x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii mai 2022. O perioadă bună pentru profesie și dragoste

Horoscopul lunii mai 2022. O perioadă bună pentru profesie și dragoste

30 Apr 2022   •   12:10
Horoscopul lunii mai 2022. O perioadă bună pentru profesie și dragoste
Sursa foto: UNsplash.com

Planeta dragostei, Venus, face conjuncție cu Marele Benefic, Jupiter. Mercur va fi retrograd iar asta va afecta comunicarea, logica, gândirea.

Berbec

Luna mai îți va aduce succes în multe domenii. Dacă îți cauți un loc de muncă va trebui să muncești din greu. Unii studenți se vor confrunta cu provocări în studii, dar timpul le va fi favorabil. Calea spre studiile în străinătate se va deschide pentru mulți. Atmosfera familiei de acasă poate fi haotică în acest moment și popsibil să ai o dispută cu tatăl. Însă este o perioadă favorabilă iubirii. Va fi fericire în viața îndrăgostiților. Unii vor să se căsătorească. Cu toate acestea, tensiunea poate crește în chestiuni financiare și poți fi stresat din cauza unor cheltuieli excesive. Dar îți vor spori veniturile. Sănătatea este bună și vei scăpa de boli.

Taur

Când Soarele se află într-o zodie, aceasta este favorizată. Vei obține rezultate bune după o muncă grea. Vei avea succes la locul de muncă. Și elevii vor reuși. Dragostea este și ea protejată iar persoanele căsătorite vor fi fericite în familie. Va fi mai multă sinceritate în relații. Însă vor fi efectuate cheltuieli inutile care vor duce la probleme financiare. Te confrunți cu unele probleme de sănătate în prima parte a lunii. 

Gemeni

Gemenii vor avea o perioadă prielnică. Ai șanse să fii promovat la locul de muncă sau să-l schimbi. Atmosfera în familie va fi plăcută. Cu toate acestea, vor exista suișuri și coborâșuri în viața amoroasă din cauza unor certuri cu partenerul. Vei fi și cam risipitor cu banii. Cu sănătatea stai bine, nu ai probleme majore dar vei fi stresat. 

Rac

O perioadă amestecată pentru Raci. Cei care caută un loc de muncă se vor confrunta cu provocări. Te porți certa cu șeful. Cei care învață pot întrerupe studiile dintr-un motiv sau altul. Mintea studenților va rămâne volubilă, iar seriozitatea față de studii va fi mai mică. Și în familie sunt dispute. Cu toate acestea, unii nativi vor petrece un timp bun alaturi de persoana iubită. Pot exista unele necazuri în chestiuni financiare, cheltuielile vor crește. Sănătatea ta este bună iar cei care au avut diverse afecțiuni, acum se vor vindeca. 

Leu

Luna aceasta va fi normală pentru Lei. Vei munci fizic dar vei avea succes. Este un moment bun și pentru studenți. Va exista unitate, dragoste și armonie în familie, îndeosebi din partea tatălui. Nu sunt probleme în dragoste iar cei aflați în relații o pot întări folosindu-și inteligența. Însă cheltuielile cresc mult. Totodată, primești un diagnostic referitor la o boală cronică dar acesta va fi bun.

Fecioară

Fecioarele vor avea rezultate bune în această lună. Vor fi favorizate relațiile de muncă și cele de afaceri. Gândirea inutilă poate provoca stres mental. Sportivii vor avea succes dar elevii trebuie să învețe mult. Atmosfera de acasă este echllibrată dar trebuie să fii atentă la cuvinte. Va exista unitate în familie. Vor exista suișuri și coborâșuri în viața amoroasă și poate exista o ceartă cu partenerul pe chestiuni minore.

Balanță

Este o perioadă mixtă pentru Balanțe. Există șanse de noi oportunități de muncă și unele schimbări la locul de muncă. Dacă ești într-un serviciu privat, trebuie să suporti greutățile și șeful tău te poate certa. Elevii vor trebui să-și pună inima și sufletul în studii, deoarece vor întâmpina obstacole. În familie pot fi certuri cu frații. Neînțelegerea cu iubitul se va atenua. Aspecte legate de proprietate îți pot aduce bani. Orice boală majoră va dispărea.

Scorpion

Scorpionii vor avea succes în diferite domenii ale vieții dar s-ar putea să se confrunte și cu greutăți. Este posibil să ai certuri cu colegii tăi. Elevii vor avea o perioadă de aur. Unele activități de bun augur pot avea loc acasă. Va exista o bună înțelegere între membrii familiei. O relație sănătoasă se va dezvolta cu iubitul tău.  Relația dintre soț și soție va înflori. Comercianții și oamenii de afaceri sunt avantajați. În ceea ce privește sănătatea, vor rămâne unele probleme. Este posibil să fii predispus la unele boli minore.

Săgetător

Nativii din Sagetator vor obtine rezultate pozitive. Totuși, la locul de muncă pot apărea unele probleme. Momentul va fi prielnic pentru comercianți și oameni de afaceri. Dacă ai pășit recent în lumea afacerilor, vei crește. Elevii care se pregătesc pentru examene, pot obține un mare succes. Vei beneficia cooperarea și îndrumarea bătrânilor Cu toate acestea, viața amoroasă poate fi stresantă. Pot exista rupturi în relația ta. Partenerul poate avea probleme de sănătate. Starea ta financiară se va îmbunătăți. De asemenea, vei avea control asupra cheltuielilor tale. Este posibil să vă ai cu probleme legate de ochi și picioare.

Capricorn

Acesta este un moment foarte bun. Există șanse de promovare la locul de muncă și poți fi lăudat de șeful tău. Unii pot pleca în străinătate cu serviciul. Va exista o dezvoltare în afaceri. Elevii vor fi, de asemenea, beneficiați, deoarece vor putea depăși problemele care apar în domeniul educației. În căsătorie ai parte de bucurii. Îți vei primi înapoi banii blocați. Bolile minore te pot tulbura. Problemele oculare și ceșe legate de sânge te pot face să suferi.

Vărsător

Luna mai va fi bună pentru nativii din zodia Vărsător. Vor fi progrese pentru cei care caută un loc de muncă. Studenții se vor distra bine. Elevii vor avea succes în domeniul artei, muzicii și sportului. Va fi dragoste în familie. În acest timp, te vei simți mai atașat de partener. Timpul este bun din punct de vedere al afacerilor. Sănătatea va rămâne, de asemenea, bună și vei scăpa de boli intime.

Pești

Luna mai va fi plăcută pentru nativii zodiei Pești. Vei avea succes la locul de muncă și relații bune cu oșefii te vor ajuta în mare măsură. Există posibilitatea de promovare. Timpul este favorabil studenților deoarece se vor concentra bine.concentrarea elevilor va crește. Dar poate exista înstrăinare în familie. Litigiile pot da naștere la chestiuni juridice. Timpul va fi fericit pentru persoanele căsătorite. În această perioadă, va exista sprijin și cooperare deplină din partea partenerului. Vei avea ceva pierderi financiare și te vei stresa. Poate apărea depresia.

×
Subiecte în articol: luna mai horoscop