x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 28 iulie 2014. Berbecii au chef de distracţie şi aventuri

Horoscop zilnic, luni 28 iulie 2014. Berbecii au chef de distracţie şi aventuri

27 Iul 2014   •   21:19
Horoscop zilnic, luni 28 iulie 2014. Berbecii au chef de distracţie şi aventuri
Berbec
Cheful de distractii si aventuri te duce catre relatii tensionate cu cei dragi. Astazi este mai dificil sa-i antrenezi pe ceilalti in caruselul de activitati creative si recreative la care te gandesti. Tine cont de parerile celor dragi si tempereaza-ti reactiile. Dupa-amiza pot interveni chestiuni profesionale importante.

Taur
Debutul saptamanii iti aduce dorinta de a te ocupa de membrii familiei si de treburile domestice. Esti nostalgic si gandurile tale ratacesc prin trecutul indepartat, in care grijile cotidiene erau departe de tine. Traieste prezentul, bucura-te de tot ce te inconjoara si lasa amintirile neplacute deoparte. Chiar daca exista tensiuni acasa, in familie ai suficiente resurse interioare sa depasesti totul cu bine.

Gemeni
Mentalul iti este rascolit si cu greu iti gasesti cuvintele pentru a comunica cu ceilalti. Bine este sa te rezumi la discutiile strict necesare. Esti inconjurat de rude sau prieteni apropiati binevoitori in aparenta. In umbra, discordia iti pandeste momentele de slabiciune. Ordoneaza-ti gandurile, depune eforturile necesare pentru a gandi pozitiv si ai mai multa incredere in tine. Calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente.

Rac
Ziua iti aduce cheltuieli neasteptate. Posibil sa te ingrijorezi, dar sunt momente pasagere. Fii prudent la fiecare ban cheltuit si la nevoie cere sfaturile cuiva de incredere. Daca este vorba despre oferte de investitii majore, atunci se impune parerea unei persoane specializate. Energia vitala este fluctuanta, asa incat dozeaza-ti eforturile si hraneste-te corect.

Leu
Starile tale de spirit sunt fluctuante si de aici si reactiile sunt imprevizibile. Linisteste-te, fa un pas inapoi si evita suprasolicitarea fizica si mentala. Te ajuta o plimbare in aer liber, un dialog cu cineva drag si de incredre, o dieta de sezon. Dupa-amiaza te vei simti mai bine, revenindu-ti pofta de viata si stralucirea-ti caracteristica.

Fecioara
Ai nevoie si astazi de odihna, detasare de cotidian, pe scurt o zi libera. Sunt momente bune pentru revelatii legate de toate domeniile curente ale vietii. Foarte usor ai putea deslusi conflictele din sfera muncii, dar si pe cele din anturajul apropiat. Insa, deocamdata ocupa-te de sanatatea ta si lasa deciziile importante necesare in celelalte domenii de viata, pentru zilele urmatoare.

Balanta

Datorita prietenilor, starile tale sufletesti sunt foarte schimbatoare. Ar fi bine sa fii mai detasat de acestia si sa te bazezi mai mult pe fortele tale. Aflarea unor informatii secrete vizavi de aceste persoane te va pune serios pe ganduri. Debaraseaza-te de cei care iti obstructioneaza progresul sau de cei care profita de tine.

Scorpion
Evenimentele din zona profesionala sunt rascolitoare din toate punctele de vedere. Modificarile care survin incet, dar sigur in relatiile tale cu ierarhiile superioare te vor duce cu gandul la alegerea unui alt loc de munca sau chiar la o noua profesie. Oricum totul este in schimbare in sfera socio-profesionala in care activezi, astfel incat bine este sa te adaptezi din mers.

Sagetator

Contradictiile aparute in discutiile cu ceilalti te vor ajuta sa iti ajustezi valorile morale si chiar sa iti schimbi atitudinea fata de lume si evenimentele ei. Sunt momente bune pentru a te delecta cu lecturi spirituale, cu vizionarea unei piese de teatru sau a unui film deosebit. Dupa-amiaza vor aparea chestiuni profesionale ce trebuie rezolvate repede.

Capricorn
Ziua este favorabila achitarii facturilor sau altor datorii. Nemultumirile legate de bugetul disponibil pentru cheltuieli sunt la cote inalte, existand riscul sa intri in conflict in special cu cei apropiati. Este o perioada austera. Se contureaza la orizont noi variante de castig de la si prin colaborarea cu altii. Priveste dincolo de aparente ceea ce se petrece in sectorul fiananciar.

Varsator
Sunt momente bune pentru a-ti pune ordine si disciplina in sectorul partenerial. Se contureaza la orizont finalul unor colaborari vechi sau chiar a unei relatii de cuplu. Gustul dulce-amar de pe urma relationarii cu ceilalti este accentuat, insa depinde doar de tine sa imbunatatesti lucrurile. Desprinde-te de vechi si deschide-ti inima catre nou si progres.

Pesti
Cheful de munca este accentuat, insa vointa este mare, dar putinta lasa de dorit. Bine ar fi sa te ocupi doar de treburile prioritare. Relatiile colegiale sunt tensionate, de aceea fii prudent. Exista conflicte mocnite in sfera muncii. Sanatatea intregului organism este afectata. Totusi, pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

Astrolog Ana Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Citeste si
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop