x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 13 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 13 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

12 Noi 2012   •   21:10
Horoscop zilnic, marţi 13 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi, Luna se află în Scorpion şi îţi trimite influenţele în zona tranformării, regenerării şi a resurselor altora. Dacă în trecut vreun partener sau colaborator a încercat să te "tragă pe sfoară", acum poate fi momentul să îţi iei revanşa şi să îţi revendici drepturile asupra muncii prestate în asociere. Cărţile sunt o sursă importantă de inspiraţie, dar nu exagera.

Taur
În cazul tău, Luna în Scorpion îşi pune amprenta asupra parteneriatelor şi a relaţiilor. Eşti foarte pasional, secretos, iar prin rezonanţă poţi atrage oameni misterioşi, dornici să te controleze. Ar putea ieşi la suprafaţă unele lucruri nu tocmai plăcute, care te determină să îţi revizuieşti atitudinea faţă de cineva din anturaj sau poate chiar grupurile din care faci parte.

Gemeni
Stimulat de Luna în Scorpion, în zona muncii şi a sănătăţii, investeşti multă energie şi pasiune în activitatea zilnică. Ai tendinţa de a acţiona pe cont propriu, de a le face tu pe toate, dar corpul ţi-ar putea trimite semne de extenuare. Nu este o zi favorabilă semnării de contracte, dar în schimb se pot desface parteneriate sau se pot rupe legături uzate.

Rac
Sub influenţa Lunii din Scorpion proiectată în sectorul iubirii şi al copiilor, relaţiile cu cei dragi se pot înfierbânta. Eşti pasional, senzual, dar şi extrem de posesiv sau controlator în relaţia de iubire. La locul de muncă pot apărea tensiuni cu colegii sau subordonaţii, care se pot isca din senin, fără o bază reală, ci din dorinţa de a-ţi impune punctul de vedere.

Leu

Luna în Scorpion îţi trimite influenţe în zona căminului, a familiei, şi te predispune la emoţii puternice, care te solicită şi te consumă din punct de vedere energetic. Bate un vânt al schimbării prin domiciliul tău. Fie locuinţa în sine poate suferi modificări şi redecorări, fie relaţia cu cei dragi, în special cu persoana iubită sau cu copiii, se cere revizuită.

Fecioară
În ceea ce te priveşte, Luna în Scorpion se proiectează în sectorul gândirii şi al comunicării. Eşti receptiv, pe fază, şi te remarci printr-un discurs destul de incisiv. La domiciliu poţi întâmpina unele neplăceri legate de gestionarea spaţiului de locuit. Ai putea fi pe drumuri, în încercarea de a corecta sau completa un document sau o tranzacţie ce vizează casa.

Balanţă
Sub influenţa Lunii în Scorpion, proiectată în zona banilor proveniţi din munca proprie, eşti tentat să te implici în afaceri secrete, oculte, care să îţi sporească veniturile. Ai putea fi încercat de sentimente de invidie faţă de cei care au mai mult decât tine. Păstrează-ţi încrederea în tine şi acordă importanţă pentru cine eşti, mai degrabă decât pentru ce ai.

Scorpion
Astăzi, nevoile tale personale sunt prioritare, dincolo de ce cred sau spun ceilalţi. Abordezi oamenii şi situaţiile din punctul tău de vedere şi nu prea eşti dispus la compromisuri. Ai toane şi faci în aşa fel încât lucrurile să iasă conform voinţei tale. Temperează-ţi tendinţa spre a cheltui şi selectează-ţi cu atenţie partenerii de afaceri, pentru a nu fi dezamăgit.

Săgetător
Luna în Scorpion te predispune la introspecţie, izolare şi meditaţie. Consumul interior este sporit, căci trăieşti emoţii paradoxale. Renunţă la tendinţa de a te victimiza, căci gândurile se materializează repede şi ai putea atrage situaţii neplăcute. Eşti foarte curios despre tot ce se întâmplă în jurul tău şi ai putea avea tendinţa să-ţi bagi nasul în chestiuni care nu te privesc.

Capricorn

În ceea ce te priveşte, Luna în Scorpion îşi pune amprenta asupra sectorului de viaţă ce ţine de prieteni, anturaj, clientelă. Cineva din anturaj sau poate chiar un client îţi stârneşte suspiciunea şi ar putea activa detectivul din tine. Faci investigaţii, pe căi ferite de ochii celorlalţi, îţi trec tot felul de gânduri prin cap, dar păstrezi pentru tine o parte din adevăr.

Vărsător

Ţie Luna în Scorpion îţi întăreşte dorinţa pentru putere şi control. Eşti tenace, perseverent, ai o voinţă de fier şi reuşeşti în tot ce ţine de carieră. Poţi lăsa impresia unui om rece şi autoritar, dar ţine de tine să îndulceşti aparenţele. Cineva din anturaj ar putea trage sfori pe la spatele tău, fapt ce te-ar putea costa. Ascultă-ţi intuiţia şi ai grijă cu cine te însoţeşti.

Peşti
Luna, în tranzitul ei de astăzi prin Scorpion, te predispune la călătorii în locuri exotice, neobişnuite, învăluite în mister. Pot fi călătorii fizice, virtuale, navigând pe internet sau eşti stimulat de fantezie în timpul lecturii. Ascultă-ţi intuiţia, fii diplomat şi precaut în relaţiile cu superiorii ierarhici sau cu autorităţile, căci paza bună trece primejdia rea. Nu exagera cu controlul.

×
Subiecte în articol: horoscop