x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 iulie 2014. Leii, preocupaţi de bani

Horoscop zilnic, 4 iulie 2014. Leii, preocupaţi de bani

03 Iul 2014   •   23:01
Horoscop zilnic, 4 iulie 2014. Leii, preocupaţi de bani
Berbec
Daca in primele momente ale zilei te poti baza pe sprijinul familiei pentru rezolvarea unor activitati de rutina, odata cu venirea pranzului, atentia ti se indreapta catre zona relatiilor si catre solutionarea unei situatii problematice. Desi primul impuls va fi probabil in directia unei clarificari rapide si destul de precipitate, incearca sa gasesti varianta cea mai diplomata.

Taur

Astazi este posibil sa simti ca a venit momentul revizuirii scalei de valori la care te raportezi si sa nu mai accepti prea usor parerile altora, mai ales cand sunt la mijloc si decizii de natura financiara. Relatia cu colegii de serviciu primeaza si-ti vei dori sa decurga armonios  fiind dispus sa ajungi mai usor cu acestia la un compromis decat la dispute.

Gemeni
Dorintele tale personale, atat financiare cat si de natura afectiva, au nevoie de o noua viziune dar ar fi recomandat sa nu te aventurezi intr-o zona ce-ti depaseste posibilitatile. Indreapta-ti atentia catre persoanele cele mai dragi tie, in compania carora poti petrece momente relaxante, iesind impreuna la un spectacol de teatru sau la un concert mult asteptat.

Rac
Relatiile cu cei din familie sunt importante si desi simti ca este momentul repozitionarii rolurilor fiecaruia, vei incerca sa gasesti o cale amiabila de solutionare a unor tensiuni mocnite. Din dorinta de a-ti infrumuseta cumva casa, astazi iti poti dedica mai mult timp unor actiuni de redecorare sau macar achizitionarii unor obiecte care sa schimbe in mod placut atmosfera.

Leu
Inceputul de zi te poate gasi inca preocupat de subiectul banilor, dar usor, usor activitatile sociale iti vor capta din ce in ce mai multa atentie, fiind ocupat cu diverse activitati care presupun discutii, negocieri si unde manierele vor avea un cuvant important de spus. Desi la serviciu simti ca esti impins catre masuri radicale, fii diplomat si incearca sa-ti asculti intuitia. 

Fecioara
Daca esti interesat de dezvoltarea intr-o directie artistica, ar trebui sa schimbi cumva strategia astfel incat rezultatetele sa corespunda cu planurile tale de viitor. Acorda importanta cuvenita capitolului financiar, cautand partenerii potriviti alaturi de care poti avea parte de castig. Tentatia de a-ti mai cupara ceva frumos poate fi mare, mai greu va fi insa ce anume sa alegi.

Balanta
Odata cu venirea pranzului si intrarea Lunii in propriul semn, grijile se mai risipesc, energia creste considerabil, dorind mai mult compania celorlalti. Totusi, raporturile parteneriale iti vor da ceva batai de cap in incercarea de a gestiona intr-o maniera cat mai diplomata o situatie care presupune schimbarea unor raporturi de putere sau de manifestare a autoritatii.

Scorpion
Desi esti preocupat de importanta jucata de adversarii tai, schimbarea trebuie sa vina de la tine si aceasta presupune o reformulare a modului tau de exprimare si de a-ti impune punctul de vedere. In plus, poti lua in calcul si eventuale studii suplimentare in aceasta directie, dar ia-ti timpul necesar pentru a reflecta in liniste si cauta sa te relaxezi inainte de a trece la fapte.

Sagetator
Activitatile sociale par sa iti faca astazi placere, avand ocazia sa te intalnesti cu prietenii la o sueta. Poate din vorba in vorba, gasesti oameni cu care sa te asociezi, punand la punct un plan de afaceri pe viitor. Important este totusi sa fii dispus sa accepti o alta strategie din punct de vedere financiar si sa cauti solutia de compromis avantajoasa tuturor.

Capricorn
Relatiile parteneriale care nu se mai sincronizeaza cu planurile tale de viitor simti ca trebuie redefinite, subiectele sensibile fiind de genul cine cui da ordine si cat de mult te poti baza pe acesti oameni. Momentul este potrivit pentru demararea unei schimbari, dar calea diplomatiei trebuie exersata, ea aducandu-ti mai multe beneficii sau macar limitand urmarile negative.

Varsator

Astazi este posbil sa recunosti ca nu ti-ai gasit inca fagasul pe care sa-l urmezi astfel incat sa fi multumit de locul de munca si de parcursul tau in cariera. Totusi, gandul iti zboara si la vacanta si poate o evadare din cotidian intr-un loc confortabil, alaturi de partenerul tau, este o solutie de moment pentru a te relaxa, a-ti limpezi gandurile si a gasi idei numai bune de pus in practica.

Pesti
Aspectele practice si dorinta de a te face util partenerului tau se estompeaza odata cu schimbarea de vibratie a Lunii, subiectele precum intimitatea si manifestarile de posesivitate castigand importanta. E ideal sa gasesti o solutie de compromis astfel incat nici tu, nici partenerul tau sa nu va simtiti in imposibilitatea de a va manifesta sentimentele intr-un mod natural.

Astrolog Ana  Ozsvath 
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


Citeste si
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?

×