x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 6 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 6 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

05 Mar 2014   •   22:13
Horoscop zilnic, joi 6 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Deschiderea către relaţionarea cu oameni cât mai nonconformişti, cu care ai interese comune se poate lovi azi de autocenzură mai ales dacă se pune problema să investeşti o sumă de bani. De fapt, cel mai bine ar fi să nu depinzi de nimeni, să fii propriul tău şef. Se poate însă să ai planuri îndrăzneţe referitor la familie, iar investiţiile în terenuri sau bunuri de patrimoniu se pot dovedi inspirate de acum în colo. Totuşi, momentul decizional nu este astăzi.

Taur
Deşi atât zona comunicării, dar şi cea a relaţionării cu caracter socio-profesional deschide perspective favorabile, astăzi eşti predispus la fluctuaţii ale stării de spirit. Orice vorbă ţi se poate părea rău intenţionată sau te poate face nesigur, inhibându-ţi exprimarea. Deci, indicat ar fi ca începând de după-amiază să te ocupi mai mult de propria persoană, încercând ceva care-ţi delectează simţurile, te face să te simţi confortabil sau poţi urma un tratament de înfrumuseţare.

Gemeni
Preocuparea îndreptată către valorile spirituale dar şi către libertatea convingerilor vor influenţa pozitiv experienţa ta din perioada următoare. Vei fi tot mai deschis către călătorii şi contacte umane cât mai diverse. Totuşi, astăzi poţi fi încă acaparat de sentimente inexplicabile de îndoială, care ascund un conflict între gânduri şi emoţii. De aceea, cel puţin a doua parte a zilei, ar fi indicat să o dedici relaxării undeva în linişte, departe de tumultul social.

Rac
Optimismul şi încrederea în forţele proprii vor începe să-şi reia cursul firesc, chiar dacă astăzi nu pari a întrezări acest lucru, fiind prea înnegurat de o perspectivă sceptică. În plus, nu eşti deschis către ideile noi ale asociaţilor tăi, preferând soluţii tradiţionale. E de recomandat ca deciziile să fie amânate pentru o altă zi şi este necesar să fie analizate şi cântărite bine orice schimbări pe care le ai în vedere. O seară în compania unor prieteni intimi e calea cea mai potrivită de relaxare.

Leu
Un oarecare fixism te poate predispune la a discredita ideile partenerilor tăi, mai ales când acestea nu coincid cu ale tale şi e posibil să te refugiezi în muncă, preocupat fiind de rezolvarea tuturor sarcinilor din agendă. Pentru a fi profitabilă, interacţiunea cu persoanele cu care vei relaţiona pe viitor trebuie să asigure atât libertatea personală, dar şi acceptarea unor puncte de vedere diferite. Eliberarea de tipare emoţionale te va ajuta mai mult în acest sens de acum încolo.

Fecioara
Mai conservator ca de obicei, azi e posibil să fi reticent în a accepta o ofertă de specializare peste hotare sau să tărăgănezi luarea unei decizii şi semnarea unor documente. În perioada următoare se vor deschise oportunităţi de a intra în contact cu oameni care-ţi vor lărgi domeniul de cunoaştere, fie prin intermediul serviciului, fie prin cercurile pe care le vei frecventa. De aceea, încearcă să nu te laşi copleşit de dispoziţia negativistă, care este una trecătoare. Axează-te pe alegerea cu atenţie a celor cu care te asociezi şi pe abordări originale.

Balanţă
Începând de astăzi relaţiile tale atât cu persoana iubită, dar şi cele referitoare la copii vor cunoaşte o nouă dimensiune, punându-se accent pe mai multă independenţă şi pe mai puţine constrângeri. Totuşi, nu pari încă dispus să renunţi aşa uşor la posesivitate, abătut fiind de sentimente de neîncredere. În schimb, relaţiile parteneriale socio-profesionale pot cunoaşte o revigorare benefică, cu condiţia să-ţi menţii o abordare precaută şi să nu te lansezi în decizii riscante.

Scorpion
Astăzi se poate să ai o atitudine cam rigidă vizavi de opiniile celor cu care nu ai relaţii prea apropiate, alegând să acorzi toată atenţia partenerului şi celor din familie. Şi cum în perioada următoare vei aprecia tot mai mult timpul petrecut acasă, ai şansa să te ocupi în linişte de unele preocupări intelectuale şi să te perfecţionezi în acele domenii. Ultima parte a zilei chiar e recomandat să o dedici mai mult activităţilor relaxante, aşa că adună familia la o cină la tine acasă.

Săgetător
Lipsa de maleabilitate, de deschidere către alte idei îţi poate aduce câteva discuţii în contradictoriu cu cei cu care lucrezi şi indicat ar fi să încerci să împiedici conştient să fii acaparat de temeri apăsătoare. Şansele de a beneficia de un împrumut sau de a te lansa în vreo investiţie sunt în creştere de acum încolo, totul este să estimezi corect şi eventualele riscuri. Zona comunicării dar şi a studiilor este şi ea revigorată, oferindu-ţi pe viitor satisfacţii în cele mai diverse domenii.

Capricorn
În loc să te bucuri de o zi relaxantă, în care să faci ceva care-ţi face plăcere, este posibil să te găseşti prins la mijloc între raţiune şi ceea ce-şi doreşte sufletul. Rezultatul este că eşti preocupat prea mult de câţi bani cheltuieşti şi cu cine-ţi pierzi timpul. Vestea bună este că începând de azi înainte sunt şanse să faci mai multe asocieri profitabile, inclusiv să găseşti surse de venit din zone cât mai originale. Deci, fă-ţi cumva frumoasă această zi şi lasă grijile deoparte.

Vărsător
Astăzi este posibil să nu te găseşti pe aceeaşi lungime de undă cu prea multe persoane şi să pari retras şi abătut, negăsind replicile inspirate în timp util. Dar, o dată cu intrarea planetei iubirii în propriul semn, Soarele va străluci şi pe strada ta pentru ceva timp, aşa că gândeşte-te cum să-ţi îmbunătăţeşti imaginea personală, să ieşi în evidenţă. Şi zona locului de muncă dar şi cea a sănătăţii va cunoaşte o revigorare, totul este să nu uiţi totuşi de moderaţie.

Peşti
Dacă ai programate azi examene sau trebuie să susţii vreun discurs, lucrează intens la capitolul încredere personală. Nu-ţi fie teamă să spui cu voce tare ce gândeşti şi ce convingeri ai, dar fă-o cu multă atenţie, într-o manieră clară, astfel încât să nu laşi loc de confuzii în interpretare. E posibil că interesul pentru zona spirituală să crească încet, încet dar există la fel de bine şanse să înviorezi o relaţie sentimentală, dar pe care vei prefera să o ţii departe de ochii lumii.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×