x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 18 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 18 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Mar 2014   •   21:20
Horoscop zilnic, marţi 18 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Există o teamă de eşec incredibil de mare în adâncul fiinţei tale. Ori, astăzi, ai tendinţa de a acţiona (şi de a reacţiona) în conformitate cu aceasta. Efectele pot fi dezatruoase, în special în cazul relaţiilor – rişti să te cerţi cu toţi cei din jur doar pentru că ai senzaţia că aceştia îţi vor răul. Este adevărat, mulţi dintre cei cu care interacţionezi nu îţi înţeleg ideile, dar acesta nu este un motiv de război.

Taur
O zi în care eşti uşor irascibil. Tendinţa de a răspunde cu patos oricărei provocări nu te părăseşte, iar ceea ce este indicat a face în astfel de cazuri este să încerci a transforma orice situaţie neplăcută într-una care să aducă zâmbete pe faţa celor din jurul tău. Nu poţi bloca surplusul de energie de care dai dovadă, însă poţi să îl foloseşti într-un mod constructiv – ceea ce este minunat.

Gemeni
Te aşteaptă o zi însorită, luminată de zâmbete şi de voie bună. Mai ales că, indiferent de cât de mare este haosul de la locul de muncă, reuşeşti să găseşti “cheia succesului” şi să te “strecori” cu agilitate printre probleme şi situaţii neplăcute. Indiferent de ce se întâmplă, nu ezita să îţi manifeşti creativitatea în tot ceea ce faci. Nu ştii niciodată când o situaţie fără ieşire devine o oportunitate unică.

Rac
Este posibil că tot ceea ce până acum a reprezentat o certitudine, de astăzi să indice doar o mare minciună. O zi în care Adevărul, aşa cum îl percepeai tu, este demolat de ceea ce se întâmplă în jurul tău şi de ceea ce înţelegi în urma acestor fapte. Ca niciodată, însă, eşti dispus să îţi asumi riscuri nebănuite, doar pentru a simţi că ceva se schimbă (în bine) în viaţa ta. Orice ai face, priveşte numai înainte. Ca în poveste.

Leu
În cazul în care astăzi pierzi ceva (fie bani, fie energie sau orice alt tip de resurse), nu te bosumfla, deoarece cărţile au fost făcute cu mult timp în urmă. Astăzi doar “culegi” roadele. În ceea ce priveşte felul în care te manifeşti de faţă cu apropiaţii tăi, nu îţi pune bariere invizibile şi nici nu permite altora să ofacă. Fii pe atât de sincer pe cât poţi fi. Cu siguranţă oamenii se vor simţi şi mai apropiaţi de tine.

Fecioara
O zi în care este destul de complicat să ţii pasul cu ceea ce se întâmplă în jurul tău. Deşi eşti un as al observării detaliilor, de această dată se pare că nu te poţi concentra foarte uşor. Cu cât încerci să obţii rezultate mai bune, cu atât mai repede te îndrepţi către o cădere. Preferabil ar fi să faci în aşa fel încât ziua de astăzi să semene mai mult cu o vacanţă.

Balanţă
Parcă îţi este din ce în ce mai uşor să te adaptezi noului ritm de lucru la locul de muncă. Se remarcă un plus de eficienţă, în ceea ce te priveşte – practic, ziua de astăzi este una dintre cele mai bune, cunoscută fiind conjunctura astrală actuală. Profită de această ocazie şi pune la punct un plan nou, al cărui scop să fie acela al revenirii la o formă fizică bună.

Scorpion
Reapar în viat ta oameni cu care nu ai mai interacţionat demult. În mare parte, prieteni vechi. Rolul lor este acela de a-ţi face viaţă o bucurie, oferindu-ţi şansa de a-ţi exprima calităţile şi de a-ţi arăta talentul creativ. Ceea ce tu ai de făcut, însă, este să laşi copilul din tine să se manifeste, indiferent de circumstanţe şi de a fi cât se poate de spontan.

Săgetător
Se pare că nu prea ia încotro astăzi, fiind nevoit a te dedica rezolvării unor situaţii de viaţă, probabil anumite probleme dificil de gestionat şi de rezolvat. Pe de o parte, îţi este hrănit “ego”-ul (eşti o persoană puternică şi este nevoie de tine pentru a rezolva aceste probleme), în timp ce, pe de altă parte, numai ai timp şi nici chef de distracţie, pierzând multă energie. Rezervă-ţi seara pentru hobby-ul preferat.

Capricorn
Începi să te gândeşti din ce în ce mai mult la posibile scenarii ale viitorului tău. Ceea ce face din această zi o perioadă de timp minunată pentru a pune la punct planuri de viitor. Aşteaptă-te să fie o zi în care să faci mai multă mişcare decât de obicei şi în care comunicarea cu cei din jur să nu fie foarte facilă. Rezervă-ţi timp pentru a-i asculta pe cei care au nevoie de sfaturile tale.

Vărsător
Ar fi bine să îţi păstrezi destul de mult timp pentru gândire, mai ales atunci când eşti forţat de contextul actual să iei decizii, deşi nu îţi doreşti acest lucru. Evident, păstrând acest ritm personal, ai toate şansele să îi nemulţumeşti pe cei din jur, însă, este de preferat că efectele deciziilor şi acţiunilor tale să fie unele constructive, decât să pleci acum urechea la ce îşi doresc ceilalţi, pentru a fi ulterior învinuit, în caz de eşec.

Peşti
Indiferent dacă este sau nu pe placul celor din jur, tu spune ceea ce ai de spus. Cine are urechi de auzit va auzi, ceea ce tu ai de spus. Deşi nu îţi este foarte uşor să vezi imaginea de ansamblu, cu siguranţă observi mai multe amănunte decât cei din jur. În altă ordine de idei, este o zi în care trebuie să îţi ţii mintea ocupată. Altfel, plictiseala şi plafonarea au toate şansele să prindă putere, în ceea ce te priveşte.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×