x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, duminică 26 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, duminică 26 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

25 Aug 2012   •   21:00
Berbec

Weekend-ul acesta se anunta vesti de peste hotare. Este posibil sa iei legatura cu persoane dragi aflate in strainatate. De asemenea ai spor si succes in demersurile legate de calatorii, atat cele care vizeaza scopurile turistice, cat si cele in scopuri profesionale. Controleaza-ti reactiile si fii mai rabdator in relatiile cu ceilalti. Pentru alti nativi se pot pune probleme legate de instruirea personala sau profesionala. S-ar putea sa fii nevoit sa te ocupi de studiu, invatare sau sa participi la probe si examene.

Taur

Sfarsitul acestei saptamani este propice verificarii bugetului familial. Esti interesat de banii si bunurile altora, insa se pare ca tot castigurile obtinute de tine dintr-o activitate desfasurata la un loc de munca sunt cele mai avantajoase in aceasta perioada. Este nevoie de achitarea la timp a facturilor, taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Evita eforturile fizice mari sau pe cele mentale. Organismul iti este destul de solicitat si obosit. Rezerva-ti momente de relaxare, plimbari in aer liber si meditatii in locuri sfinte.

Gemeni

Relatia cu partenerul de viata iti va da de furca la finalul acestei saptamani. Esti provocat la explicatii vizavi de comportamentul tau din ultimele zile. Fii deschis, aloca mai mult timp partenerului si vorbeste deschis. Sunt posibile altercatii cu colaboratorii sau rupturi de parteneriate mai vechi. Pe undeva este mai bine sa te gandesti pe indelete cu ce persoane vei colabora in continuare, deoarece exista sanse deosebite de a incepe alte parteneriate mult mai profitabile. Lasa deoparte emotivitatea si implicarea in problemele celorlalti.

Rac

Sfarsitul acestei saptamani anunta rutina si multa oboseala. Este posibil sa te ocupi si de treburi ramase restante la serviciu. Recomandabil este sa iti dozezi eforturile si sa te bazezi doar pe fortele tale. Relatiile colegiale sunt disonante, dar cu putin efort se va putea cadea la pace pe orice tema. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele ficatului, coapselor si aparatului respirator. Tine dieta, plimba-te mai mult in aer liber si odihneste-te suficient. In aparenta sunt episoade pasagere, dar fondul organismului reclama afectiuni serioase.

Leu

Se pare ca relatiile sentimentale sunt tema principala de care va trebui sa te ocupi in acest weekend. Relatia cu persoana iubita lasa mult de dorit, dar probabil ca exista o hiba serioasa. Este momentul sa constientizezi ce te nemultumeste la cei dragi si sa iti faci un plan de imbunatatire a situatiei. Asta poate presupune renuntarea la unele persoane care pana nu de mult te amuzau sau care iti erau pe plac. Altii pot avea altercatii cu copiii. Tine cont de doleantele celor din jur!

Fecioara

Treburile casnice sunt cele mai potrivite pentru zilele acestea. Iti sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare si exterioare spatiului locativ. Se poate pune problema achizitionarii unor bunuri patrimoniale, a unei case sau a unui teren. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, lucru stiut si experimentat deja, insa la finalul acestei saptamani se pot isca adevarate conflicte din nimic. Tine-ti firea, lasa emotivitatea si subiectivismul deoparte. Asculta si parererile celor dragi!

Balanta

Calatoriile pe distante scurte sunt temele principale ale finalului acestei saptamani. Poti pleca intr-o mica excursie cu cineva drag sau in vizita la rude si prieteni. Atentie la informatiile primite: chiar daca in aparenta nu le vezi rostul, la momentul potrivit iti vor fi de mare folos. Pe de alta parte sunt momente prielnice demersurilor intelectuale, studiilor si programarii examenelor sau interviurilor. Sanatatea este vulnerabila, asa incat dozeaza-ti eforturile, abordeaza o dieta de sezon si odihneste-te mai mult. La serviciu, conflictele sunt in plina desfasurare, de aceea fii prudent si nu iti divulga secretele si planurile de viitor.

Scorpion

Cumparaturile necesare traiului zilnic au succes in aceste zile. Poti fi nemultumit de banii disponibili, insa cu o buna organizare a bugetului te vei descurca. Deocamdata se pare ca ai mai mult noroc si deschidere la banii si bunurile altora. Recomandabil este sa iti pui bani deoparte, deoarece vin vremuri tensionate. Prietenii iti sunt alaturi, asa incat asculta-le sfaturile si urmeaza-le indemnurile. Starea de spirit este foarte schimbatoare. Evita ca ceilalti sa iti observe nesiguranta interioara. Ocupa-te mai mult de tine!

Sagetator

La finalul acestei saptamani esti capricios si destul de egoist. Nu prea te intereseaza relatiile cu ceilalti sau doleantele lor. Iti doresti mai multa armonie in viata ta, insa depinde doar de tine sa o obtii. Sunt momente bune pentru a te ocupa mai mult de corpul si mintea ta. Recomandabil este sa incepi o dieta sezoniera si sa faci mai mult exercitiu fizic. Propune-ti dialoguri cu persoane specializate in dezvoltare personala si relationala. Sanatatea este vulnerabila, de aceea la cel mai mic semnal neplacut al organismului mergi la un consult specific.

Capricorn

Retragerea din forfota vietii cotidiene este cea mai indicata pentru weekend-ul acestei saptamani. Starile tale interioare sunt disonante, astfel incat plimbarile in aer liber, meditatiile in locuri sfinte sau somnul iti vor aduce liniste si armonie. Poti afla informatii secrete legate de serviciu sau de cei apropiati. Fii prudent si nu pleca urechea la tot ce auzi. Atentie la sanatatea ficatului si picioarelor, pentru ca energiile cosmice iti pot crea probleme de lunga durata si avand o mare intesitate. Abordeaza o alimentatie corecta, mergi mai mult la sauna sau la piscina si evita implicarea excesiva in viata si problemele celorlalti.

Varsator

Esti inconjurat de prieteni si persoane care ar dori sa te protejeze. Intalnirile si dialogurile cu acestia sunt interesante, dinamice si pline de neprevazut. S-ar putea isca usor conflicte si de aici sa se rupa relatii vechi sau sa se creeze premisele unor situatii viitoare destul de neplacute. Fii prudent in vorbe si fapte! Evita sa promiti mai mult decat poti duce si sa iti expui planurile de viitor. Esti destul de combativ in relatiile sociale, nu prea ai chef de sfaturi, insa ar fi bine sa devii mai maleabil si intelegator cu ceilalti. Chiar exista oameni deosebiti si de calitate in jurul tau.

Pesti

Zilele astea esti in vazul lumii, indiferent ca vrei sau nu. S-ar putea sa fii invitat la evenimente cu multe persoane si intr-un anume fel sa fii personajul principal al reuniunii. Fii atent cum te prezinti, vorbeste strict, direct si la obiect, dar mai ales nu raspunde la provocari. Asculta sfaturile membrilor familiei, pentru ca in acest moment ei sunt sustinatorii cei mai puternici si potriviti. Sunt posibile reprosuri din partea unui sef sau a unei autoritati. Atentie la ceea se petrece acum in domeniul socio-profesional, pentru ca are iz de urmari pe tot restul vietii!

(Anca Gordin Stoica - www.astrocafe.ro)

×
Subiecte în articol: horoscop