x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 4 iunie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 4 iunie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

03 Iun 2012   •   21:00
Horoscop zilnic, luni 4 iunie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------

Ziua de astazi este marcata de aspectul de Luna Plina, cu Luna in Sagetator si Soarele in Gemeni. Asadar, o zi destul de agitata, in care energia acumulata in interior atinge apogeul si asteapta sa fie directionata, de preferat in sens constructiv.

BERBEC
In cazul tau, aspectul de Luna Plina vizeaza axa comunicarii. Avand in vedere ca se afla in relatie tensionata cu Marte din Fecioara, e posibil ca astazi sa le cam cauti nod in papura unor colegi de serviciu, ori sa atragi situatii tensionate, prin impulsivitate, agitatie si nerabdare. In ce priveste deplasarile cu mijloace de transport sau manuirea unor obiecte taioase, e bine sa fii prudent.

TAUR
Blocajele posibile din zona financiara sunt un semn ca e necesar sa revizuiesti complet acest domeniu de viata, prin schimbarea atitudinii fata de bani, a prioritatilor in materie de cheltuieli si a asumarii responsabilitatii. De asemenea, e momentul sa-ti valorifici talentele cu adevarat si sa renunti la unele compromisuri.

GEMENI
Esti direct vizat de aspectul de Luna Plina, care are loc astazi. Accentul este pus pe sinele tau, pe atitudinea in raport cu partenerul de viata si cu familia, dar si pe dezvoltarea ta in mai multe directii. Asadar, chiar daca unele nemultumiri si tensiuni vor fi accentuate, dincolo de ele, important este ca poti gasi cauzele reale ale acestora.

RAC
E posibil ca in aceste zile sa te simti ca o oala sub presiune, in sensul ca ai acumulat atat de multe informatii contradictorii si ti-ai reprimat atatea emotii si pareri, incat orice scanteie e suficienta pentru a te dezlantui. Oricum, in ce priveste atmosfera de la locul de munca, e momentul sa hotarasti cum mergi mai departe si cum sa eviti suprasolicitarea. De altfel, grija pentru sanatate ar trebui sa fie prioritara.

LEU
Blocajul pe care e posibil sa-l resimti astazi foarte puternic, mai ales in ce priveste relatia sentimentala, dar si cele cu alte persoane apropiate din viata ta, te ajuta sa constientizezi ca ai nevoie de o noua viziune, de experiente care sa-ti mute atentia de la preocuparile obisnuite si, eventual, de activitati creative, nonconformiste.

FECIOARA
O zi incordata. Luna Plina in Sagetator vine sa amplifice niste tensiuni in familie sau in sfera profesionala, tocmai pentru a nu le mai putea nega si a te preface ca nu exista. Practic, Luna Plina pune reflectoarele pe acele decizii trecute care au reprezentat de fapt niste compromisuri. E momentul sa rupi sau sa modifici niste acorduri.

BALANTA
Luna Plina aduce efervescenta, chiar iritare si agresivitate in comunicarea cu cei din jur. Probabil esti bombardat cu informatii, din toate partile, afli lucruri care ti-au fost ascunse si descoperi adevaruri pe care le-ai ocolit pana acum. In alta ordine de idei, astazi e necesar sa fii prudent in trafic si sa eviti activitatile care te solicita foarte mult din punct de vedere fizic.

SCORPION
Ziua de astazi iti testeaza atasamentele, mai ales materiale si financiare. O serie de asteptari sunt blocate, lucrurile nu se intampla asa cum sperai, exista blocaje legate de venituri in care ti-ai pus mari sperante. Toate acestea, insa, sunt doar niste experiente care au rolul de a-ti deschide ochii in privinta unor alegeri pe care le-ai facut in dezavantajul tau.

SAGETATOR
Experientele de astazi, aflate sub influenta Lunii Pline in Sagetator, accentueaza blocajul legat de cariera si unele crize care tot apar de cateva luni incoace. Tema la care sa reflectezi astazi este aceea ca nu poti iesi din acest blocaj daca ramai in zona de confort, asa ca e necesar sa privesti spre un alt drum, complet nou si necunoscut.

CAPRICORN
Luna Plina in Sagetator accentueaza emotiile, iti aduce aminte de experiente trecute si te ajuta sa vezi un tipar repetitiv in care te-ai blocat. Astazi, vrei nu vrei, te uiti la consecintele alegerilor trecute, mai ales la cele legate de locul de munca si de profesie. E momentul sa te misti inainte si sa lasi in urma credinte pesimiste, conform carora nu exista alternative mai bune.

VARSATOR
Din nou, prieteniile si relatiile apropiate sunt puse sub lupa. De data aceasta, deciziile luate sunt fara echivoc, in sensul ca ai curajul de a rupe orice relatie toxica, de a te indeparta de orice persoana care se dovedeste a avea intentii ascunse si de a iesi din orice context neclar sau neconstructiv.

PESTI
In ce te priveste, Luna Plina activeaza zona carierei si scoate in evidenta neregulile prezente aici. Astazi ai tendinta sa te pui de-a curmezisul, sa-ti infrunti sefii, sa spui ce ai de spus, cu orice risc. Totul pare sa fie astazi exacerbat, asa ca nu prea mai e loc de discretie sau reprimare. Totusi, aminteste-ti ca nimeni nu e responsabil de situatia in care esti, mai mult decat tine.

×
Subiecte în articol: horoscop