x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic duminică, 26 mai 2024. Gemenii sunt împliniți sufletește, Leii au soluții pentru orice, iar Vărsătorii au nevoie de odihnă

Horoscop zilnic duminică, 26 mai 2024. Gemenii sunt împliniți sufletește, Leii au soluții pentru orice, iar Vărsătorii au nevoie de odihnă

de Andreea Tiron    |    25 Mai 2024   •   11:20
Horoscop zilnic duminică, 26 mai 2024. Gemenii sunt împliniți sufletește, Leii au soluții pentru orice, iar Vărsătorii au nevoie de odihnă
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic duminică, 26 mai 2024. Racii vor liniște și pace, Balanțele au probleme în dragoste, iar Săgetătorii vor siguranță financiară

Berbec

Cu Marte în semnul tău în aceste zile, aproape că te simți obligat să-ți explorezi sau să-ți afirmi independența. Cu toate acestea, Luna de astăzi vă cere să acordați mai multă atenție îndatoririlor dvs. Munca îți solicită atenția chiar dacă este duminică, iar tranzitele te ajuta să te concentrezi.

Taur

Luna petrece toată ziua de azi și o parte din ziua de mâine în sectorul tău spiritual, stârnindu-ți instinctele de a explora, descoperi și exprima. S-ar putea să comunicați prea multe și prea repede...dar este posibil să nu fiți pregătit pentru răspunsurile pe care le veți primi. Din fericire, Luna se armonizează cu Saturn, încurajându-vă să vă concentrați pentru a duce lucrurile la bun sfârșit

Gemeni

Cu Luna în sectorul tău de intimitate toată ziua de azi și o parte din ziua de mâine, sunt câteva zile importante pentru auto-descoperire. Este mult prea ușor acum să iei lucrurile foarte personal. Din fericire, cu un tranzit armonios Lună-Saturn, ești capabil să te concentrezi pe priorități emoționale și practice. Ai un sentiment plăcut de echilibru, iar nevoile tale sufletești sunt împlinite.

Rac

Luna petrece toată ziua de azi și o parte din ziua de mâine în sectorul tău de parteneriate, stârnind dorința de a găsi echilibru în relații și de a păstra pacea. Uneori, poate fi provocator și chiar epuizant să ajungi la compromisuri. Pentru a evita capcanele de a păstra ranchiună dacă ceva nu îți iese, găsește un echilibru în tine în loc să încerci să gestionezi lucrurile din exterior. Luna se armonizează cu Saturn, iar acest tranzit vă ajută să vă faceți o idee bună la ce să vă așteptați de la dvs. și de la ceilalți, ajutându-vă să vedeți situațiile rezonabil și corect.

Leu

Cu Luna în casa ta a șasea solară toată ziua de azi și o parte din ziua de mâine, vezi și problemele, dar și soluțiile. Este o perioadă productivă. Asta te ajută să evoluezi și să te simți mai organizat. Tranzitul Lună-Saturn te încurajează să dai tot ce poți. Performanța contează mai mult acum pentru tine și ești bucuros să faci îmbunătățiri.

Fecioară

Luna petrece astăzi și o parte din ziua de mâine în sectorul tău amoros, de bucurie și creativitate. Simți o nevoie puternică de a te exprima și de a fi fericit. Cauți feedback pozitiv, dar este important să încerci să nu te preocupi prea mult de asta, mai ales că energiile zilei sunt fluctuante. Oamenii par preocupați mai mult de ei înșiși.

Balanță

Luna își petrece astăzi și o parte din ziua de mâine în sectorul casei și al familiei, iar tu acorzi o atenție deosebită confortului și căminului. Mai târziu, astăzi, Luna formează un pătrat cu Marte, și apar frustrări în interacțiunile tale cu un partener amoros. Tranzitul Lună-Saturn vă ajută să vă găsiți direcția. Totuși, luați în considerare că oamenii din jurul vostru se confruntă cu propriile probleme.

Scorpion

Luna petrece astăzi și o parte din ziua de mâine în sectorul tău de comunicare, iar asta te face să cauți stimulare mentală. Poate fi foarte haotic dacă exagerezi. Încercați să renunțați la excese pentru cele mai bune rezultate. Tranzitul Lună-Saturn vă încurajează să vă concentrați pe ceea ce funcționează. Este un moment bun pentru a-i învăța sau îndruma pe alții.

Săgetător

Luna petrece astăzi și o parte din ziua de mâine în sectorul tău de resurse. Vrei predictibilitate financiară. Se întâmplă multe în jurul tău, iar ție ți-e teamă să nu ratezi oportunități. Sunteți deosebit de sensibil la situația dvs. financiară sau la sentimentul de securitate. Din fericire, un tranzit Lună-Saturn te încurajează să vezi latura practică a lucrurilor. Vă poate motiva să vă gestionați banii, obiectele de valoare sau resursele.

Capricorn

Luna petrece astăzi și o parte din ziua de mâine în semnul tău, iar asta te conectează puternic cu sentimentele tale. Ești entuziasmat cu privire la planurile tale de viitor și cauți timpul atât de necesar pentru propria persoană. Renunți la distragerile inevitabile pentru a te concentra pe ceva important pentru tine însuți.

Vărsător

Luna petrece astăzi și o parte din ziua de mâine în sectorul tău de confidențialitate. Trebuie să te relaxezi, să faci o cură de detoxifiere și să te odihnești. Cu un pătrat Lună-Marte astăzi, însă, nu este întotdeauna ușor să scapi de stres. Poate fi greu să-ți oprești găndurile. Mintea ta lucrează febril cu Marte în sectorul tău de comunicații. Gândirea excesivă este o goană sălbatică. Încercați să lăsați deoparte tensiunile.

Pești

Luna petrece toată ziua de azi și o parte din ziua de mâine în sectorul tău social. Vrei să interacționezi fără presiune, în medii relaxate, liniștitoare. Luna formează astăzi un pătrat cu Marte și te simți blocat.  Cheltuielile, o preocupare legată de bani sau sentimentul de ratare îți subminează eforturile.

 

×