x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 3 ianuarie 2024. Certuri, probleme financiare și noi începuturi

Horoscop zilnic 3 ianuarie 2024. Certuri, probleme financiare și noi începuturi

de Vali Deaconescu    |    02 Ian 2024   •   12:00
Horoscop zilnic 3 ianuarie 2024. Certuri, probleme financiare și noi începuturi
Sursa foto: Hepta

Horoscop 3 ianuarie 2024. Taurii vor să evite certurile, Balanțele vor să scoată la suprafață secretele, iar Peștii sunt obsedați de o idee nouă.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi ești determinat să realizezi ceva. Această concentrare puternică poate fi aplicată atât la locul de muncă, cât și la sănătatea ta. Poate fi legată chiar de animalul tău de companie. Oricum ar fi, vrei să aduci îmbunătățiri, chiar dacă cineva, poate un profesor sau un expert, nu este de acord cu tine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Evită certurile cu copiii astăzi. Începe anul cu o notă pozitivă. Ai putea vedea modalități mai bune de a-i învăța sau o abordare mai bună în sporturi, în domeniul divertismentului sau în industria ospitalității.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Vei avea o întâlnire puternică cu un membru al familiei, probabil o femeie. Unul dintre voi ar putea avea idei despre cum să introducă reforme sau îmbunătățiri. Cu toate acestea, vor apărea dificultăți în relația cu cineva. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Vei fi convingător în conversațiile tale cu ceilalți. Acest lucru ar putea fi pentru că ești obsedat de o idee și nu vei renunța la ea. Fii pregătit pentru unele opoziții din partea unui coleg de muncă sau a cuiva care se ocupă de sănătatea ta sau de animalul tău de companie.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești hotărât să lucrezi astăzi. De fapt, ai putea vedea noi modalități de a câștiga bani sau de a folosi mai eficient ceva ce deții deja, deoarece ești într-o stare de spirit plină de resurse! Evită certurile legate de costul evenimentelor sociale sau de susținerea copiilor.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ești gata să te întorci la treabă astăzi, de aceea vrei să lucrezi! Ai putea dori, de asemenea, să-i înveți pe alții cum să facă ceva pentru că vezi o modalitate mai bună de a aborda o situație. Acest lucru s-ar putea aplica sporturilor, lumii divertismentului, muncii cu copiii sau ieșirilor sociale.

Balanță

(23 septembrie - 22 octombrie) Acesta este o zi excelentă pentru a cerceta ceva sau pentru a face puțină detectivă. Secretele ar putea ieși la iveală. Ai putea descoperi ceva care te uluiește. Evită certurile mărunte cu contactele zilnice astăzi. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Discuțiile cu un prieten sau cu un membru al unui grup vor fi intense astăzi. Acest lucru se poate datora faptului că te simți obsedat de o idee. În cele din urmă, vrei să îmbunătățești ceva. Încearcă să eviți certurile despre bani și posesii.

Săgetător

(22 noiembrie - 21 decembrie) O conversație cu un părinte, șef, profesor sau membru al poliției va fi intensă astăzi. S-ar putea să vrei să-ți faci cunoscut punctul de vedere sau viceversa. Fă un pas înapoi pentru a da puțin spațiu acestei situații. Dacă sunt implicați bani, oamenii sunt sensibili! Nu subestima puterea politeții.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Astăzi, ai putea avea sentimente puternice despre a-ți împărtăși credințele despre politică sau religie cu alții. Crezi că le faci un favor. Cu toate acestea, vedem cu toții lumea în care trăim cu alți ochi. Ia-o mai ușor. Dacă ești insistent, vei crea o ceartă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Discuțiile despre proprietatea comună, taxe, moșteniri sau orice are legătură cu bogăția și resursele altcuiva, în special partenerul tău, pot fi intense. S-ar putea ajunge la o situație tensionată. Evită certurile astăzi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Fie tu, fie cineva apropiat de tine, este obsedat de o idee astăzi, motiv pentru care discuțiile vor fi intense. În cele din urmă, acest lucru ar putea duce la certuri cu un părinte, șef sau cu cineva într-o poziție de autoritate, chiar și cu poliția. Întreabă-te: Merită cu adevărat? Din fericire, Jupiter îți va îndulci vorbele.

×