x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 31 decembrie 2023. Surprize în ultima zi a anului

Horoscop zilnic 31 decembrie 2023. Surprize în ultima zi a anului

de Vali Deaconescu    |    30 Dec 2023   •   12:00
Horoscop zilnic 31 decembrie 2023. Surprize în ultima zi a anului
Sursa foto: unsplash.com

Horoscop 31 decembrie 2023. Leii vor face cheltuieli exagerate, Balanțele vor petrece cu prietenii, iar Săgetătorii doresc să întâlnească oameni noi.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este ușor să exagerezi lucrurile astăzi, în special dacă socializezi și te distrezi. S-ar putea să mănânci prea mult, să bei prea mult sau să cheltui prea mult.  Poți face și planuri de călătorie, deoarece plajele cu nisip și soarele îți șoptesc numele!

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este atât de ușor să fii o „legumă” pe canapea în ultima zi a anului, uitându-te la televizorul de zi cu zi, mâncând gustările tale preferate. Relaxează-te. Spune-ți că îți iei o zi pentru sănătatea mentală. Este timpul pentru distracție.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Deoarece relațiile cu ceilalți sunt calde și prietenoase, aceasta este o zi minunată pentru tine să socializezi, în special cu prietenii și partenerii din trecut. Te vei bucura și de călătorii scurte și de șansa de a întâlni pe alții. Caută să fii sincer în relațiile tale.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este o zi bună pentru a termina proiecte legate de muncă, sănătate sau animale de companie. Cu toate acestea, fii atent la cheltuieli pentru că vei fi tentat să exagerezi. S-ar putea să vrei să cumperi ceva extravagant sau să plătești nota. Fii rațional pentru că ești un semn economic.

Leu (23 iulie - 22 august)

Luna este în semnul tău dansând cu norocosul Jupiter, ceea ce te face să vrei să te relaxezi. Vrei să te distrezi! Atenție: judecata ta financiară ar putea să nu fie la înălțime. Ești un semn generos, dar astăzi ai putea exagera! Evită regretele financiare.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Astăzi preferi să fii într-un plan mai discret. Cu toate acestea, s-ar putea să vrei să faci ceva pentru a face locul în care locuiești să arate mai atractiv. Poate unele idei de redecorare sau un proiect de tip fă-ți singur? Este o perioadă jucăușă pentru tine, așa că relaxează-te. Nu te forța.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Te vei bucura să petreci timp cu alții astăzi. Cu toate acestea, amintește-ți să nu accepți nimic important sau să promiți mai mult decât poți livra, pentru că este ușor să te lași dus de val, în special în discuțiile despre proprietatea comună și bani. În același timp, casă, familie și un părinte vor fi probabil focalizarea ta.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astăzi, oamenii par să știe detalii personale despre viața ta privată. Fii conștient de acest lucru în cazul în care trebuie să faci unele operațiuni de control al daunelor. Când vorbești cu părinți, șefi, figuri de autoritate și poliție, fii moderat. Ține-te de adevăr. Nu exagera, pentru că vei regreta.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Astăzi vrei să faci ceva diferit. Călătoria este perfectă. De ce să nu fii turist în propria ta localitate și să explorezi cartierul? Du-te într-un loc în care nu ai mai fost și întâlnește oameni noi. Este o zi excelentă pentru a cumpăra lucruri noi pentru garderoba ta.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Fii atent la discuțiile despre împrumuturi, datorii, moșteniri sau proprietate comună astăzi - cu alte cuvinte, orice are legătură cu modul în care îți împarți bogăția sau resursele cu altcineva. Motivul pentru precauție este că ai putea să fii de acord cu ceva ce vei regreta mai târziu. Nu da totul de pomană!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astăzi trebuie să faci mai mult de jumătate de drum atunci când interacționezi cu ceilalți. Nu fi pretențios. Ziua ta va fi mai ușoară dacă ești agreabil și cooperant.

Pești (19 februarie - 20 martie)

S-ar putea să trebuiască să faci un serviciu pentru cineva sau să lucrezi în beneficiul cuiva. În caz afirmativ, probabil vei încerca să scapi de asta. Acest lucru se datorează faptului că nu vrei să lucrezi astăzi. Vrei să fii în altă parte, petrecând un timp plăcut.

×