x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 10 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 10 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

09 Iul 2013   •   19:38
Horoscop zilnic, miercuri 10 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


astrolog  Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________





Berbec

Se pare că astăzi doreşti mai mult că oricând compania persoanei iubite sau a copiilor. Sunt posibile mici neînţelegeri, datorate faptului că dialogurile se realizează dificil în această perioadă, însă cu puţin efort şi bunăvoinţa totul poate fi readus pe făgaşul cel bun. Pe de altă parte, rezervă-ţi momente pentru a te ocupa de un hobby sau de o activitate dragă sufletului tău. După-amiază, adună-i pe cei dragi la o şuetă surpriză. Atenţie la instalaţiile de apă din spaţiul loc ativ, pentru căsunt posibile avarii!

Taur
Ziua este favorabilă treburilor gospodăreşti şi relaţiilor cu membrii familiei. Ocupă-te serios de curăţenii generale, reparaţii curente sau de planuri de achiziţionare a unor bunuri patrimoniale. Rezumă-te doar la planuri şi lasă cheltuielile mari pentru casă pentru o altă perioada mai favorabilă. La prima vedere, relaţiile cu membrii familiei sunt bune, însă la o a două vedere ar fi bine să nu intervii prea mult în viaţa celorlalţi. Foarte uşor se pot isca diverse conflicte, din cauza comunicării defectuoase din ultima vreme.

Gemeni
Se întrezăresc întâlniri şi dialoguri interesante cu rudele sau cu prietenii apropiaţi. Totuşi, din cauza diferenţelor de opinie şi a comunicării viciate, aceste relaţii se pot destrăma uşor în perioada pe care o traversăm. Bine ar fi să te rezumi la discuţii uşoare, de rutină şi să eviţi provocările celorlalţi. De asemenea, astăzi este posibil să faci mai multe drumuri pe distanţe scurte, fie în scop profesional, fie se iveşte o invitaţie la cineva drag. Atenţie că tendinţa de a cheltui mult este la cote înalte, riscând să rămâi fără nici un sfanţ!

Rac
Ziua îţi poate aduce bani, cadouri sau măcar veşti bune de îmbunătăţire a condiţiilor de muncă de la un serviciu. Sunt aspecte mărunte, câştiguri momentante, dar suficiente încât să îţi bucure sufletul şi să îţi rezolvi unele treburi personale de pe urma câştigurilor de astăzi. Pe de altă parte, ai grijă că energia vitală este fluctuantă, aşa încât dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de activităţi de rutină. Evită tendinţa de a te ocupa de mai multe treburi şi fii prudent în gânduri, vorbe şi fapte!

Leu
Contextul astral de astăzi îţi conferă strălucire, spor în toate şi voie bună. Sunt momente în care tensiunea psihică slăbeşte considerabil, iar asta te ajută să tebucuri din nou de viaţă şi de evenimentele ei. Ar fi bine să începi o dietă de sezon, un program de întreţinere corporală, să îţi faci ordine prin garderobă sau să mergi la o şedinţă de masaj sau un tratament cosmetic. Totuşi, reţine că duşmanii ascunşi şi conflictele lor mocnesc în umbră, pândindu-ţi fiecare pas. Fii mai atent cui te destăinui şi mai puţin îngăduitor cu ceilalţi deocamdată!

Fecioara
Contextul astral de astăzi îţi aduce dorinţa de retragere din forfota cotidiană şi o doză mare de oboseală. Ar fi bine să fii cât mai retras, discret şi să vorbeşti puţin şi la obiect. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele inimii, însă evita consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Dozează-ţi eforturile, ocupă-te doar de activităţile uşoare, însă rezervă-ţi momente de odihnă şi plimbări în aer liber. O discuţie de taină cu un coleg îţi poate oferi informaţii preţioase legate de locul de muncă în care activezi.

Balanţă
Zi favorabilă întâlnirilor şi dialogurilor cu prietenii, însă temele abordate ar trebui să fie uşoare şi de interes general. Unii apropiaţi te pot provoca pe subiectemai vechi, răscolindu-ţi astfel sufletul. Evită cu diplomaţia-ţi caracteristică să dai replici, însă nici nu îţi divulga parererile despre oameni sau evenimete trecute sau prezente. Ar fi bine să îţi faci ordine în anturajul apropiat şi să te debarasezi de personajele care îţi pun beţe în roate. Menţine în continuare atenţia pe imaginea ta publică şi pe segmentul profesional.

Scorpion
Străluceşti astăzi în ochii celorlalţi. Faci impresie bună prin simpla apariţie în mijlocul lor, însă ai grijă cum vorbeşti. Reuşeşti să impresionezi şi să atragi atenţia şi privirile şefilor sau autorităţilor. De aici sunt posibile discuţii cu aceştia fie pe teme profesionale, fie pe teme filozofice sau de crez personal. Recomandabil este să fii precaut în vorbe şi să te rezumi doar la dialoguri de rutină. Ceilalţi te pot provoca, în special la serviciu, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă, fără să îţi foloseşti acul din dotare, te vei descurca excelent.

Săgetător
Relaţiile cu străinătatea sunt bune, iar discuţiile cu cineva aflat peste mări şi ţări îţi pot aduce informaţii folositoare fie despre o călătorie pe care intenţionezi să o faci, fie despre studii sau locuri de muncă în alte ţări. Pe undeva există blocaje legate de călătorii, însă peste aproximativ zece zile, lucrurile se vor aşeza frumos şi de folos ţie. Ai răbdare, planifică, adună informaţii despre ceea ce doreşti să faci vizavi de ţări străine sau despre studii şi ţine-le doar pentru ţinedeocamdată. După-amiază vizionează o piesă da teatru, un film bun sau lecturează o carte bună.

Capricorn
Sunt posibile câştiguri de la şi prin alţii. Ori primeşti o sumă de bani de pe urma unei colaborări, ori favoruri de la alţii. Este o perioadă în care te poţi bucura şi folosi de bani şi bunuri comune cu partenerul de viaţă sau de afaceri. De asemenea, pot veni veşti bune legate de moşteniri sau partaje în cazul unui divorţ. Ai fi tentat de investiţii, asocieri în afaceri sau împrumuturi, însă nu se recomandă. Pe de altă parte, ai grijă să îţi achiţi la timp facturile, taxele sau alte tipuri dedatorii!

Vărsător
Partenerul de viaţă, cei de afaceri sau colaboratorii îţi vor cere astăzi atât prezenţa, cât şi sfaturile pentru diverse chestiuni profesionale. Atenţie la ce şi cum spui, pentru că totul poate fi luat de bun deocamdată. Perioada este nefavorabilă la capitolul relaţii şi discuţii profesionale, de aceea evită să vorbeşti prea multşi să dai sfaturi şi indicaţii. Rezumă-te la discuţii generale, uşoare, fără promisiuni, dezbateri sau decizii. Menajează-ţi sănătatea şi alternează orele de muncă cu cele de odihnă.

Peşti
La serviciu este mult de lucru, însă se pare că astăzi se lucrează cu plăcere şi pe alocuri cu amuzament. Eşti tentat să apelezi la emoţionalul celor din jur, însă nu se recomandă, deoarece contextul astral te poate expune unor situaţii ridicole dacă apelezi la corzi sensibile. Atenţie că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului circulator, mai ales pe inimă. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te de treburi de rutină. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pentru că se pot produce erori de toate felurile!

×
Subiecte în articol: horoscop