x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024

Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024

de Redacția Jurnalul    |    29 Iun 2024   •   13:00
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024
Sursa foto: Hepta

Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii și Balanțele se vor întoarce la sentimente pe care le-au mai încercat. În acest sens, acești doi nativi își vor găsi sufletul pereche, în ciuda faptului că renunță la o anumită pace interioară. Își ignoră calitățile adevărate și caută să mulțumească pe toată lumea.

Noile relații ale nativilor îi vor face să se bucure la orice pas. Mulți vor legături de durată, astfel că își călăuzesc singuri pașii în această direcție. Până la data de 19 iulie, Mercur retrogradează în Leu, ceea ce pune dificultăți în comunicare.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt dispuși să încerce orice fel de propunere pe plan amoros. Reușesc să se îndepărteze de ideea unei relații de lungă durată și caută o aventură. Luna iulie este favorabilă acestora situații. Chiar dacă uneori par să nu se simtă tocmai confortabil, nativii se bucură de moment.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se bucură de o perioadă plină de armonie în relația de cuplu. Stabilitatea pe care și-au creat-o nu va fi zdruncinată prea curând. Relaxarea pe care o simt în compania personei iubite nu se va schimba prea curând.

Cei singuri caută să se îndepărteze de sentimente contradictorii.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni își doresc să se reconecteze cu persoanele dragi, însă nu știu modalitatea ideală de a face acest lucru. Caută sprijin emoțional și sunt receptivi la nevoile celor din jur. Indiferent cât de greu le-ar fi lor, știu că alții pot suferi și mai mult. Își pun propria sănătate pe locul doi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac acordă o atenție deosebită partenerul de cuplu și caută să-i intre permanent în grații. Sunt ghidați de sentimente și nu se abat prea mult de la acest drum. Știu că fac alegerile corecte așa că nu se gândesc de prea multe ori înainte de a lua o decizie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se simt în al nouălea cer în ultima perioadă. Apariția anumitor persoane în anturajul lor le oferă o mai mare încredere de sine. Nu este cazul să se lase purtați de sentimente mult prea contradictorii, arată Yourtango.com. Riscă să ia decizii impulsive și astfel să fie scăpați de sub control.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară experimentează cele mai ciudate sentimente în această perioadă. Vor o relație de lungă durată, însă se gândesc și la distracția de moment. Se așteaptă la schimbări semnificative în viitor, iar surprizele încep să apară chiar în luna iulie. Relația de cuplu funcționează la capacitate maximă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță caută să facă tot mai multe gesturi romantice pentru a-și impresiona persoana iubită. Este o perioadă propice sentimentelor adevărate. Sunt confuzi în cazul câtorva idei, însă reușesc să se redreseze pe parcurs. Astrele le vor oferi întotdeauna ajutor atunci când se vor simți pierduți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion se simt conectați în permanență cu persoana iubită. Experimentează împreună tot mai multe dimensiuni ale unei relații. Cu toate acestea, sunt sfătuiți să nu mai caute fericirea acolo unde știu sigur că nu o pot găsi. Ceea ce consideră ei că ar putea să le aducă zâmbetul pe buze mai mult îi încurcă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător experimentează o adevărată neliniște în relația de cuplu. Vor să găsească libertatea mult dorită, însă se simt îndreptățiți să-și verse frustrările instant. Vor exista momente decizionale în viața lor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn caută armonie în cuplu, însă tot ceea ce trăiesc în prezent reprezintă o ispită pentru ei. Nu vor rezista prea mult până să calce strâmb. Cel mai important este să fie sinceri, atât cu sine cât și cu cei din jur, spune Astrology.com.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt mânați de încredere față de cei din jur. Își doresc să realizeze planuri mărețe, astfel că vor începe pregătirile de nuntă. Nu s-au simțit niciodată mai motivați. Cei singuri știu pe care drum trebuie să meargă în această perioadă pentru a-și găsi fericirea.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești creează confuzii în relații. Își privesc partenerul de cuplu și se gândesc foarte serios care a fost motivul pentru care au ales să trăiască împreună. Vor să mai dea o șansă iubirii, astfel că se gândesc de două ori înainte de a lua orice decizie pripită.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: horoscopul dragostei iulie 2024