x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilnic, 7 octombrie 2015. Pentru tine, se ivesc oportunitati profesionale noi la orizont

Horoscopul zilnic, 7 octombrie 2015. Pentru tine, se ivesc oportunitati profesionale noi la orizont

06 Oct 2015   •   19:46
Horoscopul zilnic, 7 octombrie 2015. Pentru tine, se ivesc oportunitati profesionale noi la orizont

 

Horoscop 7 octombrie. Berbec
Dupa zile in sir, in care ai experimentat tot felul de emotii la extreme si ai avut sentimentul ca pedalezi in gol, acum iti revine inima la loc si reusesti sa privesti totul cu mai multa seninatate. Luna in Leu iti aduce bucuria si optimismul pierdute, iti aminteste ca ai puterea de a crea si, mai ales, iti aminteste ce/sa iubesti.

Horoscop 7 octombrie. Taur
Inca exista multa zbatere si confuzie in sfera muncii, inca nu ti-e foarte clara directia pe care sa o imbratisezi inclusiv in plan amoros si creativ, insa ziua aceasta are o energie care te poate revigora si iti poate schimba perceptia asupra lucrurilor. E o zi excelenta pentru a te retrage in mediul familial sau a acorda atentie in special confortului din camin. Astfel iti revin pofta de viata si increderea in tine.

Horoscop 7 octombrie. Gemeni
Atentie la ideile, vestile, mesajele, inspiratia primita astazi. Luna in Leu activeaza zona mentalului si comunicarii, inspirandu-te si aducandu-ti idei originale, nonconformiste. Conversatiile cu prietenii sau cu o persoana noua care intra in viata ta sunt mana cereasca. Evita sa te plangi despre ce nu merge si schimba perspectiva, amintindu-ti de resursele tale creatoare.

Horoscop 7 octombrie. Rac
Luna se afla in Leu, activand zona banilor si a resurselor materiale. Poti avea parte de surprize frumoase in acest segment de viata, prin aparitia unor oportunitati neasteptate de castig si deschiderea unor culoare benefice in cariera. Fii pregatit sa faci alegeri nonconformiste, atipice, bazandu-te pe inspiratie si intuitie. Fara iluzii, exaltari si patimi, ci cu luciditatea care vine din cunoasterea de dincolo de minte si logica.

Horoscop 7 octombrie. Leu
Te-ai cam perpelit, probabil, in ultima perioada, ba din cauza unor frici, ba din cauza unor schimbari si surprize care ti-au tot dat peste cap programul. Acum e momentul sa te repliezi, sa-ti amintesti de resursele interioare valoroase, de capacitatea de a crea mereu ceva nou. Luna sta azi in semnul tau solar si te ajuta sa te ridici deasupra plangerilor si judecatilor, plimbandu-te intr-o lume a ideilor, posibilitatilor, dorintelor, creativitatii, increderii. Ce vei crea nou, diferit?

Horoscop 7 octombrie. Fecioara
Pe fondul agitatiei si a experientelor coplesitoare din ultima vreme, ziua de astazi contine o energie care, fara sa stii cum, te ajuta sa te echilibrezi emotional. Pot veni informatii imbucuratoare catre tine, poti fi sustinut din umbra sau pur si simplu perspectiva ta asupra prezentului devine mai luminoasa ca urmare a schimbarii unor convingeri si a abordarii.

Horoscop 7 octombrie. Balanta
Desi in multe privinte te simti legat de maini si de picioare, iar nivelul de energie nu este cel mai ridicat, astazi reusesti sa vezi partea plina a paharului cu mai multa usurinta. Luna in Leu activeaza zona prietenilor si a relatiilor sociale, aspectele sunt frumoase, semn ca te poti bucura de inspiratie prin prieteni si poti fi sustinut de cineva din anturaj, legat de un proiect sau o situatie parteneriala tensionata.

Horoscop 7 octombrie. Scorpion
Pentru tine, se ivesc oportunitati profesionale noi la orizont, asa ca tot ce ai de facut este sa le primesti si sa le folosesti. Nu refuza ceea ce apare, din principiu, ci ia in calcul orice posibilitate. E timpul sa devii ceva mai flexibil in gandire si sa dai drumul unor principii rigide sau unor asteptari care te limiteaza. Inainteaza usor, pas cu pas, chiar daca te simti ca legat la ochi, intr-un necunoscut total.

Horoscop 7 octombrie. Sagetator
O zi frumoasa se anunta pentru tine. Astazi se pot rezolva usor, lucruri pentru care pana acum ai depus mult efort in zadar. Ai trecere in fata unor persoane oficiale, la institutii de stat, deci daca ai de rezolvat astfel de situatii, aceasta zi este numai buna. Apoi, e posibil sa primesti o veste buna pe care nici nu mai sperai sa o primesti sau nimeresti intr-un context favorabil si norocos, in care poti folosi o sansa unica.

Horoscop 7 octombrie. Capricorn
Contextul astral de astazi te sustine in tote chestiunile financiare, in ce priveste unele plati, taxe, impozite sau impartiri de bunuri/bani cu asociati/parteneri. Sansa pare sa fie de partea ta si, intr-un fel sau altul, iesi in avantaj. In plus, poti beneficia de favoruri, usi deschise, daruri si castiguri facile. Unele daruri si surprize pot veni chiar din partea celor din familie.

Horoscop 7 octombrie. Varsator
Recunoasterea de care te bucuri astazi iti aduce un plus de imagine, credibilitate si oprtunitati de afirmare. Daca reusesti sa pastrezi proportiile si sa nu te umfli prea tare in pene, poti sa te bucuri de succes in ce priveste un parteneriat nou, o asociere, o colaborare. Fii deschis propunerilor primite si ai incredere in ideile noi care-ti vin. N-ar fi rau sa ai mereu o agenda la indemana, pentru a-ti nota ideile.

Horoscop 7 octombrie. Pesti
Zona muncii si a sanatatii este energizata astazi, astfel ca te poti bucura de intorsaturi favorabile ale unor situatii si de o crestere a vitalitatii cum n-ai mai simtit demult. Astazi, creativitatea este la cote inalte si te ajuta sa inovezi sau inventezi ceva, sa imbunatatesti rezultatele in proiectele tale profesionale si sa armonizezi relatiile de la serviciu.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 7 octombrie