x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 18 august 2014. Taurii vor câştiga mai mulţi bani de la locul de muncă

Horoscop zilnic, luni 18 august 2014. Taurii vor câştiga mai mulţi bani de la locul de muncă

17 Aug 2014   •   18:53
Horoscop zilnic, luni 18 august 2014. Taurii vor câştiga mai mulţi bani de la locul de muncă
Berbec
Se întrezăresc discuţii cu persoanele din anturajul profesional, în speţă colegii de serviciu. Este bine să asculţi ce au de zis aceştia, chiar dacă pe alocuri nu eşti de acord cu cele dezbătute. Există conflicte mocnite în sfera muncii, de aceea ţine cont de toate informaţiile primite şi îndeplineşte-ţi sarcinile de lucru corect şi la timp.

Taur
Veniturile tale din munca desfăşurată la un serviciu vor creşte astăzi sau măcar afli veşti promiţătoare în acest sens. Persoana iubită sau copiii pândesc atent fiecare ban sau bun dobândit de tine, cu scopul de a profita. Depinde doar de tine cum îţi gestionezi resursele materiale. Lasă emotivitatea şi şantajul afectiv deoparte şi cheltuieşte totul cu discernământ.

Gemeni
Debutul săptămânii îţi aduce discuţii importante cu persoanele din anturajul apropiat. Poţi primi sfaturi bune vizavi de noi direcţii profesionale în care ar fi bine să te avanti. Deocamdată eşti tentat să respingi ajutoarele şi dialogurile cu ceilalţi, dar ţine-ţi firea şi fii cooperant. După-amiază sunt momente bune pentru un masaj sau hoinăreli prin locurile preferate.

Rac
Sunt momente bune pentru introspecţie, izolare şi detaşare de cotidian. Gândeşte-te pe îndelete la îmbunătăţirea calităţii vieţii tale. Cineva din anturajul apropiat îţi poate oferi sfaturi şi informaţii utile legate de mersul lucrurilor în domeniul profesional în care activezi să îţi doreşti să activezi. Reţine cele aflate astăzi şi creionează un plan de măsuri şi remedieri.

Leu
Sunt momente bune de a discuta cu persoanele din anturajul apropiat despre îmbunătăţirea veniturilor tale din activitatea profesională desfăşurată. Eşti sensibil la remarcile celorlalţi, chiar dacă unele nu te privesc pe tine. Dezvoltă-ţi încrederea în tine şi fereşte-te de persoanele care insistă să afle prea multe lucruri despre viaţa ta.

Fecioara
Te afli în prim-planul vieţii cotidiene, mai ales în domeniul socio-profesional. Sunt posibile disctuii aprinse cu şefii, la serviciu, dar şi cu alţi reprezentanţi oficiali ai unor instituţii. Foarte uşor îţi poţi ordona gândurile, iar vorbele tale vor fi sorbite cu plăcere şi interes de către ceilalţi. Există şi un mic risc de neplăceri în relaţii dar, cu puţin efort, te vei descurca excelent.

Balanţă
Posibil să îţi planifici în taină o călătorie în străinătate, studii pe termen lung sau abordarea unui program de dezvoltare personală prin metode convenţionale. Recomandabil este să îţi aloci suficient timp pentru a analiza toate detaliile necesare acestor chestiuni. Informaţiile primite de la un prieten îţi vor fi de mare ajutor, chiar dacă acum nu sesizezi acest lucru.

Scorpion
Ziua este favorabilă achitării datoriilor, fie că este vorba despre facturi şi taxe, fie că este vorba despre înapoirea bunurilor împrumutate sau promise cuiva drag. Posibil ca un prieten sau o persoană sub a cărei aripa ai fost o vreme să îţi dea sfaturi vizavi de felul în care îţi administrezi şi cheltuieşti resursele materiale. Reţine cele aflate şi unde este cazul aplică-le.

Săgetător
Relaţiile parteneriale sunt tensionate. În special, relaţiile profesionale cu şefii te vor pune pe gânduri. S-ar putea să primeşti sarcini de serviciu noi, care vor necesita mult efort pe timp îndelungat. Vezi mai întâi despre ce este vorba, sfătuieşte-te cu cineva de încredere şi acţionează în consecinţă. După-amiază aranjeză o întâlnire surpriză cu cei dragi.

Capricorn
Se pare că săptămâna debutează cu multă animaţie la serviciu. Posibil să apară discuţii aprinse, datorită faptului că viziunea ta asupra modului de rezolvare a treburilor cotidiene diferă de cea a majorităţii. Dozează-ţi eforturile şi ţine cont şi de ceilalţi. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită pe cât posibil terapiile şi tratamentele alopate. Odihneşte-te mai mult.

Vărsător
Relaţiile sentimentale sunt tensionate şi cu note inedite. Datorită cheltuielilor comune cu cei dragi, foarte uşor apar discuţii contradictorii. Tu ai dori să chibzuieşti atent fiecare ban sau bun material, însă ceilalţi îţi răstoarnă planurile. Pe cât posibil, ţine cont şi de părerile celorlalţi, însă nu te lăsa şantajat emoţional.

Peşti
Ziua este favorabilă treburilor domestice şi relaţiilor cu membrii familiei. Ai fi tentat să profiţi de farmecul tău sau de faptul că ai multă treabă la serviciu şi să te extragi îndatoririlor familiale. Recomandabil este să îţi rezervi energie şi timp şi pentru casă şi familie. După-amiază aranjează o întâlnire cu rudele sau planifica vizite în locurile natale.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Citeste si
Femeile SEXY ale zodiacului
Se teme nora de limba soacrei? Ce zic astrele despre cum se vor împăca? Citește Zodiacul noră-soacră!
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop felicia