x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 20 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 20 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Dec 2013   •   19:11
Horoscop zilnic, vineri 20 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
În prima parte a zilei te afli încă sub influenţa familiei şi vei fi provocat să-i împaci pe toţi, să le faci toate poftele, fiind dispus să

fii mai indulgent deşi nu-ţi stă în fire. Apoi, atenţia ţi se va muta către persoană iubită din partea căreia ai nevoie de mai multă afectivitate. Orice ai avea în plan pentru această zi, te vei bucura de multă energie şi bună dispoziţie. Vei căuta compania oamenilor deschişi, cu vederi largi, alături de care să te exprimi în voie.

Taur
Se apropie sărbătorile şi deja te gândeşti la vacanţă, la unde să-ţi petreci sfârşitul de an dar, până la prânz, nu prea e timp de visare şi trebuie să te ocupi de toată agenda zilnică, de toate detaliile organizatorice, să ajungi pe unde ţi-ai propus, să rezolvi ce mai este de rezolvat. În partea a doua a zilei, reuşeşti să eviţi conflictele cu colegii şi să-ţi iei de lucru acasă, astfel încât să poţi fii şi alături de cei dragi. Profită de această dispoziţie şi oferă-le momente de afecţiune.

Gemeni
În prima parte a zilei, emoţiile tale vor fi legate statusul tău financiar şi vei fi predispus să-ţi setezi aşteptări prea mari din partea unui partener. Nu accepta un compromis care se va dovedi păgubos pe viitor. Odată cu intrarea Lunii în semnul Leului în a doua parte a zilei, vei putea să-ţi exprimi cu succes talentul artistic reuşind o transpunere plină de emoţie şi dramatism. Profită de acest moment şi pune-te în valoare, lasă-te apreciat şi câştigă cât mai mulţi admiratori.

Rac
Astăzi vei fi provocat să găseşti un echilibru în relaţia cu partenerul, existând discrepanţe între ce simţi tu, nevoile tale şi cele ale persoanei iubite. Dar acum, atmosfera calmă este importantă şi pentru păstrarea armoniei dintre voi, vei lăsa mai mult de la tine, fapt ce nu este benefic pe viitor. Dispoziţia ta generoasă te va împinge, cel mai probabil, să cumperi cadouri de lux sau să pregăteşti ceva deosebit pentru cei din familie, fapt ce nu va trece neremarcat.

Leu
Până în prânz vei încerca să găseşti o soluţie de compromis între ducerea la îndeplinire cu profesionalism a îndatoririlor de la locul de muncă şi nevoia ta interioară de a sta mai retras. Este o dispoziţie trecătoare, urmând apoi să beneficiezi de toată energia Lunii aflate în propriul semn. Aceasta te va ajuta să-ţi exprimi spontan şi din toată inima afecţiunea în toate interacţiunile cu ceilalţi. Iar acestea nu vor fi puţine, care mai de care mai interesantă.

Fecioara
Astăzi va trebui să găseşti o cale de mijloc între nevoia de a fi alături de prietenii tăi dragi şi dorinţa de a da curs unei invitaţii în oraş din partea persoanei iubite. Orice ai alege în final, te vei strădui să petreceţi momente cât mai plăcute. În a doua parte a zilei te vei ocupa de o chestiune legată de bani care te frământă. Chiar dacă eşti destul de tulburat îţi vei controla bine emoţiile. Este posibil ca intuiţia să te ghideze în direcţia favorabilă ţie, deci nu o neglija.

Balanţă
În prima parte a zilei, ai prefera compania celor apropiaţi şi sentimentul de confort pe care îl ai acasă dar nici contactele cu persoanele importante pentru cariera ta nu pot fi neglijate. Încearcă să găseşti un compromis. După prânz nu ezita să preiei iniţiativa şi să-ţi convoci prietenii la o ieşire în oraş, poate la o piesă de teatru. Cu siguranţă îi vei uimi pe toţi cu energia ta pozitivă şi te vei bucura din plin de atenţia lor după o perioadă cam lungă de timp.

Scorpion
Încă de dimineaţă visezi la vacanţa mult aşteptată, undeva unde să te simţi ca acasă, înconjurat pe persoane apropiate cu care să poţi face tot felul de lucruri plăcute. Însă trebuie să te mobilizezi pentru că prestigiul tău social nu poate aştepta. Deşi vei avea câteva porniri impulsive, din dorinţa de a te impune, vei reuşi cu success să dovedeşti forţa emoţională şi să câştigi popularitate. După o zi încărcată, permite-ţi o seară relaxantă în compania persoanei iubite.

Săgetător
Astăzi vei ceda impulsurilor şi vei fi predispus să cheltuieşti excesiv pentru a-ţi satisface o tendinţa subconştientă de a te simţi în siguranţă. Încearcă să rezişti acestor porniri trecătoare pe care, de altfel, le vei regreta. Odată cu intrarea Lunii în semnul Leului, emoţiile tale debordante se vor îndrepta cu căldură către prietenii tăi, alături de care poţi să-ţi împărtăşeşti dorinţele, speranţele sau împreună cu care poţi pleca într-o vacanţă, să exploraţi noi teritorii.

Capricorn
În prima parte a zilei, eşti mai atent la sentimentele partenerului, mai receptiv la nevoile acestuia şi vei dori să-l răsfeţi din dorinţa de a păstra o atmosfera cât mai plăcută între voi deşi la rându-ţi ai nevoie de răspunsuri afective. După prânz, vei reuşi să câştigi respect şi prestigiu în cercul tău socio-profesional datorită stăpânirii de sine într-o chestiune legată de putere. Reuşeşti să te axezi pe ceea cete interesează mai mult şi să-ţi dirijezi energia în mod constructiv.

Vărsător
E posibil să exagerezi puţin cu muncă şi cu implicarea alături de colegi astfel încât să terminaţi în timp util ce mai aveaţi de făcut şi-ţi va fi greu să renunţi la ritmul acesta solicitant chiar dacă organismul tău se resimte după o săptămână încărcată. Încearcă să găseşti o modalitate plăcută şi activă de a te relaxa, putând să planifici de exemplu o evadare împreună cu partenerul de viaţă. Profită de aceste momente şi reaprinde flacăra pasiunii dintre voi.

Peşti
Te vei confrunta astăzi cu nevoia de a fi alături de copiii tăi, de a petrece mai mult timp împreună dar vei fi indulgent peste măsură, încercând să-i vezi cât mai fericiţi. Încearcă totuşi să nu te abaţi prea mult de la planurile concrete priviind viitorul lor. În partea a doua a zilei te preocupi mai mult de sănătatea ta şi încerci să găseşti noi opţiuni terapeutice sau să reîncepi un tratament pentru o problemă medicală mai veche din sfera oftalmologică sau cardiovasculară.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop