x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic vineri, 8 septembrie 2023. Gemenii își ascultă intuiția, Marte energizează Balanțele, iar Peștii sunt nerăbdători

Horoscop zilnic vineri, 8 septembrie 2023. Gemenii își ascultă intuiția, Marte energizează Balanțele, iar Peștii sunt nerăbdători

de Andreea Tiron    |    07 Sep 2023   •   10:45
Horoscop zilnic vineri, 8 septembrie 2023. Gemenii își ascultă intuiția, Marte energizează Balanțele, iar Peștii sunt nerăbdători
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic vineri, 8 septembrie 2023. Leii trebuie să iasă din zona de confort, Capricornii sunt motivați și impresionează, iar Vărsătorii vor armonie

Berbec

Simți că faci un pas în direcția corectă. Ești productiv și te distrezi pe măsură ce rezolvi lucrurile. Este un moment bun pentru reconectarea cu locuri, oameni și situații sau sentimente confortabile și familiare.

Taur

Tranzitele din această dimineață vă ajută să vedeți beneficiile proiectelor actuale și să vă sporească perspectiva generală. Pot exista unele sentimente pe care vreți să le evitați astăzi. Luați în considerare să lăsați un partener sau un prieten bun să vă ajute, chiar dacă primul dvs. instinct tinde să fie să vă bazați doar pe propria persoană.

Gemeni

Astăzi este ușor să cooperezi cu ceilalți. Este un moment bun să-ți folosești intuiția. Radiezi în interacțiunea cu oamenii pe care îi iubești și asta face minuni pentru tine acum. Nu trebuie să vă simțiți presați să realizați ceva rapid. Acest lucru este deosebit de important pentru oamenii din viața ta - fii atent la neînțelegeri.

Rac

Luna se mută în zodia ta astăzi, iar tu devii foarte emotiv, dorind mai multă recunoaștere. Dimineața este bună pentru a visa la planuri mari care vă ajută să vă sporiți încrederea. Abordați ziua cu mintea și inima deschise.

Leu

Ai parte de susținerea celorlalți și ești înclinat să atragi oamenii sau resursele potrivite pentru a-ți promova obiectivele. Pentru cele mai bune rezultate, ieși din zona de confort, ajutați-i pe alții și fă tu prima mișcare. Mutarea Lunii în sectorul tău de confidențialitate de astăzi poate stârni o nevoie reală de mai mult timp petrecut cu tine însuți.

Fecioară

Încercați ceva nou astăzi. Stați ferm pe picioare și vă transmiteți mesajul. Mai târziu azi, fii atent la nerăbdare. Poate fi dificil să lucrezi cu energiile restrictive sau greoaie. Mutarea Lunii în sectorul tău social de astăzi este una fericită, deși s-ar putea să te simți puțin vinovat dacă nu mai ești la fel de interesat să depui efort în munca sau proiectele tale curente.

Balanță

Te simți motivat și încrezător în viața ta personală. Marte în semnul tău în aceste zile cu siguranță te poate energiza, dar formează un aspect provocator minor cu Uranus și poți simți asta ca pe o neliniște. Toleranța ta pentru situațiile care se simt restrictive este scăzută.

Scorpion

Frustrările din trecut pot fi declanșate de comportamentul cuiva astăzi, de presiunile externe de a face ceva mai repede decât este rezonabil, având în vedere constrângerile de timp. Luna se mută în sectorul tău de aventură, stârnindu-ți dorința de a schimba peisajul.

Săgetător

Cu Jupiter retrograd, proiectele anterioare pot fi mai interesante și mai valoroase decât cele noi. Este un moment bun pentru strategii și planuri. Vă puteți simți temporar nesincronizat cu nivelul de energie al altora.

Capricorn

Te poți simți destul de entuziasmat să faci lucrurile diferit astăzi. Este un moment în care îți dorești să cultivi ceva care înseamnă mult pentru tine și te poți simți motivat să impresionezi și să te perfecționezi. Concentrați-vă pe ceea ce trebuie făcut și hotărâți-vă să dedicați mai mult timp propriilor proiecte atunci când este posibil.

Vărsător

Un nou mod de a privi o problemă veche te stimulează. Alternativ, ceva ascuns anterior, cum ar fi o resursă neexploatată, ți se poate dezvălui, iar acesta este un câștig personal. Emani o dorință generală de armonie, iar asta îi ține pe oameni lângă tine. Graba strică treaba acum. Încercați să luați lucrurile ușor și să vă amintiți că aveți timp!

Pești

Luna se mută în sectorul tău de bucurie pentru câteva zile, iar tu te concentrezi pe plăcerile personale mai mult decât de obicei. Îți dorești o stimulare mentală și s-ar putea să te simți dezamăgit dacă nu o obții. Ai grijă la ceea ce spui sau cum te exprimi, deoarece nerăbdarea ta poate fi interpretată greșit de cei din jur.

×