x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul iubirii, august 2024: Fii adaptabil dar folosește-ți discernământul

Horoscopul iubirii, august 2024: Fii adaptabil dar folosește-ți discernământul

de Moira Dună    |    10 Aug 2024   •   19:40
Horoscopul iubirii, august 2024: Fii adaptabil dar folosește-ți discernământul
Sursa foto: Hepta

De la Venus în ochiul critic al Fecioarei până la influențele imprevizibile ale lui Mercur retrograd, este esențial să ai discernământ și să fii adaptabil atunci când navighezi în chestiuni de dragoste.

Luna a început cu Venus care a intrat în Fecioară, pe 4 august, adăugând un strat de meticulozitate și pragmatism vieților noastre personale.

În Fecioară, Venus subliniază importanța detaliilor, structurii și productivității, punând accentul pe îmbunătățirea rutinelor zilnice și acordând o atenție mai mare bunăstării. Pe partea întunecată, natura critică a Fecioarei poate duce, de asemenea, la un control sporit și la perfecționism în iubire. În timp ce atenția la detalii este benefică atunci când este executată corect, poate crea și fricțiuni dacă așteptările devin prea rigide.

Mercur a stat retrograd în Fecioară, pe 5 august, complicând și mai mult comunicarea și înțelegerea în relațiile noastre. De exemplu, ai putea planifica o seară romantică doar pentru a întâmpina conflicte de programare și întârzieri. Deși acest lucru va duce probabil la frustrare, este o oportunitate de a revedea, reevalua și rafina abordarea ta față de relație.
Pe măsură ce planeta mesageră retrogradează din nou în Leu, pe 14 august, accentul se schimbă de la concentrarea pe esențial la prioritizarea expresiei îndrăznețe și a dorințelor inimii noastre. Acesta este un moment excelent pentru a reaprinde scânteia într-o conexiune romantică și, mai important, pentru a-ți exprima sentimentele cu încredere și curaj.

Citiți și Horoscop zilnic, 11 august 2024. Majoritatea zodiilor au o zi fericită, plină de armonie și dragoste 

În aceeași zi, Marte se va alătura lui Jupiter în Gemeni, aducând entuziasm și impuls intelectual în viețile noastre sociale și în activitățile romantice. Acest lucru poate fi entuziasmant și plin de adrenalină pentru întâlniri.
Marte se va confrunta cu Saturn retrograd, pe16 august, creând tensiune între dorința de spontaneitate și pasiune și nevoia de limite și stabilitate emoțională. Acest aspect contradictoriu poate crea conflicte între plăcerile pe termen scurt și angajamentele pe termen lung. Nu este un moment grozav pentru a investi într-o poveste de dragoste ocazională, mai ales dacă ambele părți nu sunt pe aceeași undă  din punct de vedere emoțional.

Așteaptă-te la un punct culminant puternic sub Luna plină în Vărsător, pe 19 august, deoarece evidențiază echilibrul (sau lipsa acestuia) dintre libertatea ta individuală și angajamentul tău față de ceilalți. Cu o serie de aspecte tensionate în joc, cuplurile sunt probabil să se trezească reevaluându-și obiectivele și valorile comune. Este important să rămâi flexibil și deschis la schimbare, chiar dacă te simți inconfortabil.

Soarele intră în Fecioară, pe 22 august, și energia va începe să se simtă mai întemeiată deoarece este un moment excelent pentru a înțelege responsabilitățile împărtășite și dacă stilurile și rutinele tale de viață se aliniază unele cu altele.

Acesta este urmat de Venus care intră în Balanță pe 29 august, aducând echilibru și armonie relațiilor noastre.
Venus face trigon cu Pluto retrograd în Vărsător în aceeași zi, și este un moment puternic pentru experiențe profunde și transformatoare în dragoste, în care relațiile pot atinge un nou nivel de intimitate și înțelegere.

Berbec
Ești mai concentrat pe lucrurile mărunte luna aceasta. Romantismul poate înflori la serviciu sau la sala de sport. Asigură-te că îți verifici planurile. Pe 14 august vei fi mai încrezător și entuziat. Nu-ți fie frică să fii spontan și să inițiezi conversații care să-ți provoace gânduri cu iubitul tău.

Nu lăsa frica sau nesiguranța să te împiedice să te preocupi de viața amoroasă pe care o dorești și pe care o meriți. În cel mai rău caz, întâlnește-te cu prietenii sub Luna plină din Vărsător. Pe 29 august, cinele romantice, conversațiile profunde și înțelegerea reciprocă vor înflori.

