x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 19 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 19 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

18 Aug 2013   •   20:23
Horoscop zilnic, luni 19 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________


Berbec
Sub razele Lunii aflate astăzi în Semnul Vărsătorului eşti atras de libertate şi inedit. Prietenii sunt cei care te pot susţine, fie prin dialoguri interesante pe teme avangardiste, fie prin propuneri de proiecte comune. Interesant este că tu eşti cel care deţii pârghiile de realizare a oricărei acţiuni. Lasă-ţi imaginaţia să zboară şi să alcătuiască cele mai năstruşnice planuri de viitor. Totuşi, ai în vedere faptul că orice realizare de-a ta depinde pentru moment de banii şi bunurile folosite în comun cu un partener de viaţă sau de afaceri.

Taur
Luna traversează astăzi semnul Vărsătorului, vulnerabilizându-te mult în relaţiile socio-profesionale. Dorinţa de a lua decizii şi de a acţiona de unul singur îţi poate atrage oprobriul şefilor sau colegilor de lucru. Bine ar fi să ţii cont şi de părerile celor din jur, dar mai ales de cele ale persoanelor cu autoritate sau funcţie înaltă. Pe de altă parte, imaginea ta publică se poate schimba, însă depinde doar de tine cum îţi construieşti alta mult mai bună. După-amiază sfătuieşte-te cu membrii familiei despre tot ce te frământă.

Gemeni
O zi bună pentru mentalul tău, deoarece influenţele Lunii aflată astăzi la plimbare prin Semnul Vărsătorului îţi oferă idei măreţe, claritate în gândire şi mult farmec în vorbe. Sunt momente bune de a-ţi planifică forme de instruire personală sau profesională, pentru că ai toate şansele să alegi ceva deosebit şi cu efecte de durată. Ţările străine sunt o temă minunată de a-ţi lărgi orizontul cunoaşterii fie prin discuţii cu cei aflaţi acolo, fie având în vedere o călătorie. După-amiază pot interveni chestiuni profesionale din partea şefilor.

Rac
Ziua anunţă câştiguri financiare cu ajutorul altora. Luna tranzitează Semnul Vărsătorului şi îţi poate aduce o sumă de bani restantă în urma  unei colaborări sau partenerul de viaţă contribuie cu bani frumoşi la îmbogăţirea patrimoniului familial. Ai fi tentat să faci investiţii importante într-un hobby sau pentru cineva drag: un copil, un iubit sau o rudă dragă. Recomandabil este să te abţii, pentru că poţi lua decizii în grabă fără să cunoşti toate detaliile obiectului de investiţii. Îngrijeşte-te mai mult, pentru că emoţionalul îţi consumă multă energie vitală.

Leu
Eşti preocupat astăzi de relaţiile parteneriale, pentru că Luna tranzitează Semnul zodiacal opus ţie. Ai dori ca lucrurile să se desfăşoare altfel, atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţiile profesionale de colaborare. Deocamdată, tu eşti cel care poţi direcţiona aceste relaţii într-un alt sens considerat de tine mai bun, numai că ai nevoie de un plan bine pus la punct. Evită să fii prea distant, prea impersonal sau prea critic cu ceilalţi. Chiar ai şanse deosebite de a fi ascultat şi urmat în toate planurile tale.

Fecioara
Ziua este favorabilă activităţilor de rutină de la serviciu sau de acasă. Luna aflată astăzi în Semnul Vărsătorului te îndeamnă să îţi reorganizezi programul zilnic pentru o perioada mai lungă de timp. Sănătatea este vulnerabilă pe axa cardiovasculară, de aceea fii prudent. Sunt momente bune de a folosi remedii naturiste combinate cu odihnă şi detaşare de tumultul cotidian.  Evită pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, întrucât te poţi descurca excelent cu puţin efort şi bunăvoinţă.

