x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 20 mai 2015. Incep sa se schimbe si sa se reaseze relatiile sociale

Horoscop zilnic, miercuri, 20 mai 2015. Incep sa se schimbe si sa se reaseze relatiile sociale

19 Mai 2015   •   19:36
Horoscop zilnic, miercuri, 20 mai 2015. Incep sa se schimbe si sa se reaseze relatiile sociale
Horoscop 20 mai. Berbec
Cu atatea planete in Gemeni, atmosfera acestei zile, mai ales in prima parte, este axata pe schimb de informatii, comunicare, miscare. Curiozitatea dar si viteza de reactie te ajuta sa gasesti repede informatiile de care ai nevoie si oamenii potriviti, la momentul potrivit. Spre seara, ceva mai multa liniste si confort ti-ar prinde foarte bine.

Horoscop 20 mai. Taur
Tu esti pus pe calcule si gasit solutii in zona finantelor si resurselor materiale. Acum e momentul sa descoperi noi cai de a-ti manifesta potentilul, talentele si aptitudinile. E posibila o negociere sau sunt reluate discutii clarificatoare despre bani. Dupa-amiaza vine cu vesti  surprinzatoare si poate fi folosita pentru ordonarea unor acte, pentru intalniri care te inspira sau vizite.

Horoscop 20 mai. Gemeni
Multa efervescenta mentala, idei si revelatii. N-ar fi rau sa ai mereu ceva de scris la indemana pentru a-ti nota ideile de schimbare.  A doua parte a zilei pune accentul pe bani si resurse materiale. E momentul sa-ti faci o evaluare in acest sens si sa-ti stabilesti cu atentie prioritatile. Nevoia de securitate financiara este accentuata, asadar concentreza-te pe venituri si nu pe cheltuieli.

Horoscop 20 mai. Rac
Discretia, abordarea cu intelepciune a situatiilor care apar si observarea atenta a realitatii curente te ajuta sa vezi detalii care pana acum ti-au scapat. Poate fi vorba despre detalii ale relatiilor, parteneriatelor si colaborarilor, sau care tin de cariera si bani. In orice caz, nu e momentul sa faci ceva concret, ci sa observi atent ce se intampla si sa lasi lucrurile sa curga… in favoarea ta.
Horoscop 20 mai. Leu
Incep sa se schimbe si sa se reaseze relatiile sociale, pozitia ta intr-un grup de prieteni sau in proiectele care implica sustinatori si aliati. Se spun lucruri pe fata, incep sa apara noi informatii care te ajuta sa intelegi cum e bine sa continu, in ce directii si cu (fara) cine. A doua parte a zilei este excelenta pentru instrospectie, intimitate si revelatii esentiale.
 
Horoscop 20 mai. Fecioara
E momentul sa faci o reevaluare a implicarii tale profesionale si sa schimbi ce e de schimbat. Pentru asta, s-ar putea sa fie necesara rostirea unor adevaruri, afirmarea clara a punctului tau de vedere in fata sefilor sau a unor persoane cu autoritate. A doua parte a zilei iti poate aduce constientizari legat de o relatie de iubire sau de prietenie, care sta sa se transforme

Horoscop 20 mai. Balanta
E o perioada interesanta pentru tine, pentru ca-ti deschide noi culoare de perceptie asupra realitatii, dar si pentru ca ai sansa sa faci un salt de credinta si sa te repliezi in scopul implinirii unor vise si dorinte. Revelatiile si constientizarile din aceste zile te sprijina sa renunti la unele convingeri si sa-i permiti gandirii sa fie mai elastica in ce priveste viitorul si viata ta.
Horoscop 20 mai. Scorpion
In prima parte a zilei, Luna ramane in Gemeni, stimuland procesele de gandire si constientizare legat de banii si resursele de accesat cu ajutorul altora. E momentul sa revii asupra unor decizii si discutii care vizeaza o afacere comuna, un proiect sponsorizat sau un imprumut. Acum poti pune aceste lucruri intr-o forma mai usoara si avantajoasa, daca spui clar ce vrei si ceri ce ai nevoie.

Horoscop 20 mai. Sagetator
Pentru tine se anunta o zi dinamica, in care poti rezolva chestiuni legate de contracte, parteneriate sau colaborari. Totusi, e important sa fii atent la detalii si sa citesti printre randuri, mai ales cand ti se fac propuneri sau oferte. A doua parte a zilei pare sa fie rezervata unor plati sau ajustari in zona financiara. E momentul sa-ti pui ordine in facturi si sa gandesti o strategie functionala in privinta banilor.
 
Horoscop 20 mai. Capricorn
Luna in Gemeni, in prima parte a zilei, te ajuta sa fii flexibil si eficient la locul de munca. Nu e momentul sa te ocupi de proiecte dificile care cer un efort deosebit, ci mai degraba e un moment bun pentru a ajusta, corecta, revizui ceva. A doua parte a zilei iti aduce in atentie tensiuni existente in relatia de cuplu sau in alte relatii importante, ocazie cu care e bine sa te uiti cu atentie ce posibilitati exista pentru a le dizolva.

Horoscop 20 mai. Varsator
Pentru tine, aceasta zi vine cu multa curiozitate si inspiratie, mai ales in ce priveste relatia de iubire dar si proiectele creative. S-ar putea sa intelegi ceva nou intr-o situatie veche. In plus, in prima parte a zilei, poti avea parte de experiente neasteptate, dar frumoase. A doua parte a zilei iti aminteste de responsabilitatile asumate, iar corpul e posibil sa-ti ceara odihna si ingrijire, prin diferite simptome.

Horoscop 20 mai. Pesti
Luna in Gemeni, in prima jumatate  zilei, iti indreapta atentia spre mediul familial si catre cei dragi. Parca fiecare are ceva sa spuna, sa ceara sau sa critice, prin urmare te poti transforma intr-un mediator sau burete care absoarbe tensiunile. Asadar, fii atent la emotiile pe care le percepi si incearca sa nu te impregnezi cu ele. In a doua parte a zilei, iubirea e cea care rezolva totul.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro       

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 20 mai