x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 29 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 29 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

28 Mai 2014   •   21:21
Horoscop zilnic, joi 29 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Gândurile tale vor fi influenţate mai uşor de statusul tău emoţional dar nu este cazul să te îndoieşti de şansele tale, mai ales dacă trebuie să-ţi exprimi ideile personale. Dacă eşti atent, te poţi folosi de latura ta intuitivă. Banii par să vină mai uşor dacă mizezi pe mijloace rafinate de convingere şi vei deveni atent la valoarea bunurilor pe care doreşti să le cumperi.

Taur
Confortul personal, dar şi imaginea ta în lume pot deveni prioritare în următoarea perioadă, răstimp favorabil pentru a câştiga un plus de simpatie printr-o exprimare încărcată de emoţie. Poţi valorifica oportunităţi financiare numai după o atentă verificare a viabilităţii proiectelor în care doreşti să investeşti şi e recomandat să cauţi surse variate de informare.

Gemeni
Astăzi vei fi provocat să-ţi clarifici puţin direcţia în care te îndrepţi şi să nu te îndoieşti că vei găsi soluţii. Trebuie să fii conştient că deciziile care au legătură cu banii pot fi influenţate de implicarea emoţională şi ar fi indicat să aloci mai mult timp planificării bugetului. Dacă apare o nouă dragoste la orizont, simţi că încă nu este momentul să o faci publică.

Rac
Poate azi nu eşti cu energia la maxim, dar inspiraţia şi capacitatea intuitivă te ajută să faci conexiuni mentale rapide ce privesc domeniul socio-profesional. Fii deschis la ideile noi. O ieşire alături de câţiva prieteni intimi îţi poate oferi ocazia să întâlneşti pe cineva care să-ţi capteze interesul sau măcar poţi să te relaxezi povestind cu mult har despre experienţele tale.

Leu
Oricâte idei şi planuri de viitor ai avea în minte, azi poţi să te confrunţi cu viziuni nu tocmai realiste, mai ales dacă laşi sentimentele şi compasiunea să interfereze cu deciziile tale. Imaginea ta se poate îmbunătăţi în special dacă activezi în sfera artistică sau cea legată de înfrumuseţare şi este indicat să te laşi purtat de trendul crescător al inspiraţiei creative.

Fecioara
Studiază ce-ţi place, călătoreşte şi caută compania persoanelor care te pot inspira, care îţi pot oferi surse de îmbogăţire a cunoştinţelor dar şi ocazia să-ţi demonstrezi talentul oratoric. Bazează-te pe deschiderea către idei şi modalităţi noi de abordare în sfera financiară, dar încearcă să alegi cu atenţie partenerii de negociere sau cu care vrei să te asociezi.

Balanţă
Cu o predispoziţie către explorarea de locuri noi dar şi deschis către concepţii diferite, te poţi găsi în dificultatea de a duce la bun sfârşit responsabilităţile cotidiene. Ar fi bine să-ţi faci o imagine clară şi realistă asupra direcţiei şi a planurilor legate de serviciu înainte de a purta discuţii serioase pe această temă. Afectele tale încep să-ţi ceară mai multă implicare şi profunzime.

Scorpion
Valorificarea oportunităţilor legate de locul de muncă şi surprinderea elementelor esenţiale sunt aspecte pozitive atâta timp cât nu te implici în scheme riscante dinpunct de vedere financiar. Bazează-te pe o bună capacitate de memorare dacă alegi să studiezi domenii noi şi pe un discurs convingător dacă ai în plan în următoarea perioadă negocierea unui parteneriat de afaceri.

Săgetător
Încerci pe cât posibil să acorzi un sfat şi susţinere celor din familie, fiind mai impresionat de greutăţile acestora. Domeniul creativ îţi poate aduce şansa de a face din artă un mod de viaţă sau va reprezenta o activitate constantă atât timp cât vei reuşi să te axezi pe câteva aspecte esenţiale, bine documentate şi verificate din punct de vedere al viabilităţii lor financiare.

Capricorn
Astăzi vei fi provocat să-ţi găseşti încrederea necesară susţinerii ideilor în faţa colegilor de serviciu şi poate cineva din familie îţi poate oferi o altfel de abordare a situaţiilor ivite. Relaţiile cu copiii par să se îmbunătăţească iar relaţia cu persoana iubită devine prioritară, cerându-ţi mai multe manifestări de afectivitate dar şi o discuţie serioasă legată de viitorul relaţiei voastre.

Vărsător
Fii deschis la idei şi sugestii diferite pe care le poţi afla ieşind şi interacţionând cu lumea din jurul tău. Important este totuşi să păstrezi o doză de realism atunci când se pune problema banilor pe care eşti dispus să-i cheltuieşti. Siguranţa şi căldura oferite de căminul personal încep să te atragă mai mult, fără a neglija însă implicarea în proiecte alături de colegi.

Peşti
Mai multă implicare în rezolvarea problemelor celor apropiaţi din familie îţi poate da ocazia de a găsi alături de aceştia abordări originale şi noi surse de venit. De fapt vei regăsi plăcerea de a sta de vorbă cu persoana iubită, dar şi cu copiii tăi şi orice mod de exprimare a laturii artistice se va face cu o mai mare lejeritate dar şi cu o puternică încărcătură emoţională.

Astrolog Ana Ozsvath  
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×