x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 septembrie 2022. Leii au oportunități de avansare. Săgetătorii au nevoie de odihnă

Horoscop zilnic, 9 septembrie 2022. Leii au oportunități de avansare. Săgetătorii au nevoie de odihnă

08 Sep 2022   •   17:17
Horoscop zilnic, 9 septembrie 2022. Leii au oportunități de avansare. Săgetătorii au nevoie de odihnă
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii sunt foarte aglomerați, Taurii sunt obosiți, Gemenii stau la taclale cu prietenii, Racii sunt nervoși, Fecioarele sunt atente la un prieten, Balanțele sunt energice, Scorpionii se ceartă cu partenerul, Capricornii au mult de lucru, Vărsătorii se resimt după o petrecere iar Peștii trebuie să fie atenți la cum vorbesc.

Berbec

S-ar putea să simți că la tine acasă este ca în gară. Mulți membri ai familiei, livrări, telefoane. Și asta te irită nespus. Totuși, încearcă să fii politicos. S-ar putea să fii frustrat, dar nu vrei să jignești pe nimeni.

Taur

Trebuie să alergi mult atunci când probabil vrei să stai acasă. Obligațiile față de prieteni și familie sunt probabil să apară și, deși ești puțin obosit, vei dori să ajuți. Cel mai bun plan este să faci totul cât mai repede posibil și apoi să petreci restul zilei relaxându-te singur.

Gemeni

Nu fi surprins dacă mulți oameni te contactează astăzi. Poate ai chef să bârfești sau vecinii au vești despre schimbări. Ar trebui să fii plin de energie, așa că te poți descurca, dar s-ar putea să găsești un pic deranjant dacă comunicarea devine prea agitată. Cel mai bine este să te detașezi și să te bucuri. 

Rac

Te simți puțin nervos și poate vrei să faci exerciții sau încercând un nou sport sau un joc pe care nu l-ai mai jucat până acum. Asta e super. Cere unor prieteni să ți se alăture, dacă este posibil. Nu te forța. Acest lucru poate aduce doar epuizare. Fă-ți exerciții în limitele tale și fă-o mai des.

Leu

Primești vești despre o oportunitate de avansare. Deși ai fi rapid să acționezi în circumstanțe normale, astăzi s-ar putea să fii mai precaut. Ai căutat recunoașterea de ceva vreme, așa că nu fi prea reticent. Nu lăsa nesiguranța să te stăpânească. Află tot ce puteți despre situație și apoi ia o decizie în cunoștință de cauză.

Fecioară

Un prieten ar putea cere un împrumut și tu ai putea ezita să-i dai banii. Urmează-ți instinctele. Probabil nu este prea priceput în privința banilor. S-ar putea să vrei să participi la unele activități de grup, dar nu lăsa oamenii să profite nedrept de tine. Ești dispus să-i ajuți pe cei care au nevoie de tine, dar să faci distincție între cei care au și cei care nu au nevoie de ajutorul tău.

Balanță

AI multă energie care te face temporat dependent de muncă. S-ar putea să se fi adunat în jurul casei treburile care au nevoie curgentă să fie făcute. Nu trebuie rezolvate toate deodată. Ai grijă la cele mai presante sarcini și apoi relaxează-te. Restul poate aștepta. Cere ajutor membrilor familiei.

Scorpion

Frustrarea poate fi cuvântul pentru astăzi. S-ar putea să simți un pic de poftă de călătorie. Statele îndepărtate și țările străine te pot chema, dar circumstanțele nu te lasă să pleci. Ar putea exista și fricțiuni cu partenerul tău. Nu te lăsa absorbit de ceartă. Folosește-ți natura calmă pentru a rezolva lucrurile. 

Săgetător

Probabil că ai avut o săptămână încărcată și s-ar putea să te simți neplăcut astăzi. Poate ai mâncat prea mult noaptea trecută, ai stat treaz prea târziu, sau ambele. Nu vrei să stai și să te odihnești, dar aceasta este ziua perfectă pentru a te relaxa cu o carte bună. 

Capricorn

S-ar putea să fie mult de lucru acasă astăzi. Deoarece anumiți membri ai familiei lipsesc în mod convenabil, este posibil să simți că povara cade asupra ta. Nu fii totuși un martir. Doar fă ce poți și lasă restul. Incertitudinile legate de bani te apasă, dar lasă-le deoparte pentru moment. Mâine vei putea să te descurci mai bine.

Vărsător

Prea mult răsfăț te poate lăsa cu o durere de cap sau de stomac până la punctul în care vrei să petreci cea mai mare parte a zilei de azi dormind. Stresul acestei afecțiuni te-ar putea face să te răfuiești cu membrii familiei, dar amintește-ți că nu ei au ales să exagereze. Relaxează-te, odihnește-te puțin și recâștigă-ți forțele. Vei reveni în lumea reală destul de curând.

Pești

Ești sincer cu cei de care îți pasă, dar astăzi este posibil să fii puțin prea sincer. Ai grijă să nu-i jignești și urmărește tendința de a fi prea direct. Dacă îți temperezi onestitatea cu ceva diplomație, ar trebui să vă transmți mesajul cu un minim de sentimente rănite. Crează situații  câștig/câștig. Este cel mai bine pentru toți cei implicați.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic