x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 noiembrie 2022. Racii își abandonează vechile credințe. Capricornii au parte de certuri

Horoscop zilnic, 8 noiembrie 2022. Racii își abandonează vechile credințe. Capricornii au parte de certuri

07 Noi 2022   •   13:40
Horoscop zilnic, 8 noiembrie 2022. Racii își abandonează vechile credințe. Capricornii au parte de certuri
Sursa foto: Bruno Emmanuelle - Unsplash.com

Berbecii trebuie să-i asculte pe ceilalți, Taurii au o viziune profundă asupra vieții, Gemenii au nevoie de detalii, Leii trebuie să privească spre viitor, Fecioarele să-și accepte destinul, Balanțele sunt frustrate în dragoste, Scorpionii întâmpină piedici, Săgetătorii au griji minore, Vărsătorii iau pauză de la muncă iar Peștii își amână planurile.

Berbec

Felul în care te comporți atunci când întâlnești oameni pentru prima dată este tipic pentru Berbec. Ce faci? Încerci să-i înveți ceva. Se pare că ai întotdeauna o lecție de dat, ceea ce te face predispus să dai sfaturi atunci când nu sunt întotdeauna dorite. Încearcă să accepți punctele de vedere ale celorlalți.

Taur

Filosofia ta de viață vine de la sine. Alții trebuie să studieze, să asculte experți. Tu, pe de altă parte, ai deja o perspectivă profundă asupra vieții, pe care cu siguranță ai moștenit-o din experiențele tale trecute. Ar fi interesant să-ți extinzi puțin filosofia și să încerci să o transformi în ceva concret.

Gemeni

Ai tendința de a crede că detaliile te împiedică să ai o viziune globală, dar pur și simplu nu este adevărat. Nu există niciun conflict între viziunea pe termen lung și nevoile pe termen scurt. Doar crezi că cel din urmă stă în calea celui dintâi. Încearcă să te gândești la detaliile pe care le consideri enervante ca trepte către viziunea ta mai largă.

Rac

Acesta este un moment bun pentru a abandona vechile credințe și valori morale. Viziunea ta asupra vieții s-a schimbat și, mai presus de toate, ești mai conștient de modul în care ideile tale învechite, preconcepute, uneori îți otrăvesc viața. Trecutul nu te mai preocupă. Este timpul să faci o pauză de la credințele care nu te lasă să avansezi. S-ar putea să-ți șochezi familia, dar vor trece peste asta.

Leu

Dacă nu ai grijă să te concentrezi asupra viitorului, este posibil ca trecutul să te ajungă din urmă. Nu te uita înapoi, chiar dacă nu vezi nimic în fața ta. Trebuie să continui să mergi înainte. Este adevărat că acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut. Cu toate acestea, te simți inspirat să încerci.

Fecioară

Acesta ar fi momentul să spui da destinului tău. Ești puțin frustrat pentru că lucrurile nu au evoluat așa cum ți-ai dori. Dar acum, că oportunitatile îți apar, descoperi că ești pregătit. Ți-e frică, asta-i tot. Dar, în loc să lași frica să te cuprindă, transformă energia în avantajul tău.

Balanță

Nu te aștepta să întâlnești partenerul visurilor tale astăzi. Mai degrabă, te frustrezi în speranțele tale romantice. Ar fi mai bine să-ți dedici energiile pentru ceva mai realist, cum ar fi situația ta financiară. Probabil că este nevoie de puțină atenție. Dacă îți redirecționezi energia, este mai probabil ca recompensele să apară.

Scorpion

Există o oarecare probabilitate ca o întâlnire recentă cu o persoană influentă să-ți zădărnicească speranțele pentru proiectele tale. Le vei abandona și vei trăi cu regret? Sau vei alege să-ți menții obiectivele, în pofida sfaturilor contrare și a riscului de a întâmpina dezaprobarea din partea șefilor? Acesta este tipul de întrebare pe care va trebui să o rezolvi astăzi.

Săgetător

Va trebui să te aștepți la câteva tulburări în armonia care a domnit în ultimele zile. De exemplu, nevoile tale s-ar putea să nu se potrivească cu cele ale partenerului tău, sau ale prietenilor apropiați, sau s-ar putea să te simți neliniștit. Griji minore cu privire la viitor pot strica  buna dispoziție a oamenilor. Pe scurt, aceasta nu va fi o zi bună pentru a privi armonia emoțională ca o sursă de satisfacție.

Capricorn

Ca persoană care întruchipează afecțiunea și tandrețea, s-ar putea să nu fii în acord cu starea de spirit de astăzi. Va fi dificil să obții un zâmbet. În plus, vei avea parte de neînțelegeri cu membri ai familiei sau cu prieteni. 

Vărsător

Dorința de confort și de micile și simple plăceri ale vieții este probabil să-ți paralizeze inițiativa astăzi. Te-ai hotărât deocamdată să iei o pauză? Sau poate că ești doar descurajat de lipsa de entuziasm a colegilor tăi. În orice caz, aceasta ar fi o zi bună să stai acasă și să te odihnești.

Pești

În ultimele câteva zile, ai fost destul de norocos din punct de vedere financiar și material. Dar ziua care urmează va fi o excepție. Dacă intenționezi să faci o investiție, să semnezi un contract sau să cumperi un articol important, amână pentru o altă zi. Poți să fii recunoscător că ai fost scutit de greșeli.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic