x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic vineri, 8 martie 2024. Conjuncția Mercur-Neptun din Pești aduce surprize pentru toate cele 12 semne ale zodiacului

Horoscop zilnic vineri, 8 martie 2024. Conjuncția Mercur-Neptun din Pești aduce surprize pentru toate cele 12 semne ale zodiacului

de Andreea Tiron    |    07 Mar 2024   •   12:45
Horoscop zilnic vineri, 8 martie 2024. Conjuncția Mercur-Neptun din Pești aduce surprize pentru toate cele 12 semne ale zodiacului
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic vineri, 8 martie 2024. Berbecii sunt plini de compasiune, Fecioarele fac o înțelegere pentru un nou început, iar Peștii sunt calmi și înțelegători

Berbec

Alinierea de astăzi între Mercur și Neptun vă încurajează să amintiți de compasiune și să permiteți ca lucrurile să se desfășoare în mod natural. Nu este momentul să luăm decizii în grabă! S-ar putea să te simți dezamăgit sau descurajat dacă viața reală pare plictisitoare în comparație cu lumea ta interioară.

Taur

S-ar putea să cauți instinctiv modalități de a te relaxa astăzi, deoarece ai o nevoie să scapi de presiune. Ești considerabil mai intuitiv decât de obicei. Mercur se aliniază cu Neptun în sectorul tău social. Conexiunile mentale sunt în centrul atenției și vă puteți simți mișcat de ceea ce auziți sau învățați. Preferi să vezi ce e mai bun în oameni și situații acum, cel puțin în cercul tău restrâns.

Gemeni

O conjuncție Mercur-Neptun astăzi este excelentă pentru un amestec de intuiție și rațiune. Nu fi surprins dacă ceva ce spui azi prinde la public, poate chiar îi inspiră pe alții. Acest tranzit este puternic pentru a vă aprinde imaginația. Puteți intui cu ușurință ce vor ceilalți cu adevărat sau care sunt motivele lor ascunse.

Rac

Mercur și Neptun se întâlnesc în sectorul tău spiritual. Poate exista o înclinație de a trece peste neînțelegeri sau de a ajusta convingerile susținute anterior. Ești într-o poziție excelentă pentru a adăuga mai multă culoare și fler vieții tale. Este un tranzit puternic pentru a visa și a vizualiza ceea ce îți dorești.

Leu

Există o energie extrem de creativă disponibilă pentru tine acum. Alinierea de astăzi Mercur-Neptun vă ajută să vă aveți încredere într-o relație sau în visurile tale. Ziua poate stârni tot felul de idei și dorințe interesante. Poți simți că ești în pragul unei schimbări semnificative. Este un moment bun pentru o nouă perspectivă, activități spirituale și compasiune.

Fecioară

Ai putea ajunge la o înțelegere cu cineva astăzi, verbalizată sau nu. Cu toate acestea, înainte de a vă pune încrederea în întregime în ceea ce pare a fi un nou început, analizați bine problema din toate unghiurile. Cu alinierea de astăzi Mercur-Neptun, ai o energie minunată pentru o relație de dragoste sau un parteneriat creativ. Se pare că ai un acces mai mare la subconștientul tău sau ești mai în contact cu visele, intuiția și creativitatea ta astăzi.

Balanță

O aliniere Mercur-Neptun astăzi îți amintește de beneficiile și recompensele muncii tale. O problemă frustrantă se poate rezolva singură. Ești deosebit de sensibil la – și conștient de – micile schimbări din jurul tău.

Scorpion

Mercur și Neptun se aliniază în sectorul dvs. de creativitate. Legătura cu cineva special ar putea avea loc la nivel mental astăzi. Ești într-o poziție excelentă pentru a te calma și a te relaxa. Simțurile tale se intensifică și te poți regăsi într-o dispoziție romantică și creativă. Lasă-ți mintea să rătăcească și bucură-te de entuziasmul posibilităților acum.

Săgetător

Energiile de astăzi sunt puternice pentru mintea ta creative. Este mult mai probabil să vă amintiți despre trecut și, poate, să îl vedeți într-o notă romantică. Este o zi interesantă pentru toate lucrurile legate de familie și casă, iar imaginația ta este foarte implicată în procesele tale de gândire. Cu siguranță te vei bucura astăzi de o conexiune mai puternică cu intuiția ta.

Capricorn

Mercur și Neptun se întâlnesc în casa ta a treia solară. Cu acest tranzit, vă puteți vinde ideile mai ușor și puteți căuta modalități unice de a vă exprima. Dacă trebuie să priviți o problemă dintr-o perspectivă diferită, veți afla că este un moment excelent pentru a face acest lucru.

Vărsător

Alinierea de astăzi Mercur-Neptun sprijină adoptarea unei abordări neobișnuite pentru absorbția și împărtășirea informațiilor. Această întâlnire planetară te încurajează să te folosești de intuiția ta și să o faci să funcționeze pentru tine. Puteți găsi modalități extrem de originale de a vă reutiliza lucrurile sau de a vă folosi talentele astăzi.

Pești

Oamenii gravitează astăzi către tine și cuvintele sau ideile tale. Alinierea Mercur-Neptun în semnul tău sugerează să iei lucrurile cu o abordare calmă, înțelegătoare. În același timp, Mercur îți guvernează sectorul de parteneriate, iar o persoană semnificativă din viața ta poate fi de acord cu tine sau, într-un fel foarte special, să te susțină. Înțelegi multe din ceea ce se întâmplă în jurul tău și poți fi subiectul conversațiilor altora.

×