x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 27 august 2014. Scorpionii, prea mândri pentru a face concesii

Horoscop zilnic, miercuri 27 august 2014. Scorpionii, prea mândri pentru a face concesii

26 Aug 2014   •   21:11
Horoscop zilnic, miercuri 27 august 2014. Scorpionii, prea mândri pentru a face concesii
Berbec
Buna organizare şi rezolvarea chestiunilor care implică o anume rutină te pot menţine astăzi într-o zonă de confort, detaşându-te puţin de tensiunile pe care probabil le resimţi în legătură cu persoana iubită, referitor la modul de manifestare, dar şi de primire a afectivităţii. Odihna este importantă, la fel sănătatea în general şi fii deschis să ţii cont de cauzele spirituale ale afecţiunilor.

Taur
Zona relaţională este destul de inflamată zilele acestea, având de-a face cu diverse provocări ce ţin de nivelul de satisfacţie emoţională aşteptat şi cel primit. Deşi nu este cel mai potrivit moment pentru a lua decizii, ar fi indicat măcar să faci o analiză la rece a necesităţilor tale afective şi eventual să-ţi propui pe viitor să te vindeci de relaţii nocive sau să lupţi pentru cele care merită.

Gemeni
Cum la serviciu nu pari să te simţi în largul tău şi apreciat suficient pentru implicarea şi eforturile depuse, o soluţie mai bună decât să dramatizezi situaţia ar fi să te dedici mai mult activităţilor care ţin de mediul casnic şi de familie. Fă-ţi curaj şi debarasează-te de toate lucrurile acumulate şi nefolositoare, lăsând loc pentru împrospătarea energetică, benefică în căminul personal.

Rac
Se poate să te confrunţi cu o zi destul de încărcată, de aceea eficientizarea activităţilor tale zilnice dar şi modul de acţiune concis şi axat pe aspectele practice ar trebui să fie astăzi priorităţile tale, evitând însă tendinţa de a fi mai critic decât e cazul. Extravaganţele financiare s-ar putea să te coste, fiind un subiect sensibil în cuplurile unde se cere o gestionare judicioasă a cheltuielilor.

Leu
Astăzi te simţi provocat de lipsa de maleabilitate şi de înţelegere din partea familiei, simţind că nu eşti pe deplin susţinut în demersurile tale îndrăzneţe. Nu este cazul să dramatizezi situaţia şi să întreţii resentimente. Adoptă o strategie riguroasă de gestionare a bugetului reuşind astfel să îmbunezi cumva atmosfera şi scoate în evidenţă imensa ta capacitate creativă.

Fecioara
Astăzi ar fi recomandat să acorzi prioritate propriei persoane şi îngrijeşte-te atât de aspectele fizice dar şi spirituale pe care le-ai tot amânat, lăsând în planul secund neliniştile şi tensiunile avute în relaţia ta cu unele rude, mai mult sau mai puţin apropiate. Rezumă-te să cauţi soluţii cât mai simple dar eficiente, ai răbdare să le pui în practică şi fereşte-te de a găsi nod în orice papură.

Balanţă
Cercul tău social în care activezi este posibil să nu-ţi mai aducă satisfacţiile aşteptate, dat fiind că ai ales să-ţi mai cenzurezi cheltuielile sau să fii ferm în susţinerea unor principii solide de viaţă. Nu este cazul să disperi, adevăraţii prieteni vor fi alături de tine. Nu rata astăzi activităţi care te ajută să te relaxezi, precum şi diferite tratamente care se bazează pe efectul de detoxifiere.

Scorpion
Eşti mândru şi nu vrei să faci concesii, iar acest lucru nu este prea bine înţeles şi nici apreciat de superiorii tăi, riscând la rându-ţi să te simţi exclus sau cel puţin frustrat. Cel mai constructiv ar fi să nu te consumi în tensiuni care au la bază orgoliul personal, ci să-ţi concentrezi energia către conceperea unor planuri de acţiune fără cusur şi eventual să mai stai de vorbă cu amicii tăi.

Săgetător
Astăzi este posibil să te simţi provocat să faci faţă contactului cu alte culturi sau chiar cu alte viziuni despre viaţă, trebuind mai întâi să indentifici şi apoi să treci peste blocaje interne până acum neconştientizate. Ai posibilitatea să descoperi cât de multe sunt resusele tale interioare şi să le canalizezi cu încredere în ducerea la bun sfârşit a planurilor tale deja trasate.

Capricorn
Ai nevoie de susţinere din partea prietenilor, dar rişti să te manifeşti oarecum crispat, având o teamă ascunsă de a nu fi susţinut şi apreciat. Învaţă să ai încredere şi lasă timpul să cearnă cine îţi este de folos să-ţi rămână alături, chiar dacă acum nu prea îţi convine situaţia. Caută să ieşi din aglomeraţia urbană relaxându-te printr-o mică deplasare, undeva în mijlocul naturii.

Vărsător
Nevoia de acceptare şi de apreciere din partea partenerului poate să-ţi dea astăzi ceva mai mult de furcă, toate pe fondul unor anxietăţi ce au la bază standarde destul de ridicate, precum şi necesităţi emoţionale intense. Nu te sfii să analizezi dacă aceste temeri au cu adevărat o bază reală sau doar o nevoie mai mare de control şi încearcă să îmbini eficient entuziasmul cu realismul.

Peşti
Relaţia cu străinătatea nu pare să-ţi aducă satisfacţiile dorite sau cel puţin nu se desfăşoară în ritmul aşteptat şi nici posibilitatea de a face acum un curs de specializare nu pare că se aprobă de la serviciu. Nu-ţi pierde speranţa, este doar un moment nepotrivit. Partenerul de viaţă are nevoie de mai multă atenţie şi dedicare din partea ta, aşa că mobilizează-te să-i fi alături.
 
Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Citeste si
Femeile SEXY ale zodiacului
Se teme nora de limba soacrei? Ce zic astrele despre cum se vor împăca? Citește Zodiacul noră-soacră!
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop