x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 11 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 11 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

10 Dec 2012   •   20:08
Horoscop zilnic, marţi 11 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Binecuvântat de conjuncţia Lunii cu Venus, tu poţi culege roadele financiare ale activităţilor prestate în asociere, poţi intra în posesia unei moşteniri sau poţi avea acces la unele fonduri financiare pe care ţi le doreai. Sextul Lunii cu Marte îţi imprimă multă ambiţie în plan social, putere de muncă şi dorinţă de implicare în proiecte profesionale sau sociale de anvergură.

Taur
Planul tău relaţional primeşte multă energie de la conjucţia Lunii cu Venus. Îţi plac activităţile de echipă întreprinse în parteneriat sau care îl implică chiar pe partenerul de viaţă. Ţii foarte mult la viziunea şi la modul tău de a face lucrurile. Totuşi fii flexibil căci poţi conlucra eficient şi poţi pune bazele unor asocieri solide, cu mare potenţial de creştere.

Gemeni
Probabil ai foarte multă treabă la serviciu, dar susţinut de conjuncţia Lunii cu Venus, îţi îndeplineşti cu spor şi plăcere îndatoririle. Eşti foarte comod, dar şi foarte receptiv şi reuşeşti fără prea mult efort să atragi sprijinul şi susţinerea celorlalţi, inclusiv beneficii financiare. Colegii sau subordonaţii sunt binevoitori, iar relaţiile cu ei sunt guvernate de amabilitate.

Rac
Tu te bucuri de beneficiile conjuncţiei dintre Lună şi Venus în zona iubirii şi a relaţiei cu copiii. Eşti binedispus, adori jocurile şi distracţiile. Eşti foarte pasional, adori gesturile teatrale şi îţi place să te învălui într-un aer de mister. Ai putea avea tendinţa de a pune presiune pe persoana iubită sau pe copii pentru a-ţi tine isonul, dar ai grijă să nu îi agresezi.

Leu
Sub influenţa conjuncţiei Lună ­ Venus proiectată în zona căminului şi a familiei, îţi place să întreţii pacea, frumuseţea şi armonia alături de cei dragi. Cauţi confortul, liniştea şi siguranţa în sânul familiei, alături de care poţi petrece mult timp astăzi. În programul acestei zile, poţi avea multe activităţi fizice, dar energia este la un nivel adecvat şi poţi face faţă cu brio.

Fecioară
Tu te manifeşti ca un fin şi abil negociator, fapt care se poate concretiza în contracte sau înţelegeri benefice şi armonioase. Te implici emoţional în tot ceea ce faci, pleci urechea cu ascultare, multă binevoinţă către ceilalţi şi tinzi să ai ca scop binele mutual. Schimburile, tranzacţiile pe care le faci implică multă muncă şi răbdare, dar se pot dovedi fructuoase.

Balanţa
Situaţia ta financiară poate cunoaşte o uşoară ameliorare graţie conjuncţiei dintre Lună şi Venus, proiectată în sectorul banilor proveniţi din munca proprie. Poţi respira uşurat, devii mai optimist şi capeţi mai multă încredere în tine şi în ziua de mâine. Ai un tonus excelent, eşti foarte dinamic, iar energia fizică o învesteşti, cu precădere, în activităţi gospodăreşti.

Scorpion
În cazul tău, conjuncţia Lună ­ Venus îşi pune amprenta asupra personalităţii, îţi dă un farmec aparte, succes în relaţiile interumane căci poţi pătrunde uşor pe sub pielea oricui. Intri în vorbă cu oricine, cu uşurinţă şi plăcere. Reuşeşti să îţi valorifici ideile. Drumurile cu maşina, dedicate rezolvării diverselor treburi, pot fi la ordinea zilei dar sunt de bun augur.

Săgetător
Tu eşti foarte sensibil, emotiv, uşor impresionabil de oamenii aflaţi în situaţii delicate. Manifeşti o profundă compasiune şi o bună înţelegere a situaţiilor de viaţă. Nu precupeţeşti nici un efort pentru a te pune în slujba oamenilor nevoiaşi şi învesteşti toate resursele morale sau materiale de care dispui. Deschide-ţi inima şi manifestă-ţi plenar emoţiile.

Capricorn
Sextilul Lună ­ Marte activ astăzi pe cer îţi dă multă energie fizică şi îţi accentuează spiritul de competiţie. În primul rând, cauţi să te autodepăşeşti, să îţi îmbunătăţeşti performanţele personale. O femeie din anturaj sau poate din organizaţia profesională din care faci parte te veghează îndeaproape, te apreciază şi te susţine dar este posibil să o facă într-un mod subtil.

Vărsător
În cazul tău, conjuncţia Lună ­ Venus aduce roade şi beneficii în planul carierei sau al evoluţiei sociale. Fie eşti propus pentru o promovare, fie condiţiile actuale de muncă se îmbunătăţesc. Autoritatea ta este în creştere şi capeţi mai multe responsabilităţi. Renunţă la unele inhibiţii care poate te fac să te frămânţi şi acceptă propunerile căci îţi sunt favorabile.

Peşti
Călătoriile pe care le întreprinzi astăzi, în special cele la distanţă, sunt extrem de benefice. Ai o poftă nebună să socializezi şi intri uşor pe sub pielea oamenilor. Conjuncţia Lună ­ Venus ţi-ar putea aduce în anturaj noi oameni cu care să împărtăşeşti aceleaşi idealuri, sau mentori ori profesori inspiraţi care să îţi ghideze paşii în decursul căutărilor tale spirituale, ezoterice.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop