x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii iunie 2022. Perioada provocărilor a trecut. Toate semnele vor fi favorizate în dorințele lor

Horoscopul lunii iunie 2022. Perioada provocărilor a trecut. Toate semnele vor fi favorizate în dorințele lor

de Moira Dună    |    31 Mai 2022   •   15:55
Horoscopul lunii iunie 2022. Perioada provocărilor a trecut. Toate semnele vor fi favorizate în dorințele lor
Sursa foto: Jamie Brown Unsplash.com

Horoscop. Luna iunie 2022 pune capăt provocărilor din perioada precedentă. Semnul de aer al Gemenilor, talentat, comunicativ, schimbător și curios, ne va oferi exact ceea ce avem nevoie. 

Prima veste bună este că, în ziua de 3 iunie, planeta Mercur va ieși din mersul său retrograd, după o introspecție profundă de trei săptămâni. Așa că primele zile ale lunii sunt ideale pentru a reveni la notele și ideile care le-am avut înainte iar după 11 iunie, când Mercur va merge cu viteza normală, le veți putea realiza. 

O altă zi importantă este 4 iunie, când planeta Saturn își va începe retrogradarea. Deși la început acest aspect va aduce mai multe obstacole în relațiile cu autoritățile, încet, dar sigur, acestea vor începe să se estompeze. Până pe 22 octombrie, Saturn își va pierde puterea, oferindu-ne unora dintre noi o binemeritată pauză de la situațiile solicitante și stresante.

Luna plină se va produce pe 14 iunie, în semnul Săgetătorului și ne va provoca să vedem și să gândim lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Trebuie să ascultăm chemarea univesrului dar nu este nevoie de decizii grăbite mai ales că ceața planetei Neptun va face lucrurile confuze în această perioadă. 

O schimbare mare a energiei are loc atunci când Soarele începe să lumineze apele adânci ale Racului, pe 21 iunie, vestind Solstițiul de vară. Este un moment special, potrivit pentru a ne gândi la obiectivele noastre pentru perioada următoare. Până la Luna nouă din 28 iunie, trebuie să fim gata să plantăm sămânța intențiilor. Această lunație ne va aprinde focul interior și, dacă reușim să rămânem realiști și împămânțiți, putem folosi acest eveniment drept combustibil pentru a ne manifesta visele cele mai profunde. 

Iată ce se va întâmpla cu fiecare zodie:

Berbec

Guvernatorul zodiei tale, planeta Marte, se va afla în semnul tău toată luna, favorizându-ți ambiția și dorința de succes. Profită de acest aspect pentru că ai parte de această energie o dată la doi ani. Ai oportunități minunate de a-ți identifica slăbiciunile și a te vindeca. Un alt cadou pentru tine este posibilitatea de a veni cu noi idei creative care îți vor aduce și câștiguri materiale. Notează-le și pune-le în mișcare pe cele mai interesante, în timpul Lunii noi din 28 iunie.

Taur

Spre deosebire de luna mai, iunie vine cu stele norocoase pentru tine! Planeta Venus petrece cea mai mare parte a pereioadei în Taur, ajutându-te să atragi dorințele inimii tale. Fă orice mișcare îndrăzneață înainte de 22 iunie, îndeosebi în jurul datei de 11 iunie. Forța incredibilă a naturii, planeta Uranus, va continua să instige la noi idei care îți pot aduce succes. Chiar și făcând mici ajustări, deschizi ușa pentru ca oamenii și proiectele de afaceri interesante să intre în viața ta. În această lună poți câștiga mai mulți bani.

Gemeni

Este ziua ta de naștere și vei întâlni oameni care te pot ajuta să-ți materializezi visele, datorită planetei Marte în casa prietenilor. Un alt aliat al tău este Mercur, care îți amplifică elocvența, începând cu 13 iunie. Dacă ești implicat în proiecte importante, Mercur te va ajuta să ai succes. Dar încearcă să sari peste Luna plină din 14 iunie, care îți va încețoșa mintea și îți va  aduce obstacole în cale. Păstrează-ți acțiunile mai importante pentru Luna nouă din 28 iunie, care are loc în casa banilor.

Rac

Această perioadă îți aduce energia introspectivă de care te bucuri. Ascunde-te în coconul tău în cea mai mare parte a lunii iunie, pentru a te pregăti de viitoarea ta renaștere. Cu toate acestea, încearcă să cunoști oameni noi care te pot ajuta în carieră. SOarele intră în zodia ta pe 21 iunie și te vei simți pregătit să îți urmărești cele mai ambițioase obiective. Pune la punct un plan pentru următoarele 12 luni în timpul Lunii noi din 28 iunie. 

