x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2022. Berbecii se afirmă în carieră. Peștii socializează mai mult

Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2022. Berbecii se afirmă în carieră. Peștii socializează mai mult

03 Noi 2022   •   16:51
Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2022. Berbecii se afirmă în carieră. Peștii socializează mai mult
Sursa foto: Joshua Rawson Harris Unsplash.com

Pentru Tauri începe o perioadă bună, Gemenii sărbătoresc, Racii obțin rezultatele muncii lor, Leii trebuie să depună mai mult efort, Fecioarele au căutări filozofice, Balanțele redevin spontane, Scorpionii ascultă muzică, Săgetătorii sunt mai retrași, Capriconii se bucură de confortul casei lor, Vărsătorii lămuresc lucrurile.

Berbec

Evenimente recente ți-au permis să te afirmi la locul de muncă și, în general, să cimentezi unele aspecte ale personalității tale. Acum vei consolida lucrurile. Este ca și cum ai conceput un produs, l-ai creat și acum ești gata să-l introduci pe piață. Dacă acesta este de fapt situația, atunci vei avea și răsplata. 

Taur

Este începutul unei perioade plăcute. Vei avea încredere, claritate și influență pozitivă oriunde mergi. Ți-ai epuizat o mulțime din rezervele tale și ai ajuns la această etapă. Bucură-te de noua ta putere.

Gemeni

Este un moment bun pentru a scăpa de tot ceea ce încă te împiedică de la o renaștere iminentă. O piedică poate fi impulsul de care ai nevoie pentru a fi cu ceilalți.  Ar trebui să sărbătorești!

Rac

Așteaptă-t la o perioadă foarte profitabilă. Ai muncit din greu în ultima vreme și este firesc să ajungi în sfârșit la această etapă. Vei putea măsura distanța pe care ai parcurs-o și, mai presus de toate, îți vei evalua puterea. Orice ai face, gândește mare!

Leu

Trebuie să depui mai mult efort. Va trebui să te întorci pe pământ. S-ar putea să-ți cultivi puțin prea mult independența. Te trage departe de oameni. Ar trebui să încerci să te amesteci însă printre ei și să te implici într-o cauză care este mai mare decât tine. Lucrul cu alții este o parte necesară a oricărui loc de muncă.

Fecioară

Configurațiile planetare corespund unei căutări a spațiului, fizic sau intelectual. Poate îți pui întrebări filozofice sau poate te gândești să faci o călătorie lungă în viitor. Ce vei decide? Îl vei citi pe Kant sau vei planifica vacanța de vis?

Balanță

Navigand prin mările vieții tale emoționale s-ar putea să simți că ai făcut un efort mare în ultima lună. Ai fost disponibil și conciliant și ai făcut tot posibilul pentru a menține armonia. Acum vrei să fii mai spontan. Întreprinzătorul și nesăbuitul care te-ai întors!

Scorpion

Universul tău emoțional va străluci din nou cu energie pozitivă. Vei întâlni mai mulți oameni, iar întâlnirile tale vor fi probabil mai profunde. Săptămânile următoare sunt destul de promițătoare pentru tine. Muzica va fi cheia plăcerii și senzualității. 

Săgetător

Este o perioada de timiditate. Probabil că vei ieși mai puțin, vei cunoaște mai puțini oameni noi și vei fi mai puțin predispus să te arăți. Dar orice relație pe care o începi acum va fi mult mai intensă decât de obicei. Săptămânile care urmează sunt destul de promițătoare, deși poate fi necesar să-ți reajustezi unele atitudini.

Capricorn

Este posibil să fi petrecut ultimele săptămâni explorând noi orizonturi, vorbind cu oameni noi, ieșind mai des seara, atunci când este posibil, sau chiar făcând excursii scurte departe de casă. Dar acesta este un moment pentru a te stabili. Așteaptă-te la câteva momente plăcute în confortul casei tale.

Vărsător

Probabil că te vei bucura de schimbarea de ton de astăzi. Nu simți nevoia să duci prieteniile dincolo de nivelul superficial? Poate că ar trebui să restabilești contactul și cu foști prieteni, deși este posibil să descoperiți că aveți unele legături de reparat. În orice caz, te poți aștepta la încă o lună dedicată măturarii pânzelor de păianjen din universul tău emoțional pentru a lăsa lumina soarelui să intre în viața ta.

Pești

Ești ceva mai întreprinzător în relațiile tale. S-ar putea să îți găsești prieteni noi sau să te bucuri de întâlniri cu unii vechi. Poate că vei aștepta cu nerăbdare o intensificare a dragostei. Vei găsi cu siguranță resurse excelente pentru a-ți îmbunătăți bunăstarea emoțională.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic