x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 iulie 2023. Taurii fac schimbări în carieră, Leii sunt generoși, iar Peștii au nevoie de liniște

Horoscop zilnic, 5 iulie 2023. Taurii fac schimbări în carieră, Leii sunt generoși, iar Peștii au nevoie de liniște

de Andreea Tiron    |    04 Iul 2023   •   11:00
Horoscop zilnic, 5 iulie 2023. Taurii fac schimbări în carieră, Leii sunt generoși, iar Peștii au nevoie de liniște
Sursa foto: Maria Teneva Unsplash.com

Horoscop zilnic, 5 iulie 2023. Racii trebuie să își aleagă cu grijă cuvintele, Fecioarele vor mai multă ordine, iar Capricornii caută securitatea emoțională

Berbec

Astăzi este despre speranțele, dorințele, idealurile și prieteniele tale. Deși este o zi bună pentru activitățile în echipă, poate exista o anumită tensiune pe măsură ce ziua avansează și intră în joc cuadratura Mercur-Chiron. Mai târziu astăzi, există o anumită tendință ca oamenii să se confrunte între ei pe subiecte delicate. Poate fi bine să abordați zonele cu probleme. Vei învăța multe despre tine, iar onestitatea este cuvântul cheie.

Taur

Te concentrezi pe responsabilitățile, performanțele și obiectivele tale. O nouă perspectivă asupra carierei tale te poate inspira să faci schimbări importante. Ai grijă la ce cuvinte folosești astăzi. O abordare pas cu pas pentru gestionarea problemelor care apar pe parcurs poate fi cea mai bună soluție.

Gemeni

Cu Luna în sectorul tău spiritual toată ziua, ai o pornire puternică pentru împărtășirea ideilor și cunoștințelor. Cu toate acestea, pe măsură ce ziua înaintează și ne îndreptăm către o cuadratură  Mercur-Chiron, oamenii pot fi sensibili și s-ar putea să ajungi să deschizi cutia Pandorei. Pot apărea subiecte incomode în discuție, dar acest lucru vă provoacă să lăsați ranchiuna deoparte și să le tratați cu maturitate.

Rac

Ai încredere că poți face tot ce îți propui astăzi. Vă concentrați pe semnificațiile ascuse, înțelegeți și observați aspecte ale oamenilor și situațiilor care anterior vă erau indiferente. Poate exista o sensibilitate crescută mai târziu în cursul zilei, iar mesajele amestecate vă pot bulversa. Alegeți-vă cuvintele cu mai multă atenție și asumați-vă consecințele!

Leu

Este o zi propice pentru parteneriate, iar să te înțelegi bine cu ceilalți este cel mai important pentru tine acum. Ești creativ și generos, ceea ce va învinge orice urmă de nesiguranță. Poți afla vești bune în cele mai neobișnuite locuri. Înveți arta foarte complicată și fină de a ajuta și de a sprijini oamenii pe care îi iubești fără să te simți folosit.

Fecioară

Îți dorești mai multă ordine astăzi, deoarece dezechilibrul îți perturbă starea de spirit.  Evită să te lași  copleșit, pentru că dacă nu știi de unde să începi nu faci altceva decât să te îngrijorezi. În schimb, încearcă să abordezi cu calm ceea ce te nemulțumește. Nu poți rezolva totul într-o singură zi! Fii rezonabil cu tine însuți.

Balanță

Aceasta este o zi bună pentru recreere și împărtășirea sentimentelor.  Ai nevoie de o pauză de la muncă și simți nevoia de distracție și relaxare.  Cuadratura Mercur-Chiron intră în joc și vă poate impinge spre o zonă de îndoieli și nesiguranțe.

Scorpion

Cu Luna în a patra casă solară, ai tendința de a rămâne în zona de siguranță: cu oameni, situații și lucruri familiare. Este momentul să acorzi prioritate nevoilor tale cele mai intime. Putem fi sensibili acum, dar asta ne ajută să ne cunoaștem mai clar limitele.

Săgetător

Este posibil să simți că poți echilibra viața personală cu cea profesională. Ești sensibil la informațiile pe care le primești, știrile pe care le auzi. Aspectul Mercur-Chiron sugerează că oamenii sunt mai sensibili la cuvintele exprimate. Neînțelegerile minore ies în evidență acum, dar pot duce și la îmbunătățiri semnificative.

Capricorn

Astăzi ești răbdător cu ceilalți și mulțumit de viața ta în general. Spiritul tău pozitiv nu te lasă să zăbovești în zonele cu probleme decât dacă ai instrumentele necesare pentru a face schimbări. Cauți  securitate emoțională și este puțin probabil să-ți asumi riscuri majore acum.

Vărsător

Luna își petrece ziua în zodia ta, punând accentul pe emoții și stârnind conștientizarea nevoilor și dorințelor tale. Nu este ușor să ascunzi ceea ce simți - chiar dacă nu îți exprimi verbal emoțiile, acestea sunt scrise pe față!

Pești

Ești mai sensibil la emoțiile din jur astăzi. Ai nevoie mai mare decât de obicei de momente de liniște și singurătate. Vreți să vă conectați cu sentimentele și aspirațiile cele mai intime.

×