Taur
Întotdeauna este loc de îmbunătățire. Poți găsi oportunități de dragoste, romantism și plăcere în moduri creative și jucăușe. Comunică clar și nu-ți pierde răbdarea dacă o întâlnire este reprogramată sau un mesaj este interpretat greșit. Mercur reintră în Leu și va fi ideal pentru întâlnirile intime, așa că ia în considerare o seară de film sau prepară cina cu cineva drag.

Pe 16 august, este posibil să te confrunți cu tensiuni financiare. Ia în considerare un gest atent, dar prietenos cu bugetul dar nu te stresa. De pe 22 august vei avea un nou sentiment de bucurie și încredere, inspirând dorința de a reaprinde scânteia în conexiunea ta.

Gemeni 
Dragostea se împletește cu sentimentul tău de stabilitate. Găsești romantismul în cadre familiare și intime. a în considerarei o cină romantică acasă sau o seară liniștită cu cineva special. Vei avea probleme de comunicare și eșecuri minore în viața ta personală. Cheia este să traversezi aceste sughițuri inevitabile cu răbdare.

Ești dornic de spontaneitate și aventură. Acesta este momentul perfect pentru a iniția conversații interesante sau pentru a explora împreună un nou hobby. Însă echilibrarea între muncă și dragoste ar putea fi mai dificilă decât de obicei. Prioritizează-ți gestionarea timpului. Din 29 august te poți aștepta la un sentiment reînnoit de bucurie și plăcere în viața ta amoroasă.

Rac 
Să-ți comunici sentimentele nu este întotdeauna ușor dar este esențial pentru tine în august. Romantismul va prospera în timp ce te implici în conversații și idei sincere. Acesta este un moment grozav pentru a te întâlni pentru o cafea sau pentru a crea o legătură pentru o carte sau podcast. Din păcate, este posibil ca planurile să fie reprogramate.

Pe 19 august, unele sentimente ascunse ies la suprafață, probabil că cel mai bine este să dai atenție confortului și linișii sufleteaști.  Pe 29 august viața voastră amoroasă va prospera în confortul propriului spațiu, făcându-l ideal pentru nopți confortabile în care te poți  bucura pur și simplu de compania celuilalt.

Leu 
Ajustările practice ar putea aprofunda relațiile tale romantice luna aceasta. Viața ta amoroasă devine mai fundamentată și mai pragmatică, ceea ce poate implica discuții comune despre planificarea financiară. Reflectezi asupra une schimbări în abordarea ta față de ceilalți. Vor fi tensiuni între viața ta socială și dorința ta de intimitate.

9 august  aduce claritate aspectelor vieții tale amoroase. Planifică o întâlnire care să permită o interacțiune semnificativă, cum ar fi o cină liniștită în care poți discuta despre viitorul împreună. Dacă există stres sau conflict, pe 29 august lucrurile se vor liniști. Fermecător și plăcut din punct de vedere estetic, planifică o întâlnire la o cafea sau o plimbare în parc. 

Citiți și Fiecare zodie are două suflete pereche secrete. Află care sunt aceste conexiuni neașteptate

Fecioară
Viața ta amoroasă evoluează în august. Farmecul și atractivitatea ta sunt sporite dar este și un moment minunat să te concentrezi pe iubirea de sine Acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra relațiilor romantice. S-ar putea să descoperi că ceilalți sunt mai atrași de tine pur și simplu pentru că ai mai multă grijă de tine și proiectezi un sentiment de încredere. Este important să fii atent la felul în care comunici deoarece este mai probabil să tragi concluzii greștite.

Pe 14 august ești preocupat de carieră și reputația ta în lume. Un eveniment legat de muncă ar putea duce la o conversație semnificativă cu un potențial partener. Cu toate acestea este posibil să fii prins între a-ți urmări pasiunile profesionale și a-ți cultiva legăturile romantice. Ia în considerare planificarea unor date care se încadrează în rutina ta zilnică. Sfârșitul lunii este mai promițător pentru dragoste.

Balanță
Ești mai inhibată luna aceasta, dar nu pentru mult timp. Vre momente liniștite, intime, mai degrabă decât de ieșirile sociale. Această perioadă te încurajează să reflectezi asupra oricăror probleme nerezolvate. 

