x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 octombrie 2022. Leii preiau conducerea. Scorpionii trebuie să fie atenți la investiții

Horoscop zilnic, 8 octombrie 2022. Leii preiau conducerea. Scorpionii trebuie să fie atenți la investiții

07 Oct 2022   •   11:53
Horoscop zilnic, 8 octombrie 2022.  Leii preiau conducerea. Scorpionii trebuie să fie atenți la investiții
Sursa foto: unsplash.com

Berbecii sunt veseli, Taurii sunt atrași de lucrurile altora, Racii se ocupă de plante, Fecioarele au nevoie de compasiune, Balanțele dau în clocot, Săgetătorii fac achiziții online, Capricornii se uită la televizor, Vărsătorii strălucesc, Peștii trebuie să ia o decizie.

Berbec

Aceasta este una dintre acele zile în care vei merge și vei auzi dintr-o dată un artist de stradă cântând muzică. Dintr-o dată picioarele tale încep să se miște și în curând dansezi.Te trezești plimbându-te restul drumului. Ești într-o dispoziție veselă.

Taur

Nu lua lucruri care nu-ți aparțin. Ochii tăi pătrunzători sunt predispuși să zărească lucruri care se găsesc în buzunare, chiar dacă știi în adâncul sufletului că nu vei păstra acele lucruri. Imaginația ta ar putea încerca să te convingă că este în regulă să faci astfel de manevre ascunse și s-ar putea să fii tentat. 

Gemeni

Încearcă să nu te gândești prea mult la ceea ce „se presupune” că se va întâmpla în continuare. Adevărul este că lucrurile nu merg neapărat așa cum sunt planificate, așa că nu te baza pe ceva care nu are nicio garanție că se va realiza. Rămâi la propriul mod de a face lucrurile și încearcă să nu vă agăți prea mult de rezultate. Cheia acum este să te bucuri de proces.

Rac

Udă-ți plantele astăzi și asigură-te că primesc suficientă lumină. Dacă nu ai plante, profită de această ocazie pentru a merge să-ți iei. Hrănește lucrurile organice din viața ta pentru a-ți aminti de propriile rădăcini, care sunt extrem de importante pentru tine în acest moment. Afundă-te adânc în Pământ pentru a înțelege mediul din jurul tău.

Leu

Ești pe un val. Nu lăsa nesiguranța altor persoane sau înțelegerea superficială a unei probleme să îți împiedice progresul. Există un avantaj clar în modul în care abordezi lucrurile. Simte-te liber să-ți exerciți voința asupra celor care au nevoie de o direcție. Dacă ai încredere în răspuns, nu te sfia să spui. Dacă oamenilor nu le place felul în care conduci, nu trebuie să te urmeze.

Fecioară

Poate te întrebi pe al cui umăr ar trebui să plângi. De obicei, al tău este umărul oferit celorlalți. Compasiunea ta pentru ceilalți este cu siguranță unul dintre punctele tale forte dar fii conștient de faptul că poate fi și una dintre cele mai slabe.

Balanță

Cărbunii tăi au mocnit de ceva vreme și se revarsă mult fum din jarul tău. Vestea bună este că ar putea fi o rafală mare de vânt astăzi, acționând ca un catalizator care aprinde flăcările. Ai furnizat căldura și combustibilul. Elementul lipsă de aer vine în sfârșit în calea ta, așa că fii pregătit. Focul este susceptibil să se încălzească rapid.

Scorpion

Ai grijă șa promisiunile mari. Aceasta ar putea fi una dintre acele zile în care oamenii sunt mai predispuși să parieze, deoarece nu sunt realiști cu privire la modul în care vor funcționa lucrurile. Nu fi surprins dacă piața de valori fluctuează prea mult. Multor oameni le va fi greu să reziste atunci când primesc promisiunile unor câștiguri mari. 

Săgetător

Simte-te liber să faci cumpărături online pentru tine dar te poți gândi și la alții. Ești predispus să fii în ton cu spiritul plăcut al oamenilor din jurul tău. Pe de altă parte, dacă sunt deosebit de negativi sau nervoși, nu ezita să mergi în altă parte. Din păcate, asta poate fi mai ușor de spus decât de făcut.

Capricorn

Este posibil să gravitezi spre cei care fac spectacol și îți duc imaginația pe un tărâm îndepărtat. Cauți această calitate la alții în loc să privești la televizor. Dacă nu ești atent, s-ar putea să stai toată ziua pe canapea, fără să vorbești cu nimeni. Viața reală îți aduce mai multă satisfacție decât orice realitate virtuală. 

Vărsător

Conectează-te cu cei care te ajută să-ți dezvolți imaginația, în locul celor vor să te coboare în realitate. Este nevoie ca tu să strălucești mai puternic decât de obicei și nu există niciun motiv pentru care această dorință nu ar trebui îndeplinită. Totul va funcționa grozav pentru tine, atâta timp cât te aliniezi cu oameni admirabili și cauze nobile.

Pești

Probabil că acum ești pe punctul de a finaliza o mișcare majoră. Prima ta reacție poate fi să stai într-o deliberare solitară, în timp ce te lupți cu avantajele și dezavantajele fiecărei părți a situației. Încearcă să nu-ți suprasoliciți mintea cu prea multe detalii. Uită-te la imaginea de ansamblu. Poate vei găsi răspunsul pe care îl cauți la o plimbare. În același timp, te cureți de dezordinea inutilă.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic