x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 5 septembrie 2014. Capricornii, ambitioși și capabili să treacă peste orice obstacol

Horoscop zilnic, vineri 5 septembrie 2014. Capricornii, ambitioși și capabili să treacă peste orice obstacol

05 Sep 2014   •   00:10
Horoscop zilnic, vineri 5 septembrie 2014. Capricornii, ambitioși și capabili să treacă peste orice obstacol

 
Berbec
Astazi ambitiile legate de statutul si de evolutia ta sociala sunt tinute in frau de tendinta de a fi precaut in privinta celor cu care te asociezi si de considerente cat se poate de practice. In plus, vrei sa ai control, fiind bine documentat inainte sa treci la fapte. Totusi, orice schimbare a planurilor tale survenita in mod neprevazut te poate face sa uiti de atitudinea calculata si de tact. 

Taur
Capitolul partenerial pare sa fie dominat astazi de necesitatea de a avea alaturi persoane de incredere si capabile sa isi asume responsabilitati. Si, oricat de ambitioase ar fi aspiratiile tale, sunt sanse mici sa te abati de la principiile in care crezi cu atata convingere. Cum planurile facute pot suferi modificari, asa si conceptiile tale se pot schimba in functie de noile evenimente.

Gemeni
Investesti astazi multa energie la locul de munca si desi e posibil sa ai parte de cateva tensiuni provocate de unii parteneri de afaceri care iti sunt si prieteni, nu vei lasa prea mult sa se observe. Tine cont insa ca tensiunile mocnite si subiectele nediscutate nu pot decat sa se acumuleze, rabufnind candva tot in defavoarea ta. Spune ce nu-ti da pace dar fii atent la modul cum o faci.

Rac
Astazi pari sa fi stapan pe situatie in tot ce tine de relatia alaturi de persoana iubita si precaut in exprimarea afectelor, preferand sa ai ocazia sa te lamuresti mai bine in privinta acesteia. Nu la fel de bine stau insa parteneriatele de afaceri, unde relatia cu sefii sau mediul in care lucrezi pot suferi schimbari ce nu-ti pica tocmai bine si care nu-ti lasa timp sa reactionezi temperat.

Leu
Desi esti in continuare absorbit de capitolul munca, reusesti cumva sa convingi familia ca merita sacrificiul de a nu te avea alaturi, atunci cand considera ei ca ar fi necesar. Ia in calcul probabilitatea de a te suprasolicita, de aceea cauta sa te menajezi, mai ales daca ai probleme cu sistemul osos. Stresul provocat de razgandiri sau de deplasari neprevazute poate lasa si el diverse urme.

Fecioara 

Manifestarile de afectiune, in special cele de natura verbala sunt astazi destul de cenzurate, preferand sa oferi dovezi concrete ale iubirii tale, atat pentru copii cat si pentru persoana iubita. Veniturile pe care te bazai pot fluctua sau nu poti fi sigur de aprobarea unui credit, deci cu atat mai mult ai sanse sa adopti o atitudine cumpatata si sa te feresti de excese de orice fel. 

Balanta
Ai un plan destul de bine organizat in privinta caminului, in special daca urmaresti consolidarea acestuia sau alte actiuni de renovare, reusind sa gestionezi in mod intelept bugetul familiei. Partea dificila apare insa daca partenerul are alte parere sau alte prioritati, fapt ce te poate scoate din senin din ale tale. Incearca sa lamuresti problemele ivite intr-un mod diplomatic.

Scorpion
O atitudine metodica, bine controlata este astazi calea ce ti se pare cel mai facil de adoptat pentru a ajunge acolo unde doresti. Ai rabadare sa-ti expui punctul de vedere, pari a avea un raspuns bine documentat la orice subiect dar esti provocat sa faci fata unor modificari la serviciu care iti pot da atat agenda cat si dispozitia peste cap. Ai resurse interioare sa te repliezi, deci fii calm.

Sagetator
Esti motivat si reusesti sa procuri resursele necesare realizarii intentiilor tale, fara insa a lasa la vedere prea mult din modul tau de actiune. Doar copiii ar putea sa-ti strice putin strategia, solicitand cheltuieli neprevazute. Ai acum posibilitatea de a te debarasa de lucruri si stari interioare care nu-ti sunt folositoare, acest fapt intarindu-ti in final increderea in propria persoana. 

Capricorn 
Atitudinea ta ambitioasa si capabila sa treaca peste orice obstacol devine o tema motivationala pentru prietenii tai, care vor dori sa ti sa alature in demersurile tale sau macar sa-ti urmeze exemplul. Secretul insa consta in puterea pasiunii tale, pe care nu o lasi sa se vada usor, preferand o aparenta serioasa. Incearca sa ai rabdare cu cei de acasa, acolo putand sa apara surprize.

Varsator
Poti alege sa te distantezi astazi de agitatia unor zile obisnuite, preferend sa-ti regandesti in liniste drumul pe care vrei sa-l urmezi si nu in ultiml rand, sa te relaxezi. Sentimentele de nesiguranta pe care le poti traversa au ca substrat nevoia de a fi stapan pe situatie, dar vei sti pana unde te poti avanta. Drumurile sau intalnirile neprogramate iti pot starni indignarea, dar evita sa faci un prea mare caz. 

Pesti 
Astazi ai putea avea o zi relaxanta alaturi de bunii tai prieteni, cu conditia sa nu te inchizi prea mult in tine, avand incredere in sfatul acestora. Oricum nu te vei abate de la principiile tale indiferent de ce ai in plan, integritatea morala fiind considerentul principal. Daca este ceva care te ingrijoreaza, atunci acel lucru poate fi situatia usor imprevizibila a surselor tale de venit. 


Astrolog Ana Ozsvath 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ȚIGANILOR
Un HOROSCOP pentru... lenjeria intimă! Cum alegi BIKINI și SUTIENUL, în funcție de zodia în care te-ai născut!
Femeile SEXY ale zodiacului
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: felicia horoscop