x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 septembrie 2022. Fecioarele și Balanțele trebuie să gestioneze informații false

Horoscop zilnic, 7 septembrie 2022. Fecioarele și Balanțele trebuie să gestioneze informații false

06 Sep 2022   •   12:40
Horoscop zilnic, 7 septembrie 2022. Fecioarele și Balanțele trebuie să gestioneze informații false
Sursa foto: Hepta

Berbecii primesc vești neplăcute despre bani, Taurii vor să-i mintă pe cei apropiaț, Gemenii sunt suprasolicitați, Racii și Leii sunt preocupați de un prieten deprimat, , Scorpionilor li se ascunde adevărul, Săgetătorii nu se simt prea bine, Capricornii sunt îngrijorați, Vărsătorii au probleme la serviciu iar Peștii primesc o veste deranjantă.

Berbec

Veștile aparent proaste despre situația ta financiară te vor speria. Privește problema cu atenție înainte de a intra în panică. S-ar putea să fi fost o eroare de computer sau o altă greșeală sau poate că cineva te-a confundat. LIa măsuri pentru a remedia lucrurile. Vei fi uşurat să ştii că totul este mai bine decât părea.

Taur

Poate apărea o situație neplăcută. Prima ta reacție poate fi să-i protejezi pe cei mai apropiați. Ai putea fi tentat să minți sau cel puțin să eviți să menționezi situația. Nu ceda tentației. Dorința ta de a-i proteja pe cei dragi este de înțeles, dar ar putea cauza probleme. Nu poți proteja oamenii de orice se întâmplă. Majoritatea preferă să cunoască faptele.

Gemeni

Mintea ta este rapidă. S-ar putea să primești multe informații noi care te suprasolicită mental. Notează totul dacă poți. Ar fi recomandabil să ieși apoi la o plimbare. Această suprasolicitare intelectuală ar putea produce exces de energie nervoasă pe care va trebui să o elimini.

Rac

Grijile legate de situația unui iubit sau a unui prieten apropiat care pare deprimat te-ar putea chinui astăzi, totuși este posibil să eziți să contactezi această persoană și să întrebi ce este în neregulă pentru că nu vrei9 să te amesteci. Cu toate acestea, ar trebui. Nu este atât de rău cum pare, iar preocuparea ta va fi apreciată. În seara asta, odihnește-te. Ai muncit prea mult.

Leu

Un membru al familiei poate fi deprimat și nu vorbește despre ce este în neregulă. Starea lui de spirit s-ar putea răspândi la ceilalți, așa că ar fi o idee bună să vorbești cu el. Subliniază că stările de spirit sunt contagioase! Nu forța problema. Ar fi mai rău. O serie de apeluri ți-ar putea întrerupe munca, ceea ce te irită. Nu-ți fie teamă să lași mesageria vocală să primească apelurile.

Fecioară

Informații greștie s-ar putea răspândi prin familia sau prietenii tăi și poate provoca supărări inutile în rândul celor implicați. Nu accepta cu adevărat nicio bârfă sau zvon pe care îl auzi astăzi până nu îl verifici singur. S-ar putea dovedi a fi o furtună într-un ceainic. Acesta nu este un moment bun pentru a planifica sau a face o călătorie. Pot rezulta întârzieri sau accidente.

Balanță

Date greșite despre bani pot veni de la cineva care are avantajul că tu crezi orice îți spune. Ar putea fi un bancher, un creditor, un consilier de investiții sau chiar un prieten apropiat sau o rudă. Oricine ar fi, nu accepta orice afli fără să verifici. Privește singur datele înainte de a lua orice decizie.

Scorpion

Cineva apropiat s-ar putea să nu fie complet sincer. Această persoană ar putea evita să spună adevărul sau să ascundă ceva de tine pentru a te proteja. Ai încredere în instinctele tale. Dacă cineva îți spune ceva important care nu sună adevărat, verifică-l înainte de a crede. Aceasta nu este o înșelăciune vicioasă, ci doar una de protecție. 

Săgetător

Ești cam apatic din cauza oboselii și vrei să stai acasă. Acest lucru este împotriva firii tale, care te îndeamnă să pleci chiar dacă te simți rău. Nu cădea în această capcană. Odihnește-te puțin, astfel încât, atunci când trebuie neapărat să ieși, să fii din nou bine.

Capricorn

Un iubit sau un prieten apropiat nu mai dă niciun semn, ceea ce te îngrijorează, te face confuz și te întrebi dacă mai vrea ceva de la tine. Nu lăsa nesiguranța ta să ia ce e mai bun din tine. Persoana respectivă are necazurile ei și, în cele din urmă, își va dori un umăr puternic și simpatic pe care să plângă. Probabil că tu vei fi acea persoană!

Vărsător

Interesele de carieră pot fi scurtcircuitate de bârfe, zvonuri și politici de birou. Cineva are o agendă și probabil că nu îi pasă prea mult de efectul asupra vieții altora. Dacă auzi despre astfel de întâmplări, fă tot ce poți pentru a le opri înainte ca acestea să scape de sub control. În acest fel, îți protejezi cariera ta și pe a colegilor tăi.  

Pești

Poate că plănuiești o excursie sau o întoarcere la școală. Cu toate acestea, un mail sau un apel telefonic destul de deranjant ți-ar putea pune în pericol planurile și te-ar putea lăsa dezamăgi. Dacă te uiți la situație cu atenție, s-ar putea să descoperi că nu este așa grav. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic