x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 31 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 31 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

30 Oct 2012   •   18:46
Horoscop zilnic, miercuri 31 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Tranzitul Lunii prin zodia Taurului îţi deschide apetitul pentru bani şi pentru plăceri senzuale. Astăzi eşti un negociator abil, iar cu răbdare şi diplomaţie ai putea înclina balanţa în favoarea ta. Ai tendinţa de a idealiza oamenii, de a te entuziasma prematur sau de a vedea lucrurile într-un mod nerealist. Nu te pripi cu planurile de cumpărături până când nu ai încasat banii.

Taur
Astăzi pătrunzi uşor pe sub pielea oricui, iar la locul de munca eşti susţinut şi apreciat în mod special. Eşti foarte receptiv, eşti la curent cu tot ce se întâmplă şi profiţi de conjuncturile create pentru a trage cu urechea la unele informaţii secrete şi pentru a le folosi în favoarea ta. Nu te pripi să împărtăşeşti secretele cu oricine din anturaj.

Gemeni
În cursul zilei îţi place rolul de observator, eşti înclinat spre izolare şi introspecţie şi preferi să savurezi de la distanţă succesele persoanei iubite sau ale copiilor. Eşti foarte creativ, iubitor şi înclinat către artă, joacă sau distracţie. Spre seară, ia-i pe cei dragi la braţ şi ieşiţi la un pahar de vorbă sau bucuraţi-vă de un spectacol de teatru pentru a vă destinde.

Rac
Prietenii şi cei din anturaj îţi sunt ca o a doua familie. Eşti popular, cald, prietenos şi îţi place să socializezi. Pe înserat, te retragi în cuibuşorul tău, unde petreci momente plăcute alături de familie. La locul de muncă eşti implicat în negocieri, schimburi de idei sau poate chiar activităţi de training. Concentrează-te şi fii cât mai concis în exprimare.

Leu
Astăzi poţi simţi o dorinţă puternică de recunoaştere, de a atrage admiraţia celor din jur, şi o poţi face fie prin vestimentaţia stilată pe care o adopţi, fie prin modul elegant şi rafinat în care comunici. Îţi place să te mişti şi sunt posibile plimbări scurte cu maşina. Oricât de deschis şi prietenos ai fi, nu te încrede în oricine şi fii atent la tranzacţiile financiare pe care le faci.

Fecioară
Tu manifeşti interes pentru studiu, religie sau filosofie dar capacitatea ta de sinteză este limitată. În perioada următoare, poţi simţi nevoia să îţi imbunătăţeşti calităţile de relaţionare, socializare şi ai putea căpăta mai multă încredere în tine, sprijinit de familie sau de cei dragi. Pot apărea conflicte din nimic cu partenerul de viaţa aşa că fii elegant şi aplanează-le.

Balantă
În ceea ce te priveşte, eşti superstiţios şi ai putea fi încercat de teama de a nu pierde un bun material din patrimoniu sau chiar pe cineva drag. După amiază revii la sentimente mai bune şi eşti vesel, optimist, amator de şuete. Relaţia cu fraţii sau surorile este frumoasă. Se pot prefigura noi parteneriate profesionale. Îngrijeşte-te de sănătate şi consumă hrană proaspătă.

Scorpion

La primele ore ale dimineţii eşti mofturos şi irascibil. Fie persoană iubită nu a făcut cafea precum îţi place ţie, ori poate traficul este prea aglomerat şi îţi este afectat astfel confortul. Manifeşti o fire sensibilă, eşti uşor de impresionat, în special de oamenii bolnavi sau aflaţi în situaţii delicate, în sprijinul cărora sari fără ezitare. Amână învestiţiile financiare.

Săgetător
Astăzi te dedici muncii şi raporturilor cu colegii sau subordonaţii. Eşti foarte curios, atent la tot ce se întâmplă în jurul tău şi preferi activitatea de rutină, un ritm liniar fără fluctuaţii sau surprize. Totuşi, un eveniment în care este implicat un membru al familiei pare să îţi tulbure apele. Prietenii empatizează cu tine şi te poţi baza pe ei, în caz de nevoie.

Capricorn
Se anunţă o zi cu năbădăi în plan afectiv iar partenerul de viaţă sau copiii sunt ţinta săgeţilor tale. Dacă copilul a luat o notă mică la şcoală, nu îl pedepsi prea tare ci sprijină-l concret să îşi îmbunătăţească perfomanţele. În raport cu persoana iubită, fie te ia gura pe dinainte, fie poţi păstra unele informaţii pentru tine, dar acestea, mai târziu, s-ar putea transforma în frustrări.

Vărsător
Familia şi cei dragi sunt principala ta atracţie şi le dedici atenţia cuvenită. Ai putea avea unele revelaţii şi poţi conştientiza influenţa directă avută de familie în formarea şi elevarea ta. Acasă cauţi confortul şi armonia şi poţi savura o carte bună, în linişte. Îţi place să te anturezi cu oameni culţi, să dezbaţi, să filozofezi şi să împărtăşeşti din experienţa ta.

Pesti
Te remarci prin modul practic în care abordezi lucrurile, eşti ferm în alegeri şi poţi lasă impresia unui om încăpăţânat celor care încearcă să îţi impună orice formă de schimbare. Poţi culege roadele financiare ale muncii în echipă, ca urmare a colaborărilor în care eşti implicat. Faci multe drumuri, probabil în vederea parafării unor contracte sau schimburi.

×
Subiecte în articol: horoscop