x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 ianuarie 2024. Racii sunt tentați să cheltuie prea mult. Capricornii se simt nesiguri. Vărsătorii au o întâlnire romantică

Horoscop zilnic, 9 ianuarie 2024. Racii sunt tentați să cheltuie prea mult. Capricornii se simt nesiguri. Vărsătorii au o întâlnire romantică

de Moira Dună    |    08 Ian 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 9 ianuarie 2024. Racii sunt tentați să cheltuie prea mult. Capricornii se simt nesiguri. Vărsătorii au o întâlnire romantică
Sursa foto: Hepta

Berbecilor le este dor de partenerul lor, Taurii își petrec seara acasă, Gemenii ajută un prieten, Leii așteaptă musafiri, Fecioarele se răsfață, Balanțele au nevoie de răbdare, Scorpionii de o pauză, Săgetătorii apelează la un prieten, iar Peștii sunt obosiți.

Berbec

Partenerul tău de viață este plecat, așa că ești nevoit să aștepți să se întoarcă pentru a-ți satisface nevoia de iubire. Însă nu lăsa acest lucru să te deprime. Dacă ești artist, canalizează-ți energia pe creație. Dacă ești sportiv, ieși la uo partidă de tenis. Timpul va trece mai repede până când partenerul tău se întoarce. 

Taur

Te simți puțin dezamăgit și cvei dori să stai acasă. Să te uiți la televizor pare mult mai tentant decât a ieși la socializare. Prietenii, totuși, ar putea încerca să te convingă să petreci timp cu ei. Fă-ți prietenii să înțeleagă că cel mai bine ar fi să te relaxezi în seara asta și poți ieși cu ei altă dată.

Gemeni

Un prieten apropiat sau iubit nu este într-o dispoziție prea bună și, prin urmare, ar putea să te sune dorind un umăr simpatic pe care să plângă. Vei fi de mare ajutor dar nu-l lăsa pe prietenul tău să-ți distragă atenția de la alte lucruri pe care trebuie să le faci. Este posibil să ai comisioane de făcut, oameni de văzut, sarcini de care să te ocupi. Oferă-i prietenului tău atât timp cât crezi că este potrivit, apoi ocupă-te de responsabilitățile tale.

Rac

Ieși la cumpărături ? Dacă da, așteaptă-te să-ți placă un articol scump dar nu poți justifica cu adevărat achiziția. Nu fi impulsiv. Te vei bucura cu adevărat de acest obiect? Sau este ceva la care te-ai uita o vreme, apoi îl vei ignora? Fă ce vrei, dar asigură-te că ți-l dorești cu adevărat.

Leu

Aștepți musafiri? Dacă da, s-ar putea să intri în panică deoarece casa ta nu este atât de curată și frumoasă pe cât ți-ai dori să fie. S-ar putea să fii tentat să iei mătură, mop și găleată și să faci curat! Însă oaspeților tăi nu le va păsa dacă dormitorul nefolosit din spate este dezordonat sau nu. Vei dori să ai suficientă energie pentru a te bucura de compania lor. Ai grijă!

Fecioară

Probabil că arăți destul de bine dar emoțional s-ar putea să nu te simți foarte atractivă. Aceasta ar putea fi una dintre acele zile în care te uiți în oglindă și crezi că vezi monstrul lui Frankenstein. Este o zi grozavă pentru a te răsfăța puțin. mergi la coafor și la un masaj, o saună sau un jacuzzi. Răsfățață-te cu un smoothie cu fructe. O sa te simti mai bine! 

Balanță

Conceptele intelectuale sau spirituale pe care încerci să le înțelegi pot părea puțin evazive. Nu îte forța prea tare. Bioritmul tău mental sunt este puțin scăzut. În schimb, uită-te la altceva pentru un timp și lasă informațiile să se învârtească în subconștientul tău. Ai răbdare cu tine însăți.

Scorpion

Dacă ești implicat într-un proiect creativ, imaginația ta poate părea că te-a părăsit. S-ar putea să încerci să găsești idei noi, dar  nu reușești acum. Poate că aceasta nu este cea mai bună zi pentru a lucra la proiectul tău. Uneori avem nevoie de o pauză de la muncă. Fă altceva astăzi. Mâine vei reveni la normal.

Săgetător

Un prieten îți poate cere ajutorul în ceea ce privește finanțele. Nu este nimic major, dar ar putea implica o alegere pe care trebuie să o facă prietenul tău. Nu încerca să iei decizia pentru el, dar ajută-l să realizeze exact ce este mai bine pentru el. Înțelepciunea ta va fi, cu siguranță, apreciată!

Capricorn

Este posibil ca un prieten apropiat sau iubit să nu-ți răspundă la apeluri iar insecuritățile tale te fac să crezi că prietenului tău nu-i mai pasă de tine. Nu cădea în această capcană. Prietenul tău este probabil înconjurat de o mulțime de oameni pretențioși care au nevoie de asistență și, prin urmare, nu sună pe nimeni altcineva. Ai răbdare, distragi-ți atenția și dă-i un alt telefon mâine prietenului tău.

Vărsător

Ai o întâlnire în seara asta cu cineva special? Dacă da, așteaptă-te la unele întârzieri. S-ar putea să fii obosit să-ți faci treburile zilnice. Acest lucru ar putea fi frustrant atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău. Nu te supăra atât de mult din cauza întârzierilor încât să fii într-o dispoziție proastă când te întâlnești. Acest lucru nu va ajuta deloc! Stai acolo și vei avea o seară grozavă.

Pești

Excesul de mâncare sau băutură te-ar putea face să te simți puțin obosit. Prin urmare, va fi dificil să te concentrezi pe ceva care necesită atenția ta. Poate că trebuie doar să o iei încet pentru a-ți recupera energia. Fă doar cât să-ți păstrezi conștiința curată, dar nu te epuiza. Ia o carte bună, o ceașcă de ceai, apoi stai pe canapea și relaxează-te.

×