x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul familiei pentru anul 2013

Horoscopul familiei pentru anul 2013

27 Dec 2012   •   00:01
Horoscopul familiei pentru anul 2013
Sursa foto: Thinkstock

Iata ce iti rezerva astrele in 2013, pe segmentul familie.

Berbec
Datorita prezentei lui Mercur in cea de-a doua casa, numarul membrilor familiei tale va creste. Predictiile astrale pentru 2013 arata ca in familia ta va fi intampinat fie un nou-nascut, fie o noua mireasa. In cazul in care e nevoie sa cheltui o suma de bani pentru un membru al familiei, nu ezita sa o faci. Cu toate acestea, unii membri ai familiei tale iti pot crea neplaceri. De aceea, ar fi recomandat sa nu povestesti tuturor problemele tale. 

Taur
Prezenta lui Jupiter in prima casa iti rezerva multa fericire in sanul familiei si chiar se anunta celebrarea unui eveniment special in 2013. Este posibil sa petreci o vreme departe de familie, din diverse motive. Ai grija la deciziile pe care le ei din acest punct de vedere pentru ca s-ar putea sa te ingrijoreze tot anul. 

Gemeni
Cu toate ca, per ansamblu, se anunta un an linistit din punct de vedere familial, comportamentul unora dintre membrii familiei te poate rani. Este recomandat sa eviti situatiile dificile si sa dai inapoi pentru a nu crea conflicte mai mari. Daca incerci sa imbunatatesti relatiile cu cei apropiati, acestea vor deveni cordiale. Exista posibilitatea unor probleme de sanatate la copii.

Citeste articolul complet pe sfatulparintilor.ro

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 2013