x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic luni, 6 noiembrie 2023. Taurii sunt sentimentali,  Leii sunt intuitivi, iar Săgetătorii au un as în mânecă

Horoscop zilnic luni, 6 noiembrie 2023. Taurii sunt sentimentali,  Leii sunt intuitivi, iar Săgetătorii au un as în mânecă

de Andreea Tiron    |    05 Noi 2023   •   12:40
Horoscop zilnic luni, 6 noiembrie 2023. Taurii sunt sentimentali,  Leii sunt intuitivi, iar Săgetătorii au un as în mânecă
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic luni, 6 noiembrie 2023. Gemenii sunt plini de compasiune, Scorpionii primesc aprecieri, iar Vărsătorii au fler pentru afaceri

Berbec

Este o zi bună pentru procesarea și înțelegerea evenimentelor recente. A ierta pe cineva poate face minuni pentru propria ta sănătate emoțională. Culegeți mai multe informații decât de obicei prin observație în aceste zile datorită lui Mercur în casa voastră a opta solară. Cu acest tranzit, te uiți cu atenție înainte de a vorbi sau de a trage concluzii.  

Taur

Influența de astăzi Mercur-Neptun vă ajută să rezolvați problemele dintr-o relație, iar un tranzit Venus-Pluto vă sporește capacitatea de a vă concentra asupra a ceea ce este cel mai important pentru dvs. O nouă înțelegere, explicită sau lăsată nespus, cu un partener sau un prieten vă poate stimula moralul. Pe măsură ce vă aliniați energiile cu cineva apropiat, veți găsi cea mai mare satisfacție. Poți simți că problemele se dizolvă într-un mod magic.

Gemeni

Ești într-un loc bun pentru a-ți comunica intențiile… și nu este vorba doar de cuvinte! O conexiune Mercur-Neptun favorizează abordările imaginative, pline de compasiune și blânde. Cu acest tranzit, probabil că cel mai bine este să lăsați conversațiile să curgă și să ascultați cu atenție ce vă comunică partenerul. Este momentul să luăm o pauză de la gândirea critică.

Rac

Astăzi este o zi promițătoare pentru comunicarea cu parteneri și iubiți. Oamenii par mai dispuși decât de obicei să-și ofere unii altora beneficiul îndoielii și să accepte și punctul celuilalt de vedere. Abordarea zilei cu blândețe și sensibilitate pare cel mai bun pariu.  A-ți permite libertatea de a visa și de a crea poate fi plin de satisfacții acum, cu un trigon Mercur-Neptun în vigoare.

Leu

Intuiția ta este foarte puternică astăzi și te va ajuta în relația cu familia, o relație intima, finanțe sau investiții. Ești un bun comunicator, iar capacitatea ta de a asculta și de a face pe oricine să se simtă important este chiar mai puternică decât de obicei astăzi. Este un moment bun pentru rezolvarea problemelor pentru că s-ar putea să aflați informații benefice astăzi.

Fecioară

O influență Mercur-Neptun vă ajută să găsiți cu ușurință inspirația. Acordurile și negocierile sunt favorabile, poziționându-te bine pentru a renunța la stres și emoțiile negative. Te simți inspirat să-i ajuți pe ceilalți astăzi și s-ar putea să-ți facă plăcere în special să ghidezi, să înveți sau să-i liniștești pe ceilalți cu vorbele tale și cu posibilele soluții la probleme. Acum este momentul în care vezi frumusețea imperfecțiunilor.

Balanță

Ești într-o formă excelentă pentru a face progrese în viața ta emoțională astăzi. Pe măsură ce ziua avansează, ai sentimentul că ritmul natural al vieții te va duce acolo unde vrei să ajungi într-un mod fericit și liniștit. Cu siguranță, a învăța să gestionați și să evitați stresul este benefic pe toate planurile.

Scorpion

Exprimarea creativă și conectarea cu ceilalți sunt favorizate astăzi, mai ales că ai o capacitate de concentrare ridicată. Este un moment în care vei primi recunoaștere și apreciere pentru punctul tău de vedere unic.  Renunță la frustrări și concentrează-te pe acele lucruri, situații și oameni care te inspiră.

Săgetător

Informațiile pe care le descoperi astăzi ar putea să te pună într-o poziție extrem de  favorabilă la locul de muncă. Ai un as în mânecă sau instincte excelente în ceea ce privește banii și valoarea. Mercur și Neptun în armonie astăzi îți trezesc dorința de a gândi diferit, de a ieși din tipare. Cauți idei, conexiuni și experiențe ieșite din comun. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a lăsa trecutul în trecut, mai ales în relația cu familia.

Capricorn

Tranzitele vă ajută să recunoașteți valoarea lucrurilor din viața voastră. Comunicați cu sensibilitate și compasiune și echilibrați raționalul cu iraționalul. Poate apărea ocazia unui program de detox, de a vorbi cu cineva în care aveți încredere sau de a vă echilibra printr-o activitate. Informațiile pe care le primești astăzi te vor inspira.

Vărsător

Cooperarea aduce cele mai multe recompense astăzi. Este posibil să aflați informații clasificate sau ați putea beneficia de o conversație care vă inspiră câteva idei fabuloase.  Energia este excelentă pentru a crea materiale promoționale sau de marketing. Reputația sau statutul tău profesional se îmbunătățesc.  Astăzi este mai mult despre inspirație decât despre detalii sau fapte și cifre. Când vine vorba de activități financiare sau de afaceri, mergi pe calea intuiției dacă poți, deoarece poți veni cu planuri foarte creative acum.

Pești

Astăzi preferi să faci un pas în spate și să observi. Ziua favorizează imaginația, cu stăpânul tău, Neptun, armonindu-se cu Mercur, ceea ce creează o atmosferă ideală pentru accesarea intuiției. S-ar putea să ajungi la o înțelegere cu un partener sau un prieten bun sau să te conectezi intuitiv cu o persoană specială din viața ta. Ești motivat să dai voce subiectelor care sunt importante pentru tine.

 

×