x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 20 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 20 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Mar 2014   •   22:09
Horoscop zilnic, joi 20 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Având încredere în sprijinul moral dar şi material din partea familiei simţi că te poţi ocupa pe îndelete de jocurile de putere care au loc în mediul tău social. Astfel, poţi reuşi să identifici motivaţiile competitorilor tăi şi să-ţi alegi aliaţi de nădejde. În relaţiile cu apropiaţii, deşi nevoia de intimitate, de relaţii profunde este mare, preferi o doză de libertate şi odată cu revenirea Soarelui în propriul semn îţi va fi mai uşor să iei decizii. Totuşi, încearcă să-ţi temperezi impulsivitatea.

Taur
Porneşti ziua încrezător în soluţionarea pe calea dialogului a unor probleme importante legate de rudele apropiate, fraţi sau veri. Însă, nu la fel de bine se prezintă zona carierei unde apar neconcordanţe între asumarea angajamentelor şi încurajarea unui mediu degajat şi nonconformist. Şi, cum se prefigurează o perioadă favorabilă introspecţiei, alocă-ţi timp pentru a analiza în linişte ce anume este important pentru tine şi ce trebuie lăsat în urmă, nemaifiindu-ţi folositor.

Gemeni
Astăzi eşti puternic concentrat pe prioritizarea activităţilor la locul de muncă şi pe ducerea lor la bun sfârşit, mai ales că întrevezi şi posibilele câştiguri financiare. Deşi te încrezi în ceea ce-ţi spune intuiţia, este posibil că unele contacte cu străinătatea să nu decurgă aşa cum te aştepţi, reticent fiind în a ieşi din zona de confort a convingerilor personale. Pentru clarificare, acordă-ţi timp pentru investigaţii suplimentare, că apoi să-ţi reconfigurezi strategiile.

Rac
Ziua începe cu o atmosferă plăcută alături de persoana iubită şi de copii, simţind că ai energie pentru a face orice împreună cu ei. În plus, vei reuşi să te bucuri axându-te pe sentimentele şi pe relaţiile profunde, care contează cu adevărat. Important însă este să ai curajul de a-ţi exprima emoţiile şi de a clarifica nevoile personale ale fiecăruia. Odată cu intrarea Soarelui în sectorul carierei, vei simţi mai pregnant nevoia de a trece la acţiune, dar nu neglija reacţiile necalculate.

Leu
Încrezător în protecţia oferită de îngerul tău păzitor, relaţiile cu cei din familie par a decurge armonios, oferindu-ţi momente autentice, care te marchează profund.Totuşi, fii atent la tendinţele posesive care pot intra în contradicţie cu nevoia de spaţiu personal a partenerului tău şi încearcă să nu forţezi nota. De astăzi, Soarele îţi va energiza acţiunile care presupun demararea unor studii, contactele cu străinătatea, exprimarea convingerilor, deci stabileşte-ţi priorităţile.

Fecioara
Se prefigurează o zi încărcată din punct de vedere al interacţiunilor sociale dar vei reuşi să te concentrezi numai pe chestiunile esenţiale şi să eviţi trivialităţile. În plus, optimist fiind în soluţionarea oricărei probleme, vei avea parte şi de sprijinul prietenilor dar şi al familiei. Iar dacă urmăreşti obţinerea unui împrumut, vei găsi în viitorul apropiat şi energia necesară. Doar la serviciu va fi dificil să găseşti un numitor comun privind asumarea responsabilităţii, fără să te implici emoţional.

Balanţă
Te axezi pe domeniul financiar şi porneşti cu o atitudine optimistă că vei găsi resurse şi modalităţi de a-ţi îmbunătăţi statutul, atât în mediul familial cât şi în carieră. De astăzi începând, vei acordă mai multă atenţie relaţiilor parteneriale şi dacă simţi că acestea te devalorizează, e timpul să le revizuieşti şi de acum înainte să treci încrezător la acţiune, debarasându-te de legături toxice. Totuşi, ţine cont atât de raţiune dar şi de sentimente şi nu lua decizii impulsive.

Scorpion
Relaţiile cu cei de acasă te pot afecta într-o mare măsură, fiind provocat să-ţi exprimi sentimentele, să explici motivaţiile personale chiar dacă simţi că ele nu coincid cu ale celor apropiaţi. În schimb, poţi să beneficiezi de trăiri intense legate de zona spirituală, să ai şansa unor oportunităţi care ţin de dezvoltarea ta personală. Iar odată cu energizarea sectorului legat de muncă dar şi cel privind sănătatea, te poţi concentra pe demararea unor acţiuni în aceste domenii.

Săgetător
Chiar dacă astăzi poţi fi mai puţin vizibil şi activ în mediul social, momentul este propice pentru confruntarea cu emoţii intense care au legătură cu gradul de intimitate în relaţii dar şi cu posesivitatea sau gelozia. Nu-ţi va fi comod totuşi să vorbeşti despre asta, dar măcar ai şansa să te eliberezi de acestea. Simţindu-te vindecat, vei putea să porneşti încrezător spre alte relaţii sentimentale care pot apărea în viitor. Tot de acum, vei simţi nevoia să petreci mai mult timp alături de copiii tăi.

Capricorn
Simţi că te poţi baza pe susţinerea familiei în realizarea unor planuri de viitor şi chiar dacă aparent dispoziţia ta pare mai relaxată, în realitate eşti foarte atent în compania cui îţi petreci timpul. Prietenii care nu-ţi inspiră suficientă încredere te fac să te distanţezi încet, încet iar odată cu intrarea Soarelui în zona căminului, familia şi toate aspectele care ţin de această zona vor câştiga mai mult din timpul şi atenţia ta. Dar, oricâte schimbări ai în plan, cântăreşte-ţi atent viitoarele acţiuni.

Vărsător
Deşi vei atrage atenţia asupra ta datorită implicării totale la locul de muncă dar şi a resurselor inepuizabile de soluţii la problemele cotidiene, parcă nu ai alături oamenii potriviţi personalităţii tale. Şi, chiar dacă acest lucru te poate afecta destul de mult, emoţiile nu te vor trăda, fiind bine ţinute sub control. Soarele va intra în zona comunicării şi nevoia de stimulare mentală va fi la cote înalte, fie că abordezi domenii noi de studiu, fie că se înmulţesc contactele sociale.

Peşti
Cum Soarele îţi va energiza în următoarea perioadă sectorul financiar dar şi al încrederii în valoarea personală, vei găsi mai uşor motivaţia de a-ţi dezvoltă mai mult latura creativă. Astfel, poţi transforma o activitate plăcută într-un domeniu care să-ţi asigure o sursă de venit. Totuşi, e recomadabil să-ţi asculţi vocea interioarăşi să eviţi acţiunile riscante. O deplasare îţi poate oferi şansa unor trăiri intense, dar deocamdată nu te simţi confortabil să te implici mai mult.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×