x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 6 decembrie 2018: Racii se concentrează prea mult asupra propriei persoane

Horoscop zilnic 6 decembrie 2018: Racii se concentrează prea mult asupra propriei persoane

05 Dec 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 6 decembrie 2018: Racii se concentrează prea mult asupra propriei persoane

Horoscop 6 decembrie Berbec

Există zile în care simţi că nu ai energie să faci nimic, cum este şi cazul zilei de azi. Pe de altă parte, imaginaţia este prezentă şi te poate ajuta să ieşi din monotonia zilei de azi, iar productivitatea va apărea.

Horoscop 6 decembrie Taur

Astăzi acorzi mult timp raţiunii, evaluărilor, analizei. Firea ta analitică este mai angajată decât în mod normal în activităţile obişnuite. Modul în care gestionezi problemele atrage atenţia unei persoane.

Horoscop 6 decembrie Gemeni

Începi să acorzi o cu totul altă semnificaţie termenului de „inovaţie”. Începi să analizezi din ce în ce mai mult fiecare idee pe care o ai, iar forma finală pe care o prezinţi este acceptată rapid de ceilalţi.

Horoscop 6 decembrie Rac

Te concentrezi asupra propriei persoane. Petreci mult timp analizându-ţi acţiunile, deciziile, reacţiile, cât şi sentimentele. Vrei să te cunoşti mai bine, iar ziua de astăzi reprezintă un prim pas înaceastă direcţie.

Horoscop 6 decembrie Leu

Există puţine probleme pe care nu le poţi rezolva, iar astăzi te întâlneşti tocmai cu o astfel de problemă. Încearcă să renunţi la orgoliu şi să ceri sfaturi, iar lucrurile vor decurge mult mai lin.

Horoscop 6 decembrie Fecioară

Reiei legătura cu un vechi prieten. Îţi dai seama că este ridicol să spui că îţi pasă de cineva, deşi nu faci niciodată efortul de a-i scrie un mesaj sau de a telefona pentru a vedea cum se mai simte.

Horoscop 6 decembrie Balanţă

În ciuda faptului că îţi doreşti să rezolvi toate lucrurile astăzi, lipsa de odihnă din ultima vreme îşi spune cuvântul. Ai suficient timp de muncă, nu uita că ar trebui să acorzi importanţă şi vieţii personale.

Horoscop 6 decembrie Scorpion

Dacă vrei să fii auzit, iniţial trebuie să vorbeşti. Fie că este vorba de o idee de afaceri sau de o declaraţie de dragoste, discută despre lucrurile pe care le ai în minte, iar rezultatul o să fie surprinzător.

Horoscop 6 decembrie Săgetător

Eşti pe punctul de a obţine câştigul pentru care ai muncit atât de mult în ultima vreme, aşa că nu renunţa tocmai acum. În ciuda oboselii, reuşeşti să-ţi îndrepţi atenţia către responsabilităţi.

Horoscop 6 decembrie Capricorn

Vei fi nevoit să iei nişte decizii importante astăzi, însă acest lucru nu se potriveşte prea bine cu impulsivitatea specifică. Încearcă să analizezi foarte bine toate aspectele înainte să iei o decizie.

Horoscop 6 decembrie Vărsător

Rezultatele încep să apară la locul de muncă, astfel că starea ta de spirit revine la normal. Renunţi la seriozitatea care te-a definit în ultimele zile şi reîncepi să te bucuri de energia pozitivă specifică.

Horoscop 6 decembrie Peşti

Astăzi este momentul să acţionezi! Ai o iniţiativă pe care ar fi bine să o pui în aplicare, căci acum este momentul perfect pentru astfel de acţiuni. De asemenea, ascultă de părerile celor din jurul tău.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop 6 decembrie