x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 17 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 17 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

16 Iul 2013   •   20:51
Horoscop zilnic, miercuri 17 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Astrolog
Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________




Berbec
Ziua este favorabilă verificării bugetului de venituri şi cheltuieli. Există multă nemulţumire acumulată faţă de banii şi bunurile pe care le deţii cu un partener de afaceri sau de viaţă, însă pe undeva şi tu ai partea ta de vină pentru că te afli acum în această situaţie. Bine ar fi să te bazezi doar pe câştigurile tale şi să faci economii. Perioada pe care o traversăm este precară la capitolul financiar. Ai în vedere să îţi achiţi la timp şi în totalitate taxele, facturile sau orice alte tipuride datorii.

Taur
Contextul astral de astăzi te predispune la conflicte deschise cu partenerii şi colaboratorii. Se pot isca discuţii aprinse legate de documente şi înscrisuri ce privesc activităţile profesionale comune. Atenţie că există riscul desfacerii unor contracte şi înţelegeri mai vechi. Totuşi ar fi bine să renunţi de bună voie la colaborările care nu mai funcţionează şi să fii pregătit în orice clipă pentru altele cu totul noi. Divorţul, partajele, separările sunt alte teme frecvente în această perioadă, care te pun pe jar.

Gemeni
Multă activitate în sfera profesională se întrezăreşte astăzi. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te de treburile prioritare. Colegii te vor provoca la bârfe şi comentarii legate de condiţiile de muncă şi de salarizarea aferentă. Fereşte-te să ripostezi şi ţine doar pentru ţine concluziile la care ajungi vizavi de ce se petrece la serviciu. Organismul îţi este vulnerabil, în special pe segmentele aparatului renal, însă nu se recomandă zilele acestea consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale decât în cazuri speciale.

Rac
Astăzi eşti romantic, demonstrând o mare disponibilitate de a petrece mai mult timp cu fiinţa iubită. Fie că este vorba despre copii, fie de un partener de amor, ai multe nemulţumiri adunate în adâncul sufletului tău. Detaşează-te de ceilalţi şi depune un minim efort să le înţelegi motivaţiile şi nevoia de libertate. Canalizează-ţi eforturile mai mult către un hobby sau o activitate recreativă cum ar fi decorarea casei, gătitul, plimbarea printr-o grădină botanică sau pregăteşte o petrecere surpriză pentru cei dragi.

Leu
Astrele te sfătuiesc să îţi petreci ziua acasă, printre cei dragi. Este o perioadă în care te poţi ocupa de consolidarea relaţiilor cu membrii familiei sau de planuri pe termen lung vizavi de patrimoniul familial. Atenţie că eşti foarte interiorizat, contrar firii tale cu care s-a obişnuit toată lumea. De aceea ar fi bine să asculţi mai mult şi să vorbeşti cât mai puţin. Mentalul îţi este răscolit de amintiri din copilărie şi adolescenţă, fiindu-ţi foarte greu să te racordezi la acum şi aici. Cu puţin efort vei depăşi ziua cu brio.

Fecioara
O discuţie importantă cu cineva apropiat te pune serios pe gânduri. Temele abordate vizează prietenii şi persoanele care te susţin sau care ţi-au promis protecţie într-un anumit context socio-profesional. Bine ar fi să nu iei de bun chiar tot ce auzi, pentru că informaţiile vehiculate în jurul tău pot fi distorsionate şi chiar unele nu îţi sunt de folos. Evită implicarea emoţională, discuţiile lungi şi provocatoare. Studiile, cursurile pe termen scurt intră în sfera ta de interes, deoarece se pare că ţi-ar fi de mare folos în cariera ta profesională.

Balanţă
Veniturile tale din activitatea desfăşurată la un serviciu îţi vor da bătăi de cap astăzi. Fie se anunţă diminuarea salariului, fie condiţiile de muncă se vor modifica pe termen lung. Veştile se pare că vin direct de la şefi sau de la persoane autorizate în acest sens. Controlează-ţi reacţiile, stai deoparte de iureşul iscat în sfera profesională şi evită să îţi dai cu părerea. Există şi zvonuri false, informaţii parţiale, dar şi cineva care răspândeşte zâzanie printre colegi şi apropiaţi. Ai răbdare să apară contextul potrivit pentru a discuta pe îndelete cu şefii.

Scorpion
Stările tale de spirit sunt fluctuante şi de aici nimeni şi nimic nu îţi intră în voie. Astrele îţi trimit multă energie pe care ar fi bine să o canalizezi fie în activităţi care cer efort fizic, fie mergi la un salon de înfrumuseţare pentru tratamente de îngrijire corporală. Eşti subiectiv în relaţiile cu ceilalţi, vrei să te implici prea mult în treburile lor şi de aici până la îndepărtarea lor faţă de tine mai este doar un pas mărunt. Dacă astăzi trebuie să susţii examene, probe sau diverse forme de instruire, fii prudent şi pregăteşte-te serios.

Săgetător
Sufletul şi trupul tău au nevoie de odihnă şi retragere din zumzetul cotidian. Eşti cufundat în gândurile tale şi cu greu ceilalţi pot relaţiona cu tine. Rezervă-ţi momente de singurătate şi meditaţie în locuri sfinte sau dragi sufletului tău. Este nevoie să trasezi noi planuri de viaţă, în special în ceea ce priveşte domeniul profesional. Pe undeva, nemulţumirile tale pornesc de la banii şi bunurile pe care le deţii cu un partener de viaţă sau de afaceri. Deocamdată eşti subiectiv vizavi de acest subiect. Atenţie la sănătatea întregului organism!

Capricorn
Atenţia îţi este reţinută astăzi de relaţiile cu prietenii. Faci eforturi destul de mari ca să menţii vechile prietenii sau să te ţii după persoanele care undeva, cândva ţi-au promis susţinere sau protecţie. Ar fi minunat dacă ai reuşi să te detaşezi sau chiar să te debarasezi de vechile relaţii şi să începi să te bazezi doar pe forţele tale. Nu în ultimul rând, pregăteşte-te pentru oameni noi, alături de care să dezvolţi relaţii fructuoase fie personal, de agrement, fie prin lucrul comun la un proiect de anvergură.

Vărsător
Zi agitată în sfera profesională. Şefii te vor chema la raportul ultimelor săptămâni şi va trebui să explici în amănunt activităţile profesionale întreprinse şi deciziile luate. Comunicarea este defectuoasă, respectiv una se gândeşte şi alta se spune. Fii prudent, alege-ţi cuvintele cu grijă şi prezintă dovezi pertinente. Evită să pui într-o lumină neplăcută relaţiile colegiale şi activităţile desfăşurate de colegi. Este adevărat că la serviciu există multă nemulţumire, poate chiar stagnare, însă cu puţin efort, înţelegere şi dispoziţie de a-i ajută şi pe alţii te-ai descurcă minunat.

Peşti
Se întrezăresc veşti din şi despre străinătate. Poate fi vorba despre informaţii importante legate de o călătorie lungă de agrement sau profesională. De asemenea, intră în discuţie şi oferte de colaborare, fie la proiecte cu parteneri străini, fie pentru a studia în alte ţări. Totuşi ar fi bine să laşi deciziile sau semnarea documentelor specifice pentru o altă perioadă mai bună. Asta pentru că pot apărea răsturnări de situaţie sau pur şi simplu te poţi răzgândi. Atenţie la relaţiile sentimentale care îţi pun beţe în roatele destinului!

×
Subiecte în articol: horoscop