x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic marți, 6 februarie 2024. Cum influențează zodiile Mercur în Vărsător?

Horoscop zilnic marți, 6 februarie 2024. Cum influențează zodiile Mercur în Vărsător?

de Andreea Tiron    |    05 Feb 2024   •   11:30
Horoscop zilnic marți, 6 februarie 2024. Cum influențează zodiile Mercur în Vărsător?
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic marți, 6 februarie 2024. Racii sunt optimiști, Scorpionii pun familia pe primul loc, iar Vărsătorii strălucesc

Berbec

Mercur tocmai și-a început tranzitul în casa ta a unsprezecea solară și va continua să influențeze această zonă a hărții tale până pe data de 23. Această perioadă favorizează comunicarea cu fler și transmiterea mesajului fără probleme. Oamenii prind cu ușurință ideile tale, iar relațiile pot căpăta mai multă importanță în timpul acestui ciclu, adăugând valoare vieții tale. Soluționarea vechilor dispute este foarte importantă.

Taur

Mercur tranzitează acum sectorul carierei și reputației tale și va influența această zonă a hărții tale solare până pe 23 februarie. Este o perioadă pentru a comunica cu mai mult impact și a gândi strategii pe termen lung care să te apropie de atingerea obiectivelor tale. Gândurile și conversațiile se învârt mai frecvent în jurul responsabilităților tale în timpul acestui ciclu! Oamenii vă cer sfatul. Ești în poziția de a vorbi, a conduce și a sfătui mai mult decât de obicei.

Gemeni

Obiectivele voastre capătă din ce în ce mai multă importanță. Cauți o gură de aer proaspăt la nivel mental în timpul acestui ciclu. Este momentul ideal pentru a preda, a disemina cunoștințe, a împărtăși idei și a răspândi cuvântul. Acest tranzit este deosebit de revigorant pentru tine, deoarece conducătorul tău planetar este Mercur și poziția sa în harta solară te afectează mai mult decât pe majoritatea. Este timpul să te bucuri de energiile pozitive în viziunea, gândurile și conversațiile tale.

Rac

Mercur tocmai a început să tranziteze casa ta a opta solară, atrăgând atenția la studiu și conversații mai profunde. Acest ciclu durează până pe 23 februarie. Este un moment bun pentru a concepe strategii și planuri, pentru a lucra la îmbunătățirea stilului de viață. Astăzi, te simți mai încrezător în ceea ce poți realiza și ești deosebit de motivat.

Leu

Mercur tocmai a început tranzitul în sectorul de parteneriate al hărții tale solare, unde va sta  până pe 23 februarie. Acest tranzit întărește tendința de a lua în considerare ideile și părerile altora și poate atrage oameni vorbăreți în viața ta. Sau, poate fi o perioadă în care cauți un tovarăș intelectual. Comunicațiile capătă o importanță mult mai mare în viața ta. Ziua este promițătoare pentru a face conexiuni și pentru a face față unei provocări.

Fecioara

Mercur tocmai a început să tranziteze sectorul tău de muncă și sănătate, aducând o perioadă excelentă pentru atenția la detalii. Latura tehnică a oricărui subiect poate fi atrăgătoare în timpul acestui ciclu care durează până pe data de 23. Este un moment bun pentru a aduna informații valoroase legate de muncă, abilități, dietă și sănătate. Urmăriți tendința de a supraanaliza și critica în timpul acestui ciclu.

Balanță

Mercur tocmai a început să tranziteze sectorul tău de bucurie și poftă de viață, iar în săptămânile următoare, vei fi mai interesat de creativitate, artă, meșteșuguri sau hobby-uri. Acest tranzit este eliberator, vă este mai ușor să vă exprimați ideile și opiniile acum. Ești mai comunicativ, plin de umor și prietenos. În timp ce vă bucurați mai mult de ceea ce faceți sau învățați acum, Luna se mută în sectorul casei și al familiei. în această dimineață, trezind nevoia de odihnă suplimentară, timp acasă sau cu cei dragi, locuri și fețe familiare.

Scorpion

Mercur tranzitează acum casa ta a patra solară, ceea ce înseamnă că vorbești și te gândești la familie mult mai mult decât de obicei până pe 23. Ar putea exista mai multă activitate în mediul dvs. de acasă. Cu Mercur în sectorul hărții tale solare care guvernează inima, casa și familia, procesele tale de gândire sunt interioare și intuitive. Pot fi multe de învățat despre sau prin intermediul familiei și al celor dragi acum. Gândurile și conversațiile se îndreaptă adesea către treburile interne, trecutul și preocupările de familie.

Săgetător

Mercur tranzitează acum sectorul tău de comunicare și până pe 23 ești într-o formă deosebit de bună pentru a învăța lucruri noi și a-ți perfecționa abilitățile. Acest tranzit evidențiază dorința de a vorbi, de a împărtăși, de a învăța și de a vă conecta cu ceilalți. Energiile de astăzi sunt puternice pentru exprimarea afecțiunii.

Capricorn

Luna se îndreaptă către zodia ta, iar emoțiile sunt în creștere! Mercur tocmai a plecat din Capricorn și este acum în sectorul tău de resurse, unde va rămâne până pe 23 februarie. Această influență este mai subtilă, dar este deosebit de utilă pentru afacerile tale, aducând mai multă gândire, inteligență și atenție asupra chestiunilor legate de finanțe. Astăzi, mai ales, sfaturile despre bani sau afaceri pot fi valoroase.

Vărsător

Luna se mută în zona ta de intimitate astăzi, iar tu gravitezi către activități care te vindecă și îți reînnoiesc spiritul. Mercur tocmai a început să tranziteze semnul tău, iar tu îți găsești vocea și iei decizii mai rapide! Sunteți alert, ceea ce face necesar să găsiți timp pentru relaxare. Aceasta este, de asemenea, o perioadă bună pentru a atrage admiratori romantici. Inteligența ta joacă un rol semnificativ în atractia personală în timpul acestui ciclu. Personalitatea ta strălucește.

Pești

Mercur și-a început tranzitul în sectorul tău de confidențialitate, iar luarea deciziilor este un proces solitar acum, deoarece ești înclinat să analizezi mai mult decât de obicei până pe 23. Ești mai predispus să păstrezi secrete sau să petreci timp în propria ta lume. Este un moment puternic pentru a-ți vedea viața diferit. Analizați experiențele recente și vă gândiți la problemele pe care le-ați lăsat neterminate. Poți ajunge la o mai bună înțelegere a vieții tale.

×