x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 30 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 30 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

29 Oct 2012   •   19:18
Horoscop zilnic, marţi 30 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi manifeşti o personalitate furtunoasă, te aprinzi repede şi ai putea deveni chiar agresiv. Respiră cât mai des, temperează-ţi ieşirile, fii respectuos şi diplomat cu partenerii, fie că este vorba despre soţ/soţie sau despre cei profesionali. Eşti foarte greu de strunit şi le-ai putea da de furcă şefilor sau autorităţilor, dar nu uita că totul are un preţ şi ai putea regreta mai târziu.

Taur
Setea de bani sau sentimentul că ai fost în vreun fel nedreptăţit la împărţirea câştigurilor financiare cuvenite din asocieri te motivează să nu renunţi până nu obţii ceea ce ţi-ai propus. Evită încăpăţânarea sau înverşunarea şi foloseşte-ţi bunele calităţi de negociator pentru a rezolva situaţiile pe cale amiabilă. Păstrează loc pentru evenimente neprevăzute în agenda ta.

Gemeni
Îţi este foarte dificil să dai ochii cu lumea şi preferi să stai retras sau să acţionezi din umbră. Dispui de o intuiţie foarte puternică şi ar fi bine să te laşi ghidat de ea, oricât de neobişnuite ar fi mesajele. Evită riscurile, speculaţiile financiare sau achiziţiile costisitoare, căci există riscul să nu evaluezi corect tranzacţiile. Fii tolerant şi paşnic, în special în raport cu persoana iubită.

Rac
Nu îţi este foarte clar cine este de partea ta şi cine nu. La locul de muncă, lucrurile sunt foarte spontane şi s-ar putea produce unele rupturi bruşte de parteneriate. Tinzi să intri în conflicte aprinse, pe care le întreţii din dorinţa de a domina, iar în consecinţă te poţi alege cu antipatia unor parteneri. Acasă lipseşte armonia, căci ai tendinţa de a lua cu tine problemele de la serviciu.

Leu
La locul de muncă ai tendinţa de a domina, de a da ordine şi vrei să deţii controlul cu orice preţ. Relaţiile cu colegii sau cu subordonaţii sunt încordate. Poţi primi unele veşti mai puţin plăcute de departe sau chiar din străinătate. Planurile tale de călătorie fie că sunt drumuri scurte sau călătorii mai îndepărtate, ar putea suferi modificări bruşte.

Fecioară
În ceea ce te priveşte, astăzi eşti încăpăţânat, ţii foarte tare la punctul tău de vedere şi cauţi să ţi-l impui în orice situaţie. Comunicarea cu persoana iubită este foarte profundă şi parcă vă citiţi gândurile unul celuilalt. Cu toate acestea, astăzi sunt şanse de discuţii încordate legate de bani sau de administrarea bugetului. Negocierea este dură, căci interesele voastre sunt diferite.

Balanţă
Azi manifeşti un interes deosebit faţă de banii altora, fie că este vorba despre resursele partenerului de viaţă sau despre banii proveniţi din colaborările profesionale în care activezi. Anumite demersuri legale în care eşti implicat ar putea lua o turnură neaşteptată şi nu tocmai favorabilă. La domiciliu ai tendinţa de a controla şi de a domina cu orice preţ.

Scorpion
Pui mare preţ pe relaţii şi pe parteneriate, dar, cu cât te străduieşti mai tare, cu atât pierzi mai mult controlul asupra situaţiei. La locul de muncă ai parte de colegi sau subordonaţi alunecoşi şi greu de coordonat. Ai putea recurge la un limbaj agresiv, din dorinţa de a domina sau de a obţine câştig de cauză. Acceptă-ţi colaboratorii aşa cum sunt şi nu te pierde cu firea.

Săgetător
Activitatea şi organizarea de la locul de muncă sunt dezordonate şi bulversante. Cineva din anturaj sau din grupul din care faci parte ţi-ar putea solicita sprijinul şi ar putea avea chiar nevoie de bani împrumut. Fii atent cât şi cui împrumuţi, căci recuperarea banilor poate fi anevoioasă. Partenerul de viaţă nu este de acord cu acest lucru şi se manifestă vizibil.

Capricorn
Tu apreciezi plăcerile senzuale, adori jocurile şi distracţiile. În cadrul căminului ai nevoie de spaţiu şi de libertate. Manifeşti o fire dominatoare, impunătoare şi nu te laşi dacă rezultatele nu ies conform dorinţei tale. Evită conflictele deschise cu şefii sau cu autorităţile, căci te-ar putea costa. Consumul energetic este foarte mare şi te-ai putea simţi epuizat la sfârşitul zilei, aşa că aminteşte-ţi să te relaxezi.

Vărsător
Astăzi aloci puţin timp şi interes familiei sau problemelor domestice. Eşti mereu pe drumuri şi surprizele se ţin lanţ. Fie se iveşte o plecare în delegaţie de ultima oră, fie ai putea întâmpina probleme tehnice, de comunicaţie. Indiferent de situaţie, rămâi calm, organizează-te şi adaptează-te din mers la schimbările şi solicitările cărora trebuie să le faci faţă.

Peşti
Ziua de astăzi dă semne de agitaţie şi tensiune. În ceea ce priveşte banii, te poţi confrunta cu surprize neplăcute, la modul că banii pe care te bazai ar putea lua brusc o altă direcţie decât programasei iniţial. Amână semnarea contractelor importante până spre sfârşitul săptămânii. În relaţia cu şefii sau autorităţile fii diplomat. Dacă pleci la drum cu maşina, fii prudent şi atent la drum.

×
Subiecte în articol: horoscop