x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 23 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 23 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

22 Iul 2013   •   19:22
Horoscop zilnic, marţi 23 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________




Berbec
Prietenii joacă un rol important în viaţa ta, în această zi însorită. Oameni pe care până acum nu i-ai luat în seama îţi câştigă nu doar atenţia, ci şi inima. Deşi este o zonă activată de energiile Lunii Pline, ar fi bine dacă nu ai lăsa banii să-ţi scape printre degete, deoarece segmentul financiar al horoscopului tău solar se află sub lupa saturniană, al cărei stăpân nu prea ştie de glumă. O zi în care e bine să îţi ajuţi prietenii.

Taur

Faimă, onoare, recunoaştere socială şi a meritelor, premii, poate chiar un răspuns, o decizie legată de cariera ta - o decizie pe care de foarte mult o aştepţi - toate acestea sunt posibile astăzi, căci evenimentul de Luna Plină are că influenţă astrală scoaterea ta din anonimat. Starea ta interioară, însă, depinde de felul încare partenerul/partenera ta de viaţă vede lucrurile. Poate ar fi bine să îl/o asculţi...

Gemeni

În ceea ce te priveşte, planurile de viitor sunt din ce în ce mai importante pentru tine. Şi, pentru a ţi se demonstra că eşti susţinut, potenţialul pentru schimbare este vizibil din ce în ce mai mult, de la o zi la alta. Deşi îţi place să călătoreşti, mai ales cu gândul, observă cum în realitate circumstanţele se transformă ceva mai greu. Numai bine, destul timp pentru a-ţi stabili priorităţile.

Rac

Nu te prea mai interesează ce se întâmplă în jurul tău şi îţi este destul de greu să ieşi din starea pe care o ai pentru a schimba ceva. Este de preferat ca astăzi să îţi achiţi toate datoriile, indiferent de natura acestora, căci altfel ai putea avea de-a face cu situaţii foarte neplăcute, chiar falimentare. Zona pieptului şi zona abdominală sunt supuse unei influenţe nefaste, astăzi. Evită a face paradă de sentimentele tale.

Leu

Răbdarea este cheia, dar nu şi punctul tău forte, astăzi. Încearcă să nu te grăbeşti a te pronunţa, indiferent de natură situaţiei dezbătute şi de tipul dialogului pe care îl porţi cu ceilalţi. Preferă să aştepţi până când ceilalţi îşi schimbă de la sine putere punctul de vedere. În cazul în care ai de semnat contracte, gândeşte-tebine la cuantumul responsabilităţii care cade pe umerii tăi.

Fecioara

Cât de curând, dacă nu chiar astăzi, vei ajunge la o concluzie în ceea ce priveşte fie planurile tale de viitor, fie o dorinţă pe care ţi-ai pus-o cu ceva timp în urmă, prin aprilie. Se poate că aranjamentele pe care le-ai făcut să nu aibă rezultatele aşteptate de tine, iar o terţă persoană implicată să schimbe radical situaţia. Este o zi în care ar fi bine să vorbeşti cât mai puţin, dar să observi cât mai multe.

Balanţă

Nu ezita să te laşi purtat pe tărâmuri fantastice de către imaginaţia-ţi debordantă. Este o zi în care pierzi dacă stai cuminte, în banca ta, fiind serios şi sobru. Înconjoară-te de oameni veseli, oameni care ştiu ce înseamnă cu adevărat buna dispoziţie şi prietenia, căci alături de aceştia vei reuşi să transformi tonurile sumbre ale realităţii în care trăieşti.

Scorpion

Astăzi, familia ori casa în care locuieşti reprezintă principala problema dezbătută de ţine cu tine însuţi. Nimeni nu ştie ce tumult este în sufletul tău, în legătură cu acest subiect, de aceea nimeni nu te poate ajută să iei decizia corectă. Trebuie să iei o decizie, astăzi, deşi s-ar putea că ceea ce alegi să aibă repercusiuni pe termen lung. Acordă atenţie părinţilor tăi, căci s-ar putea să aibă nevoie de acest lucru că de aer.

Săgetător

Ai nevoie de linişte interioară, după o asemenea luna tumultoasă, cum a fost ultima lună. Dar cum lucrurile sunt rareori aşa cum am vrea noi că ele să fie, aşteaptă-te să ai parte de o zi cât se poate de agitată, o adevărată aventură. Cel mai simplu ar fi să te retragi discret din faţă uraganului, măcar până când acesta îşi pierde din forţă, devenind o simplă... furtună.

Capricorn

Deşi lucrurile s-au mai liniştit în ceea ce priveşte viaţă ta, astăzi, însă, s-ar putea să te trezeşti implicat în lupte pentru putere. Greşeala pe care ai putea-o face este aceea de a-ţi îndrepta furiile asupra cui nu trebuie, implicând oameni nevinovaţi în războiul tău interior. Priveşte către viitor, ignorând ziua de astăzi şi evenimentele acesteia. Doar aşa vei găsi motivaţia pentru a trece peste ceea ce se întâmplă astăzi.

Vărsător

Sursă problemelor tale ar putea fi reprezentată de o persoană foarte dragă ţie. Mai ales şi pentru că te simţi acuzat pe nedrept. Trebuie doar să laşi totul să curgă pe lângă tine, că şi când în mintea ta ar răsună cuvintele proverbului: "apă trece, pietrele rămân". Şi asta pentru că, odată cu sfârşitul acestei zile, se termină şi influenţele astrale, nepotrivite felului tău de a fi.

Peşti

Scăparea nu este reprezentată de evadarea în peisajele imaginaţiei. Nu astăzi şi nu pentru ţine. Poate doar în cazuri extreme, şi atunci când ştii cu siguranţă că te întorci rapid în realitatea obiectivă. În schimb, astăzi este o zi în care stăpâneşti artă de a negocia; ai putea profita de acest lucru, luând legătura cu cei cu care ai ceva de împărţit, pentru a aranja lucrurile în favoarea ta.

×
Subiecte în articol: horoscop