x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic luni, 10 iunie 2024. Berbecii sunt plini de compasiune, Leii își ascultă intuiția, iar Vărsătorii sunt nerăbdători

Horoscop zilnic luni, 10 iunie 2024. Berbecii sunt plini de compasiune, Leii își ascultă intuiția, iar Vărsătorii sunt nerăbdători

de Andreea Tiron    |    09 Iun 2024   •   11:00
Horoscop zilnic luni, 10 iunie 2024. Berbecii sunt plini de compasiune, Leii își ascultă intuiția, iar Vărsătorii sunt nerăbdători
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic luni, 10 iunie 2024. Racii sunt neliniștiți, Balanțele sunt vulnerabile, iar Peștii vindecă o relație importantă.

Berbec

Tranzitele de astăzi vă ajută să vă deschideți inima și să lăsați temerile în urmă. Oamenii văd și apreciază calitățile tale unice. Cu Venus în armonie cu Chiron în zodia ta, ești gata să abordezi aproape orice subiect astăzi, și nu o faci oricum, ci plin de compasiune. Ești ușor de  distras din treburile tale practice.

Taur

Cu tranzitul Lunii în a patra casă solară toată ziua, ești în modul de procesare. În timp ce aspectele provocatoare ale lui Mercur te pot enerva în anumite momente astăzi, un tranzit Venus-Chiron care intră în joc te ajută să mergi cu valul. Identificarea și împărtășirea nesiguranțelor poate duce la o mai bună legătură cu cineva drag. Inspirați încredere și atrageți bunăvoință.

Gemeni

Mercur aflat în zodia voastră face din aceste zile o perioadă excelentă pentru idei noi. Ai grijă să nu vorbești în plus. Din fericire, un aspect Venus-Chiron care intră în joc vă pune într-o formă bună pentru a inspira încredere. Acest tranzit vă sporește atractivitatea și magnetismul și vă ajută să treceți peste probleme sau să rezolvați problemele.

Rac

Poate exista o tensiune sau o neliniște astăzi. Cu toate acestea, aspectul Venus-Chiron te poate ajuta să înțelegi că prietenia este mai importantă pentru tine decât să ai dreptate cu orice preț și că pot exista puteri vindecătoare în cuvintele tale. Vedeți cariera sau chestiunile practice mai obiectiv și este posibil să simți o dorință puternică de a-i ajuta pe ceilalți alții.

Leu

Luna își petrece ziua în zodia ta, stârnind nevoia de a te conecta prin experiențele tale. Energiile de astăzi favorizează sinceritatea într-o relație, pe măsură ce Venus ajunge în armonie cu Chiron. În loc să te gândești exagerat la lucruri, îți asculți intuiția pentru a ajunge la concluzii și rezoluții importante. Deschiderea și disponibilitatea de a asculta și de a împărtăși pot fi benefice relației amoroase.

Fecioara

Aspectul Venus-Chiron stimulează comunicarea, ajutându-vă să prioritizați latura vindecătoare și plină de compasiune a vieții. Primești feed-back pozitiv și o recunoaștere pentru ideile și sfaturile tale. Dezvoltați strategii pentru a vă atinge obiectivele. Acest tranzit vă reamintește să învățați din problemele cu care vă confruntați. Este un moment bun pentru gândire inteligentă și judecată.

Balanță

Cu Mercur sub presiune astăzi, cei din jur pot fi tensionați sau critici, dar cel mai bine este să nu puneți prea mult preț pe declarațiile făcute sub stres. Din fericire, conducătorul tău planetar, Venus, se îndreaptă spre armonie cu Chiron și atragi înțelegere și încurajare. Te simți bine să-ți permiți să fii puțin vulnerabil acum. Emoțiile sau viața personală sunt complicate astăzi.

Scorpion

Aspectele minore, dar tensionate ale lui Mercur sugerează capcane întinse astăzi. Încercați să fiți umil cu ceilalți, deoarece aceste tranzite pot stârni critici aberante de nicăieri. A trage concluzii pripite nu-ți este de folos acum.  O influență Venus-Chiron care intră în joc vă ajută să atrageți sprijin și face relativ ușor să găsiți informațiile de care aveți nevoie.

Săgetător

Înțelegi mai bine o chestiune dificilă astăzi, printr-un partener sau cineva special, pe măsură ce Venus ajunge în armonie cu Chiron. Oportunitățile de a consolida legăturile pot fi subtile, dar valoroase și foarte apreciate acum. Ești gata să vindeci, să faci strategii, să repari și să planifici. Șansa de a intra în contact cu ceea ce aveți nevoie și prețuiți cu adevărat este uriașă,  ajutând la stimularea alegerilor și deciziilor viitoare.

Capricorn

Îți deschizi inima, iar asta va întări o legătură romantică. Tranzitul Venus-Chiron ajută la rezolvarea problemelor și buna judecată. Pentru tine, este cazul în special în ceea ce privește casa, serviciul sau treburile practice. Este un moment excelent pentru a aborda problemele cu un impuls subtil de onestitate, compasiune și deschidere. Capacitatea ta de a-ți comunica sentimentele în mod creativ este puternică acum.

Vărsător

Astăzi o grămadă de lucruri îți distrag atenția. Neînțelegerile se întâmplă în general din cauza grabei și a nerăbdării. Cu toate acestea, momentul este puternic pentru a afla ceea ce prețuiești cu adevărat. Activitățile care vă ajută să vă centrați emoțional sunt utile. Oamenii te observă pentru ideile și stilul tău unic de a scrie sau de a vorbi. Există mai multă maturitate sau onestitate astăzi și sunteți dispus să creșteți și să învățați.

Pești

Cel mai bine este să evitați să forțați astăzi o chestiune pe care nu o puteți schimba. În ciuda unui ritm foarte alert al zilei, este posibil să nu te simți deosebit de productiv. Evită sa tragi concluzii pripite. Din fericire, un tranzit Venus-Chiron vă ajută să aveți încredere în propriul dvs ghid interior. S-ar putea să ajungi la o înțelegere mai deplină a nevoilor tale, iar legătura amoroasă cu cineva drag este plină de satisfacții. Reconcilierea sau vindecarea par să vină de la sine.

×