Pe 14 august vei dori experiențe aventuroase și expansive. Ia în considerare planificarea unei întâlniri care implică explorarea de noi culturi sau învățarea ceva nou împreună, cum ar fi un curs de gătit sau vizitarea unui muzeu. Ziua de 19 august ar putea aduce emoție și un sentiment reînnoit de bucurie vieții tale amoroase. Ve fi fermecător și seducător. 

Scorpion
Dragostea s-ar putea declanșa prin activități de grup sau prieteni comuni. Nu se știe niciodată; participarea la o întâlnire ar putea duce la întâlnirea cu cineva nou. Totuși, unii Scorpioni se pot reconecat în mod neașteptat cu o veche iubire. Valorifică această energie pentru a curăța aerul, dacă este necesar.

Vei avea parte de conversații profunde și transformatoare. Ia în considerare întâlnirea cu cineva care te stimulează mental și nu se teme să atingă subiecte mai profunde sau tabu. Ești predispus să experimentați tensiune între dorința de conexiuni profunde și nevoia de ceva mai ușor. Refelcteazăasupra vieții tale amoroase, fie în singurătate, fie prin practici spirituale.

Săgetător
Vei avea parte de armonie și echilibru în carieră, sugerând oportunitatea de dragoste și romantism în timp ce urmărești succesul. Dacă nu ești atras de un coleg, ar putea fi cineva pe care l-ai întâlnit la un eveniment de lucru. O oportunitate de networking ar putea declanșa o conversație semnificativă cu cineva cu obiective și vise similare. Cu toate acestea, este important să fii atent la cuvintele și stilul tău de comunicare deoarece sunt probabile întârzieri neașteptate și neînțelegeri.

Pe 14 august ai dorința de aventură în viața ta amoroasă. Planifică o întâlnire care implică explorare și spontaneitate. Fă pași îndrăzneți în conexiunile tale romantice și asigură-te că îți folosești cuvintele cu înțelepciune. 

Capricorn 

Ai parte de oportunități de dragoste, în timp ce te venturezi spre noi orizonturi și te angajezi în activități intelectuale. Cu cât sunt mai spontane, cu atât mai bine. Sunt însă posibile erori de comunicare și întârzieri atunci când vine vorba de călătorii și planuri de viitor. Te concentrezi asupra chestiunilor legate de uniunile tale intime și resursele comune. Planifică momente de liniște și întâlniri care să permită o conversație aprofundată.

Pe 14 august vei avea parte de energie și impuls în afacerile tale de zi cu zi, ceea ce te încurajează să găsești un echilibru între eforturile personale și cele profesionale. Ia în considerare planificarea unor date care se încadrează în programul tău, cum ar fi o pauză de prânz sau happy hour după muncă. Pe 19 augus ies la suprafață temele legate de finanțe și securitate. 

Vărsător
Reflectează la ceea ce te împiedică să devii mai intim. S-ar putea să te simți atras de conversații aprofundate, în care poți explora temerile și dorințele tale cele mai profunde. Ve fi foarte atent și răbdător atunci când comunici deoarece este un moment bun pentru a curăța aerul și a te asigura că ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul tău. Fă-ți timp să sărbătorești. Fie că este o ieșire distractivă sau o cină specială, acesta este un moment pentru a-ți exprima sentimentele în mod deschis.

Viața ta sentimentală este favorizată în timpul Lunii pline din 19 august. 

Pești
Fii blând cu tine, deoarece nu există un lucru care să fie perfect.August pune accent pe conexiunile tale personale, fiind un moment ideal pentru a-ți consolida legăturile cu ceilalți. Comunicarea clară este esențială deoarece este o oportunitate de a rezolva problemele din trecut și de a-ți îmbunătăți conexiunea. Ve fi prins între dorințele tale personale și angajamentele față de casă și familie.

19 august poate aduce claritate tiparelor inconștiente care și-ar putea inhiba viața amoroasă. Acesta este un moment ideal pentru auto-reflecție și vindecare emoțională dar dacă ești în căutarea companiei potrivite, planifică o întâlnire care să-ți susțină dorința de transparență și liniște sufletească, cum ar fi observarea stelelor sau cin ăși un film. Romantismul este probabil să se adâncească pe 29 augus, deoarece aduce echilibru și armonie uniunilor tale intime. Planificăceva romantic, cum ar fi un masaj sau un gest atent care să vă întărească sentimentele unul față de celălalt, potrivit people.com.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii iubire august dragoste