, dar este puțin probabil să vrei să mergi. Te simți mai rezervat și mai introvertit decât de obicei. Destul de ciudat, a fi cu ceilalți este probabil cel mai bun mod de a-ți îndepărta gândurile de la prietenul tău.

Vărsător

Te simți distanțat de prietenii tăi și să te poți arunca în activități solitare. Concentrarea ta poate să nu fie la cote maxime. Fă o plimbare lungă sau răsfață-te cu o masă la restaurantul tău  preferat. Starea ta de spirit va trece mâine. 

Pești

Te simți romantic și sexy astăzi, dar nu vei avea ocazia să faci nimic în privința asta. Este posibil să fii separat temporar de iubitul tău. Mergi la cumpărături, citește sau vizionează filme. 

×