x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop august 2022. Gemenii trebuie să fie atenți la cuvinte. Săgetătorii avansează în carieră

Horoscop august 2022. Gemenii trebuie să fie atenți la cuvinte. Săgetătorii avansează în carieră

de Moira Dună    |    31 Iul 2022   •   16:00
Horoscop august 2022. Gemenii trebuie să fie atenți la cuvinte. Săgetătorii avansează în carieră
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii muncesc mult. Taurii obțin rezultate bune în educație, Racilor le cresc veniturile, Leii au probleme în viața de cuplu, Fecioarele au neînțelegeri în dragoste, Balanțele au nevoie de răbdare, Scorpionii sunt fericiți acasă, Capricornii sunt nervoși la serviciu, Vărsătorii au probleme la locul de muncă iar Peștii își schimbă comportamentul cu cei apropiați.

Berbec

În aeastă lună, rezultatele vor fi mixte pentru Berbeci. În special, Soarele, Venus și Mercur vor avea impact asupra diferitelor aspecte ale vieții tale. Vei primi noi responsabilități la locul de muncă. Dar Saturn te va inspira să muncești din greu și astfel vei obține rezultate bune. Însă luna august va fi puțin provocatoare cu privire la sănătate. Așa că îngrijește-te mai mult. 

Taur

În această perioadă, poziția Soarelui, Venus și Mercur pot fi de ajutor pentru că aduc multe schimbări pozitive în viața ta. Mercur îți va permite să duci o viață de familie liniștită. În același timp, vei fi apreciat pentru performanțe bune în domeniul educației. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la sănătatea ta în luna august. Ai grijă la unele probleme de natură psihică. 

Gemeni

S-ar putea să te confrunți cu probleme de sănătate și, prin urmare, ești sfătuit să fii precaut în privința asta. În același timp, studenții se pot confrunta cu provocări. Luna aceasta, există posibilitatea ca aspectul tău financiar să rămână profitabil. De asemenea, beneficiezi de cooperarea unor persoane vărstnice din familie. Ai însă mai multe probleme în dragoste. Ar trebui să-ți controlezi mai mult vorbele și să te porți frumos cu persoana iubită. 

Rac

Este posibil ca luna să fie progresivă în contextul educației. Poți avea succes în obținerea de rezultate bune în acest domeniu. Dar un comportament negativ poate apărea în relațiile tale și acest lucru poate provoca rezultate negative. Din punct de vedere financiar, ai parte de venituri materiale semnificative. Beneficiezi de câștiguri dintr-o proprietate. 

Leu

Vei avea rezultate pozitive în unele domenii ale vieții, în timp ce în altele pot apărea provocări. Poziția Soarelui, a Mercurului și a lui Marte pot avea un impact mare asupra vieții tale. Soarele, stăpânul conducător al zodiei Leu, îți va tranzita semnul și vei avea rezultate favorabile. Însă este posibil să ai probleme în dragoste și în viața de cuplu, dar și cu sănătatea. În schimb, cariera și familia îți vor oferi un confort. Totodată, vei avea succes în educație. 

Fecioară

Experimentezi atrageri și respingeri în mai multe aspecte ale vieții tale. Fii atent însă la sănătate. Unele probleme vechi îți pot crea probleme. De asemenea, te confrunți cu neînțelegeri în familie și dragoste. Dar în carieră, luna august se va dovedi valoroasă. Vei avea succes. 

Balanță

Această perioadă vine pentru tin cu suișuri și coborâșuri. Te comporți impulsiv și asta îți va afecta negativ cariera și viața de familie. Odată cu aceasta, este posibil să rămâi îngrijorat din cauza vieții domestice. Ar putea izbucni argumente pe probleme banale din familie și s-ar putea să rămâi supărat. În același timp, va trebui să fii atent la sănătatea ta. Cu toate acestea, dragostea, educația și poziția financiară rămân stabile. Răbdarea și limbajul controlat îți pot rezolva toate problemele.

Scorpion

Luna august se poate dovedi a fi fructuoasă în toate domeniile vieții tale. Fericirea poate predomina în familie. Cu toate acestea, te confrunți cu unele probleme de sănătate. S-ar putea să întâmpini și mai multe provocări în carieră..

Săgetător

Este o perioadă potrivită să avansezi în carieră iar persoanele șomere își vor găsi un loc de muncă. Probabil ai depus eforturi suplimentare și pentru a obține rezultate bune în studiile tale. Dar vei avea unele probleme în familie.

Capricorn

Saturn și Jupiter pot juca un rol vital în aducerea unor schimbări în viața ta. Mânia poate fi observată în comportamentul tău și acest lucru îți poate afecta negativ cariera. S-ar putea să fai parte de suișuri și coborâșuri. Dar lucrurile sunt bune în dragoste, ceea ce îți dă o dispoziție echilibrată fizică și mentală. 

Vărsător

Este o lună bună pentru tine, dar rămâi îngrijorat din cauza carierei și sănătății. Vei obține rezultate bune în alte aspecte ale vieții. Ai parte de sprijinul deplin al partenerului tău dar și al membrilor familiei, ceea ce te încurajează. Vei lupta și pentru a-ți menține pacea mentală, mai ales în contextul unor lucruri negative în domeniul profesional. 

Pești

Vei obține aprobare la locul de muncă. Și viața ta amoroasă rămâne plăcută. Vei face însă unele schimbări în comportament, ceea ce îți va afecta negativ viața de familie dar și alte aspecte. Fii atent la sănătate pentru că pot apărea unele afecțiuni mai vechi. Fii mai disciplinat în privința obiceiurilor alimentare și evită excesele. 

×
Subiecte în articol: horoscop lunar horoscop august