Leu

Să înceapă distractia! Saturn retrograd este ca muzica pentru urechile tale, pe măsură ce începe să încetinească și, odată cu ea, provocările emoționale pe care ți le-a adus în ultimele săptămâni. Soarele petrece cea mai mare parte a lunii în Gemeni, creându-ți oportunități de a te distra și de a petrece timp cu unii dintre prietenii tăi preferați. Venus se va alfa va fi în sectorul carierei tale până pe 21 iunie, vestind sosirea unor idei și oameni incitanți în viața ta. În acest timp, deschide-ți mintea și vei străluci!

Fecioară

Planeta Mercur revine la mersul direct pe 3 iunie, așa că petrece primele zile ale lunii integrând toate lecțiile pe care ți le-a arătat. Acționează între 16-20 iunie, când Mercur și Soarele îți vor activa cariera și succesul public. Soarele intră în Rac pe 21 iunie iar atenția ta ar trebui să se îndrepte spre crearea de conexiuni sociale care să te sprijine noile proiecte. Ține-ți ochii pe liderii feminini care contestă regulile, deoarece ar putea avea câteva sfaturi de aur pentru tine.

Balanță

Planeta Venus, se află într-o poziție puternică cea mai mare parte a lunii, ceea ce ar trebui să-ți amplifice atractivitatea. De asemenea, se va conecta cu Nodul Nord, așa că între 12-20 iunie, serendipitatea joacă un rol enorm în viața ta. Oamenii care intră în viața ta acum vin cu o misiune, așa că fii deschis la mesajele lor. Pe 21 iunie, Soarele îți va favoriza cariera, aducând oportunități de avansare. Dacă ai vreo veste de împărtășit sau proiecte de lansat, Luna nouă din 28 iunie este ideală pentru a planta noi semințe.

Scorpion

Dacă luna mai a adus schimbări în relațiile tale, acum vei începe să pui piesele cap la cap. Planeta Venus îți aduce senzualitate, conexiune și poate chiar șansa ta sau a partenerului tău de a primi mai mulți bani, mai ales în timpul Lunii pline din 14 iunie. Pe măsură ce Soarele intră în semnul de apă al Racului, mintea ți se va deschide spre toate posibilitățile noi care se așteaptă. Luna nouă din 28 iunieeste perfectă pentru planificarea unei călătorii sau înscrierea la un curs.

Săgetător

În această lună ai mult de lucru! Soarele în Gemeni îți luminează toate căile care te-ar putea duce în cele din urmă la parteneriate benefice. Mercur, stăpânul tranzacțiilor, te va ajuta și el să reușești, poate chiar prin semnarea unui contract în preajma Lunii pline din 14 iunie, în zodia ta. Și cețosul Neptun va fi implicat în acest eveniment, așa că fii atent la toate clauzele și literele mici din documente înainte de a le parafa. Odată ce Soarele intră în Rac, ritmul se înmoaie, pe măsură ce intri într-o lună de introspecție profundă.

Capricorn

Ceea ce te-a învățat astrologia actuală este că experimentarea distracției și a plăcerii este productivă. Iar aceasta este una dintre temele lunii iunie pentru tine! Luna plină din 14 iunie te ajută să eliberezi orice tipare subconștiente vechi, astfel încât să te poți mișca cu mai multă libertate și bucurie. Soarele intră în Rac pe 21 iunie, iar atenția ta se îndreaptă către crearea de noi parteneriate și dezvoltarea unor relații existente. Dacă ai căutat un partener de afaceri sau romantic, stabilește-ți câteva intenții în timpul Lunii noi din 28 iunie. Aaceastă lunație este și un moment potrivit pentru a începe să lucrezi cu un antrenor sau un mentor.

Vărsător

Este o lună grozavă pentru tine! Saturn se culcă în zodia ta, adică până pe 22 octombrie viața ar trebui să devină mai puțin solicitantă pentru tine. Poate fi acesta un motiv pentru o sărbătoare? Astrele spun „Da”, așa că distrează-te cu oamenii tăi preferați, în timp ce Soarele se află în Gemeni, până pe 20 iunie. De asemenea, Venus te va binecuvânta acasă și în familie până pe 22 iunie, ajutându-te să te conectezi cu partenerii, familia. Dacă ți-ai dorit să redecorezi sau să faci schimbări în casa ta, acesta este momentul.

Pești

Această lună este benefică pentru comunicare. Dacă ai lucrat la un proiect media, scris sau de marketing, ai putea beneficia de câteva inspirații și idei majore până pe 20 iunie. Îți place energia Racului iar pe măsură ce Soarele luminează acest semn, primești aprobarea cosmică să muncești mai puțin și să te bucuri mai mult de viață după 21 iunie. Ultimele zile ale lunii sunt ideale pentru a te pierde într-un proiect creativ pe care îl ai în plan de ceva vreme. Poate că este timpul să-l arăți lumii în timpul Lunii noi din 28 iunie.

×
Subiecte în articol: horoscop iunie horoscop iunie