x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 27 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 27 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

26 Dec 2013   •   23:56
Horoscop zilnic, vineri 27 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
In prima parte a zilei vei fi provocat sa faci fata unor tendinte contradictorii venite din zona socio-relationala. Vrei sa fii cat mai placut celorlalti dar sa-ti mentii integritatea si statutul intacte. Odata cu trecerea Lunii in semnul Scorpionului vei putea aborda mult mai atent si mai profund planul tau de succes, rationamentele fiind pragmatice, realiste. In plus, intuitia te va ghida pe tot acest parcurs, asa ca acorda-i ultimul cuvant in ce vei intreprinde.

Taur
La serviciu vei dori o atmosfera placuta dar cu conditia sa duci la bun sfarsit toate proiectele. Pare sa nu fie momentul sa-ti exprimi dorinta de a aprofunda niste studii. In schimb, mai spre seara, te poti intalni cu prietenii tai de suflet si sa le impartasesti cu toata increderea visele, aspiratiile dar si convingerile. Vei realiza ce placute sunt momentele petrecute impreuna, conversatiile de asemenea, si mai ales ce fire invizibile va leaga unii de altii.

Gemeni
Desi esti intr-o dispozitie romantica si te simti atras de o persoana misterioasa pe care simti ca te poti baza, iti este cam dificil sa-ti deschizi inima si sa te atasezi prea mult. Foloseste-te de puterea si profunzimea trairilor tale si transpune-le intr-un demers creativ. Acum ai energia necesara sa pui in practica in cele mai mici detalii orice proiect care implica arta, muzica, avand o viziune mult mai clara dar si o strategie mai bine inchegata in minte.

Rac
Dorinta ta de relationare, de impartasire a momentelor petrecute impreuna cu partenerul se va lovi de teama de angajamente, de asumare a unor noi responsabilitati legate de camin. Incerca sa fii detasat, sa nu reactionezi impulsiv si sa lasi timpul sa rezolve acest aspect. Daca insa te rezumi la a va bucura de clipe de tandrete, poate chiar de pasiune, in care sa evadati imaginar sau la propriu intr-o alta lume, atunci veti reusi sa va aflati pe aceeasi lungime de unda.

Leu
In prima jumatate a zilei disponibilitatea ta spre comunicare, compromis si armonie in relatii mai ales cu colaboratorii sau subalternii nu-si va gasi prea usor modalitati de exprimare a ceea ce simti de fapt. Poti profita insa de acest rastimp sa reflectezi la rece in linistea propriului camin la relatiile profesionale, la momentele din trecut, ce anume v-a adus impreuna si mai ales ce v-a legat la un nivel subconstient. Abia apoi, veti reusi sa relationati armonios.

Fecioara
O veche iubire ar putea reintra acum in viata ta, intalnindu-va intamplator in cursul unei deplasari, insa vei fi retinut in a-ti arata sentimentele si a reinnoda aceasta legatura. In schimb, te poti bucura de prezenta copiiilor, a fratilor si a altor apropiati, fie ca vin ei la tine, fie ca te duci tu la ei. Va impartasiti gandurile cu drag unii altora si realizati trainicia legaturilor dintre voi si chiar daca le idealizezi cam mult, este un moment potrivit pentru asta.

Balanta
Te pot incerca astazi episoade de fluctuatii emotionale in legatura cu o persoana feminina din familie, gasind dificil un numitor comun, mai ales ca aceasta ti se pare prea rece sau chiar dogmatica. In partea a doua a zilei vei avea tot timpul la dispozitie sa te bucuri de sentimentul de stabilitate dat de faptul de a avea un camin, o familie inchegata care sa-ti confere o baza solida si care sa te asculte la nevoie. Profita de imaginatia bogata sa obtii si ceva profitabil.

Scorpion
Nu-ti este usor sa spui ce ai pe suflet, sa fii prea comunicativ, asa ca cel mai probabil te vei retrage in carapacea ta. Dar, dupa-amiaza, energia iti revine la normal, si odata cu intrarea Lunii in propriul semn te vei concentra pe lucruri importante pentru tine si vei putea sa obtii succes in intalnirile de afaceri. Bucura-te de emotiile puternice, de momentele de pasiune si de atmosfera romantica pe care ti le poate oferi acum persoana iubita.

Sagetator
Incepi ziua dorindu-ti compania prietenilor tai dragi cu care sa mai iesi in lume, sa faceti din nou ceva iesit din comun dar acest lucru nu-ti va conferi acea senzatie de confort, de relatii stabile pe care o asteptai. Energia ta va fi in scadere, asa ca, mai bine ia o pauza si concentraza-te sa faci un plan amanuntit al administrarii bugetului. Pune accent pe odihna, pe meditatie sau pe sprijinul celor apropiati din familie, toate reincarcandu-te energetic.

Capricorn
Astazi s-ar putea ivi sansa unei reintalniri cu o persoana importanta pentru cariera ta si desi esti atent la aparente, emotivitatea ti-ar putea juca feste si poate e mai bine sa amani pe altadata. Apoi, dupa pranz, te vei axa mai mult pe planurile tale de viitor, pe conceperea unui plan amanuntit si realist de punere in practica. De asemenea este un moment bun sa profiti de inspratie, de ideile originale sau de sugestiile venite de la prieteni.

Varsator
Ai vrea sa poti fii liber, sa iesi in lume cu persoana pe care o indragesti, dar din diverse motive relatia voastra ramane ferita de ochii lumii. Poate nu doresti cu adevarat sa te implici pana la capat. Profita de acest rastimp si fa o analiza clara a trecutului si a prezentului, dar mai ales a cum vrei sa arate viitorul si imaginea ta in lume. Te poti remarca prin creatii artistice care aduc si profit, insa nu lasa garda jos in chestiunile financiare.

Pesti
Pana nu te lamuresti cu adevarat care sunt intentiile partenerilor tai, nu identifici temerile tale legate de cum va arata viitorul, iti va fi greu sa formezi relatii trainice. Abia apoi te poti avanta cu toata increderea in orice activitati de grup, care presupun schimburi de idei, opinii si concepte. Fie ca o sa calatoresti la propriu, fie ca te vei ajuta intr-un mod minunat de imaginatie, vei folosi intensitatea experintelor transpunandu-le concret in planurile de viitor.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop zilnic