Balanţă
Relaţia cu persoana iubită sau cu copiii te îndeamnă să te gândeşti serios la viitorul acestora. Se pare că, din când în când, apar neplăceri legate de bani sau bunuri folosite în comun. Luna aflată astăzi în Semnul Vărsătorului te ajută să lămureşti chestiunile sentimentale şi să iei decizii radicale vizavi de implicarea ta afectivă. Pe de altă parte, foloseşte-ţi creativitatea şi îndreaptă-ţi eforturile către un hobby. Ai putea investi astăzi ceva bani într-o activitate recreativă sau pentru organizarea unei petreceri surpriză pentru cei dragi.

Scorpion
O zi potrivită pentru a-ţi îndrepta atenţia şi eforturile către membrii familiei şi nevoile lor. Luna tranzitează Semnul Vărsătorului, ajutându-te să te ocupi cu spor de treburile gospodăreşti sau de planuri legate de casă, grădină, bunuri patrimoniale. Sfătuieşte-te cu cei dragi şi oferă-le tot sprijinul de care au nevoie. Eşti cam distant şi rece faţă de ceilalţi şi astfel poţi fi înţeles greşit.Controlează-ţi atitudinea şi acţionează şi cum doresc membrii familiei. După-amiază sunt momente excelente pentru un taifas în mijlocul celor dragi.

Săgetător
Luna în tranzit prin Semnul Vărsătorului îţi impulsionează dorinţa, dar şi putinţa de a afla lucruri noi şi interesante legate de viitorul tău socio-profesional. Sunt posibile discuţii cu persoane mai în vârstă sau cu persoană iubita care să îţi ofere detalii ascunse ale unor evenimente din preajma ta. Fii receptiv şi ascultă mai mult, decât să vorbeşti. Totodată poate ar fi bine să îţi planifici un program de formare profesională care să te ajute să îţi schimbi locul de muncă sau chiar toată activitatea profesională.

Capricorn
Pentru că Luna tranzitează astăzi Semnul Vărsătorului, îţi aduce fluctuaţii în veniturile din muncă ta. Este posibil să primeşti informaţii legate de schimbarea condiţiilor de muncă, a salarizării, a colegilor. Până la urmă vei constata că lucrurile se desfăşoară înfavoarea ta, de aceea nu pune la suflet. Partenerul de viaţă sau colaboratorii din cadrul unui proiect profesional te susţin material suficient de mult şi bine. Evită cheltuielile nefondate şi urmăreşte şi alte forme de câştig. Abordarea unui al unui al doilea loc de muncă ţi-ar aduce satisfacţii excelente.

Vărsător
Dorinţa de libertate, de independenţă în toate aspectele vieţii este la cote înalte astăzi, deoarece Luna îţi tranzitează Semnul zodiacal. Fii prudent pentru că eşti destul de emotiv, cu toane şi poţi strica relaţiile cu ceilalţi. Îţi sunt favorizate proiectele sociale de anvergură, aderarea la alte grupuri care sunt pe gustul tău, însă deocamdată studiază terenul şi lasă acţiunea propriu-zisă în acest sens pentru următoarele zile. După-amiază antrenează-i pe cei dragi la o plimbare în aer liber sau la o mică reuniune amuzantă.

Peşti
Luna aflată astăzi în Semnul Vărsătorului te îndeamnă la tăcere, izolare şi meditaţii în locuri sfinte. Sunt momente bune de a te odihni, de a te detaşa de iureşul vieţii şi de a-ţi trasa planuri noi. De reţinut visele, viziunile şi revelaţiile de astăzi, pentru că îţi aduc informaţii preţioase pentru toate sectoarele vieţii. Pe de altă parte ar fi bine dacă ţi-ai revizui sistemul valorilor personale şi te-aiorienta mai mult către laturile spirituale ale vieţii. În acest sens te poate ajuta studiul aprofundat al disciplinelor ezoterice.

×
Subiecte în articol: horoscop